ξαναμαναγ@μιεσαι ρε Σπυρο!
![]()
![]()
![]()
ξαναμαναγ@μιεσαι ρε Σπυρο!
![]()
![]()
![]()
ρε πστδες δεν παιζεστε,γι αυτο γουσταρω και συνεχιζω.το βραδυ νεο φωτορομαντζο![]()
Tι ώρα αργά?Να φτιάξω και ατμόσφαιρα με κεράκια και να έχω δίπλα μου τα μωρομάντηλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ρε πστδες δεν παιζεστε,γι αυτο γουσταρω και συνεχιζω.το βραδυ νεο φωτορομαντζο![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
ιδεα : Εκει που βγενει το καλωδιο γυμνο απο το στοπ και παει στο φτερο μπορεις να κοψεις ενα παλιο τηλεφωνο μπανιερας που ειναι και χρωμιο και να βαλεις λιγο απο το μεταλικο περιβλιμα εκει οπως ειχανε τα παλια Chops στην Αμερικη....
ORGIA!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
ιδεα : Εκει που βγενει το καλωδιο γυμνο απο το στοπ και παει στο φτερο μπορεις να κοψεις ενα παλιο τηλεφωνο μπανιερας που ειναι και χρωμιο και να βαλεις λιγο απο το μεταλικο περιβλιμα εκει οπως ειχανε τα παλια Chops στην Αμερικη....
Μη του βαζεις ιδεες ρε συ!
Αυτος θα ακουσει τηλεφωνο και μπορει να εγκαταστησει κανενα android πανω
![]()
![]()
![]()
Παρατηρηση Νο1: Η εξατμιση ειναι κοσμημα...δεν υπαρχει..ειναι τελεια....απλα γ@@@ει..!!!! Τρελλαθηκα με το που την ειδα και αγνοουσα την υπαρξη της μεχρι τωρα να φανταστεις..!!! Παρατηρηση Νο2: Βγαλε αυτην την καγκουρια γκουμουτσα που μοιαζει με κακοφτιαγμενη μπαλλα της fifa πανω απ το λεβιε ΤΩΡΑ..!!! Δεν με νοιαζει τι θα βαλεις και το βαμμενο μου αρεσε...προβλημα σου... Αυτο δεν εχει καμια θεση εκει. Παρατηρηση Νο3: θα την κανω αν ξαναδω την μπαλλα πανω στο λεβιε.....![]()
Οι βιδες ειπες οτι θα αλλαξουν απο το γραναζι,αλλα τις βλεπω ακομα εκει.οχι,να μην λες οτι δεν σε παρακολουθουμε...
pantelis performance
ο αξονας ειναι οντως απο γκραντ. τον ιδιο ειχα βαλει ι εγω. για πες.. γλιστρα ποσο κι απου? γνησια?
Θα το προτιμουσα μαυρο ματ το τελικο με γυαλισμενα τα γραμματα honda and LefasΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
πανω για να παρουμε μια γευση.προσανατολιζομαι σε τρεις συνδοιασμους χρωματων.
1.νικελ τελικο και λαιμος.
2.μαυρο τελικο και λαιμος
3.μαυρο ματ τελικο και νικελ λαιμος.(θα ειναι η πρωτη δοκιμη.)![]()
την ιδια γνωμη ειχε και ο γιαννηςΑρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Θα το προτιμουσα μαυρο ματ το τελικο με γυαλισμενα τα γραμματα honda and Lefas![]()
![]()