Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Ξανακαβαλασ ή ΟΧι........

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Λινα περάστικα στον άντρα σου.
    Θεωρω ότι οι απαντησεις στη ερωτηση σου δεν θα αλλαξουν την οποια αποφαση σας(αποφαση του-αποφαση σου).
    Η προσωπικη μου εμπειρια παντος λεει οτι ξανακαβαλας.Εχω επισκευτει κοσμο στα νοσοκομεια,και βεβαια με εχουν επισκευτει...αλλα η μηχανη ρε γαμωτο...ειναι κατι! Δεν κοβεται απο ενα ατυχημα και οταν επελθει η αναρωση ειναι απο τα πρωτα πραγματα που συμβαινουν.
    Αλλαζει ισως η μηχανη, σιγουρα η νοοτροπια αλλα το αλκολικι...δυσκολα κοβεται!
    Καλη επιστροφη στους δρομους
    Always made to mean nothing

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Περαστικά και από μένα για μια ακόμα φορά και γρήγορα!!!

Το αν ξανακαβαλάς ή όχι εξαρτάται από την προσωπικότητά σου και από τα βιώματα που έχεις σχετικά με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Από ΟΛΟΥΣ έχει περάσει η ιδέα να σταματήσουν να καβαλάνε μοτό μετά από κάποιο ατύχημα δικό τους ή αγαπημένου τους προσώπου. Επειδή όμως η μοτοσυκλέτα είναι πολύ ισχυρό "ναρκωτικό" που προκαλεί εξάρτηση και εθισμό πολύ δύσκολα το κόβεις.

Πάντως ακούς τις γνώμες των μοτοσυκλετιστών και μη του στυλ παράτα τα, άντε πάρε κανα αυτοκίνητο, ξανακαβάλα και μη φοβάσαι τίποτα και τα λοιπά, αλλά αποφασίζεις ανάλογα με αυτό που ταιριάζει καλύτερα σην ψυχοσύνθεσή σου.

Άλλωστε δε θα το κάνεις για κανέναν άλλο παρά μόνο για τον εαυτό σου......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Από ΟΛΟΥΣ έχει περάσει η ιδέα να σταματήσουν να καβαλάνε μοτό μετά από κάποιο ατύχημα δικό τους ή αγαπημένου τους προσώπου. Επειδή όμως η μοτοσυκλέτα είναι πολύ ισχυρό "ναρκωτικό" που προκαλεί εξάρτηση και εθισμό πολύ δύσκολα το κόβεις.
    Σωστός Περικλή...
    Και από εμένα το ίδιο πέρασε και ακόμα περνάει...
    Και από άλλους που ξέρω...
    Αλλά...!

Το ζήτημα είναι κατά τη γνώμη μου (και εφ' όσον είτε δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κόψουμε την οδήγηση) αυτό που είπε και ο Αρκούδος.
    Όσο μπορούμε να φροντίζουμε!

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar
    Lina βλέπω ότι δεν χρειάστηκα [για το αίμα που σου είχα πει λόγο εργασίας] και αυτό είναι καλό.

Θα μου επιτρέψεις κορίτσι μου να σου πω και την δική μου γνώμη.

Κατ’ αρχήν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους εδώ μέσα για να μην πω, ΜΕ ΟΛΟΥΣ. Πραγματικά πιστεύω ότι η απόφαση είναι του παλικαριού [του ανδρός σου δηλαδή] και ίσως και δική σου [δεν ξέρω το πώς παίρνετε τις αποφάσεις σας]. Απλά να ξέρεις ότι αν καβαλήσει ξανά [που κατά την δική μου γνώμη θα ήτανε ίσως καλό] θέλω να πιστεύω ότι θα έχει την εκτίμηση όλων εντός του Site. Αλλά και να μην καβαλήσει ξανά, πάλι θα έχει την ίδια εκτίμηση [τουλάχιστον την δική μου θα την έχετε σίγουρα].

Δεν κάνει η μοτοσικλέτα τον άνθρωπο. Και όπως καλά είπε και κάποιος εδώ μέσα σημασία έχει πάνω απ’ όλα ο ίδιος ο άνθρωπος παρά η μηχανή.

Εγώ θα χαρώ να σας γνωρίσω, είτε ξανακαβαλήσετε είτε όχι.

Περαστικά και πάντα … μα πάντα, με υγεία.

Υ.Γ: πως τον λένε τελικά. Δεν μας είπες.
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δύσκολο να πεις...
    Εγώ προσωπικά μετά από ατύχημα και 2 χρόνια ταλαιπωρίας με εγχειρήσεις και τα ρέστα, τελικά ξανακαβάλησα.
    Δεν είναι όμως όλοι ίδιοι, και εδώ που τα λέμε μετά από κάθε δύσκολη η επικίνδυνη φάση πάντα μου έρχονται στην μνήμη αυτά που τράβηξα και πόσο κοντά στον θάνατο βρέθηκα.

Μην βιάζεις τα πράγματα. Αν είναι να έρθει θα έρθει μόνο του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η μοτοσυκλέτα δεν είναι σκοπός είναι μέσον.
    Και αυτό τολμάω να το πω μετά απο μια σχέση πάθους πολλών χρόνων με το αντικείμενο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
    Σκοπός είναι ζωή η ίδια.
    Αν νομίζεται οτι χωράει και προσφέρει κάτι η μοτοσυκλέτα στη ζωή σας τολμήστε.
    Σίγουρα μπορείτε και χωρίς αυτή.
    Σίγουρα είναι και πρόκληση να ξανακαβαλήσεις μετά απο ατύχημα.
    Αλλά αυτό είναι κάτι πόλύ προσωπικό.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    lina kante ke i dio kouragio mexri na gini o dikos mas kala meta pare mia adia mia vdomadoula na ksekourastite ke i dio ke an kavalisi mixani i oxi den exi simasia ego pantos epidi ton kovo amasito ton vlepo pano stin mixani ke etimo gia kenouries peripeties iparxoun sigoura an8ropoi pou exoun pa8i xirotera ke kavalisan ke aloi pou epa8an elafrotera atiximata ke den kavalisan ine sigoura ston an8ropo ton diko sou ksexnaton pali me tin mixani 8a ine exi e8isti xontra ke aftos me tous dio troxous giati malon exi pa8i oti sxedon oloi mas edo i mixani mas dini zoi i odigisi mas dini zoi ke tipota alo na min mporousa na kano an mporousa na odigao tin mixani mou 8a imoun eftixismenos ke o dikos sou etsi ine ton vlepo poli distixismeno xoris mixani
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

.......συμφωνω με τον stefanos .ας κανει οτι επιθυμει.

julius οταν μιλας σοβαρα μου φαινεται οτι εισαι υπο την επιρρεια ναρκωτικων.παιρνεις μηπως τιποτα Ε?

....ενας φιλος μου επεσε σε κολωνα με το παπι ξεκρανωτος(δεν εφταιγε αυτος) και παρολιγο να χασει το φως του................μολις βγηκε απο το νοσοκομειο δεν περασε και πολυς καιρος και πηρα KTM 400 και μεχρι πριν λιγο καιρο που το πουλησε λογω χρεων οργωναμε κανα βουνακι........... κριμα και ειχε φαση ολο επεφτε

περαστικα στον αντρα σου .....
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    κριμα και ειχε φαση ολο επεφτε
    Γαιτί ρε;
    Τόση πλάκα έχουμε εμείς που πέφτουμε γενικά;
    Να μου το γνωρίσεις το φιλαράκι σου, θα έχουμε πολλά να πούμε!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
    Lina βλέπω ότι δεν χρειάστηκα [για το αίμα που σου είχα πει λόγο εργασίας] και αυτό είναι καλό.

Θα μου επιτρέψεις κορίτσι μου να σου πω και την δική μου γνώμη.

Κατ’ αρχήν θα συμφωνήσω με τους περισσότερους εδώ μέσα για να μην πω, ΜΕ ΟΛΟΥΣ. Πραγματικά πιστεύω ότι η απόφαση είναι του παλικαριού [του ανδρός σου δηλαδή] και ίσως και δική σου [δεν ξέρω το πώς παίρνετε τις αποφάσεις σας]. Απλά να ξέρεις ότι αν καβαλήσει ξανά [που κατά την δική μου γνώμη θα ήτανε ίσως καλό] θέλω να πιστεύω ότι θα έχει την εκτίμηση όλων εντός του Site. Αλλά και να μην καβαλήσει ξανά, πάλι θα έχει την ίδια εκτίμηση [τουλάχιστον την δική μου θα την έχετε σίγουρα].

Δεν κάνει η μοτοσικλέτα τον άνθρωπο. Και όπως καλά είπε και κάποιος εδώ μέσα σημασία έχει πάνω απ’ όλα ο ίδιος ο άνθρωπος παρά η μηχανή.

Εγώ θα χαρώ να σας γνωρίσω, είτε ξανακαβαλήσετε είτε όχι.

Περαστικά και πάντα … μα πάντα, με υγεία.

Υ.Γ: πως τον λένε τελικά. Δεν μας είπες.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA

Re: ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ......

[Υ.Γ: πως τον λένε τελικά. Δεν μας είπες.
    [/B] [/B][/QUOTE]

----------------------------------------
    ΚΆΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ....

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΕΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΟ MODENAS ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ - ΘΕΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΟΤΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΜΟΥ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ 7 1/2 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 2 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΑΓΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ CBR !!! ΧΑΧΑ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ "ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΗΣΩ ΕΕ?" ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ " ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ!!!"
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 600 ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ CBR 400RR ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ 600 ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΩ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ MODENAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 120 ΠΑΕΙ...)

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.....

Lina, σίγουρα δική σας η απόφαση,

ωστόσο, πριν την πάρετε σκέψου:

- Αν χάσετε κάποιον δικό σας από καρκίνο, θα κόψετε το τσιγάρο;
    - Αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο πάθει εγκεφαλικό από το άγχος, θα αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα;
    - Αν κάποιος δικός σας δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας, θα αρχίσετε μαθήματα καράτε και θα κοιμάστε με αλεξίσφαιρο γιλέκο;
    - Και το πλέον προφανές, αν τρακάρετε με το αυτοκίνητο θα το γυρίσετε στον ποδαρόδρομο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς;
    Τα μηχανάκια μας να 'ναι καλά.
    Εμείς διορθωνόμαστε!!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΥ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΟ THREAD..
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝ....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

pedes ego trakarisa me ntalika me siromeno apo piso(skeftite tin pio megali ntalika pou exete dei kai 8a katalabete) 1 minas gipsos,problima me ton ayxena kai i mixani gia ta mpaza.
    tote eipa oti den ksanakabalao mixani kai oti oti ekana ekana.

to atimo to ditroxo omos einai arostia kai den se afinei na ksekoliseis.
    se 4 mines eimouna pali stin R6 ,me ena kousouraki mono, den exo ksanatreksei ksana opos palia, pao aplos ligaki pio siga, diladi as poume apo 200 sta 180, tetoia pragmata parano'ika diladi.

xexexexe
    to 8ema pistebo einai na min eisai proliptikos , diladi na min les oti tin glitosa kai den ksanakabalao mixani, aplos apo edo kai pera ta matia sou ,oxi 14, alla 1400000000.
    i malakes paramoneboune pantou, kai min ksexnate oti kai na ginei oi mixanes kai oi odigoi tous pa8enoune ta perisotera kai oxi oi ntalikes kai ta ix.
    kranos mpoufan gantia kai o 8eos boh8os.
    pragmatika to kranos einai to 100% safe pragma pou mporoume na exoume mazi mas, kai fisika oxi sto xeri mas.
    as einai kala i arai pou ta ftiaxnei gera allios 8a eixa mia tripa sto kefali na mpenoune ta skoulikakia.
    sintrofoi kratate gera, kapote 8a ginoume an8ropoi

φιλε κοροπουλι ειπα να μην το σβυσω το ποστ για δεν μου αρεσει να σβυνω ποστ αλλα προφανως επειδη εισαι καινουριος δεν καταλαβες καλα και απαντησες,ειναι πλεον λιγο καπως οι απαντησεις στο συγκεκριμενο.
    Το παληκαρι απεβιωσε.
    Τελως παντων θα το κλειδωσω

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Μεγάλο Ταξίδι (Όχι το κακό): HELP!
    από jtoros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 10:03
  3. Ακυρωση Η ΟΧι ;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 13:04
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF