Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 102

Θέμα: Οδηγός Καινούριος, Ψάχνει :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider

Τo er δεν παύει να είναι ένα μηχανάκι με 50τόσα,δεν ξέρω ακριβώς,άλογα..πολλά για αρχάριο άνδρα κατά την γνώμη μου.

Ετσι οπως το πατε εσεις θα πρεπει να αγορασει καποιος 45 μηχανακια για να φτασει σε ενα σταθερο...

Το ερ ειναι αδυναμο μηχανακι κ οτι πρεπει για αρχαριο, οταν υπαρχει σοβαροτητα και τα 600ρια δεν ειναι κ τιποτα τερατα, για τον οποιονδηποτε.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Τo er δεν παύει να είναι ένα μηχανάκι με 50τόσα,δεν ξέρω ακριβώς,άλογα..πολλά για αρχάριο άνδρα κατά την γνώμη μου.
    650 κ.ε., 73 άλογα, χαμηλό, μανιτζέβελο αλλά και διασκεδαστικό. Ό,τι πρέπει για αρχάριο, για να σου ανοίξει την όρεξη. Κι εμένα το πρώτο μου είναι.

Διαφωνώ με το sniper. Τα περί κρύου είναι για τις κότες.

Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Καλα συγγνώμη δεν το ξανακάνω
    Ναι, καλό θα ήταν...

Εκτός εαν έχεις ακρες με διαθεσιμα NSR, οποτε πολύ θα μας ενδιέφερε να τις μαθουμε κι εμεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, καλό θα ήταν...
    Μην τον αποπαίρνετε τον μικρό ρε σεις

Εσείς του είχατε πει μπράβο σε ένα θρεντ για τις προτιμήσεις του στα παλιά και τώρα του παίρνετε πίσω το καμάρι.
    .
    .
    .
    Κάτι άλλο να ρωτήσω. Πιο δίπλωμα έχει πάρει ο vreust; Δεν λέει πουθενά για το μεγάλο. Ούτε από εμπειρία έχει γράψει κάτι. Παπί έστω.

Α, και τα μηχανάκια πάντα Νοέμβρη με Ιανουάριο τύχαινε να τα πάρω. Άκου έχει κρύο :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Μην τον αποπαίρνετε τον μικρό ρε σεις

Εσείς του είχατε πει μπράβο σε ένα θρεντ για τις προτιμήσεις του στα παλιά και τώρα του παίρνετε πίσω το καμάρι.
    Αλλο οι προτιμήσεις του κι αλλο να το προτεινει σαν πρωτο μηχανακι για καποιον. Αφηνω στην ακρη το οτι προτεινει μηχανη καποιος που δεν εχει ακομα, αλλα τεσπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Κάτι άλλο να ρωτήσω. Πιο δίπλωμα έχει πάρει ο vreust; Δεν λέει πουθενά για το μεγάλο. Ούτε από εμπειρία έχει γράψει κάτι. Παπί έστω.
    Πρωτο ποστ:
    επειδή είμαι άσχετος με Α κεφαλαίο,
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλο οι προτιμήσεις του κι αλλο να το προτεινει σαν πρωτο μηχανακι για καποιον. Αφηνω στην ακρη το οτι προτεινει μηχανη καποιος που δεν εχει ακομα, αλλα τεσπα.

Πρωτο ποστ:
    Ναι πλάκα κάνω για τον τακάτα.

Αυτό είδα και γω να λέει. Άσχετος, άρα το μικρό δίπλωμα έχει. Παπί έχει οδηγήσει ποτέ ή θα πάει από την σχολή οδηγών με την μια στο er-6;
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    -cbr 125
    -ybr 250
    -cbf 250
    -ninja 250

καλως ηρθες,καλη αγορα και καλους δρομους.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ο περισσότεροι που προτείνουν σε κάποιον να ξεκινήσει με κάτι που να έχει λίγα κυβικά, το κάνουν είτε γιατί αυτό ακολούθησαν και οι ίδιοι και διαπίστωσαν πως είναι ο σωστός τρόπος, είτε γιατί έκαναν το αντίθετο και διαπίστωσαν πως είναι ο λάθος τρόπος.

Το ότι αρκετοί ξεκίνησαν με μεγάλη μοτοσυκλέτα και τελικά στάθηκαν αρκετά τυχεροί να μας πουν την ιστορία, δεν αναιρεί αυτόματα τη μαλακία που έκαναν, απλά αναδυκνείει την τύχη τους.

Τώρα για τα 600 κυβικά, εξαρτάται. Αν μιλάμε για για XT600 τότε εντάξει, δεν είναι υπερβολή. Όποιος όμως προτείνει για πρώτο μηχανάκι σε κάποιον Hornet και GSR 600, είναι απλά ηλίθιος και ανεύθυνος. Το er-6 είναι ακριβώς στο όριο του τι γίνεται να προτείνεις σε κάποιον και αυτό όχι γιατί είναι αδύναμο, μια χαρά δύναμη έχει. Απλά είναι αρκετά ελαφρύ και με μεγάλους μοχλούς ώστε να ελέγχεται ευκολότερα.

Δεν μου λέτε εσείς ρε Ρόσσηδες που προτείνετε τα γκάζια έτσι εύκολα, πως ξεκινάει ένας αρχάριος το Hornet από στάση σε γυαλισμένο ανηφορικό στενό στο Μετς και την Καισαριανή, με στριμμένο το τιμόνι και με βρεγμένο δρόμο να το μάθω κι εγώ που αυτό το σενάριο με αγχώνει κι εμένα; Αν δεν μπορείτε, πείτε μου πως φρενάρει ένας αρχάριος στις βρεγμένες κατηφόρες στις πλατείες της Αργυρούπολης με δύο 300άρηδες δίσκους χωρίς ABS και χωρίς να μπλοκάρει το μπροστινό;

Μια χαρά είναι τα 250άρια που σου πρότειναν οι προηγούμενοι φίλε μου, επαρκέστατα για ότι θα χρειαστείς. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να πάρεις στα σοβαρά τη συμβουλή του sniper και να περιμένεις μέχρι την άνοιξη. Καλύτερα να μάθεις στα εύκολα παρά στα δύσκολα.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4
    Ο περισσότεροι που προτείνουν σε κάποιον να ξεκινήσει με κάτι που να έχει λίγα κυβικά, το κάνουν είτε γιατί αυτό ακολούθησαν και οι ίδιοι και διαπίστωσαν πως είναι ο σωστός τρόπος, είτε γιατί έκαναν το αντίθετο και διαπίστωσαν πως είναι ο λάθος τρόπος.........

προσωπικα απανταω αναλογα με το πως (οσο μπορω) ψυχολογω αυτον που ρωταει και δεν βασιζομαι στις δικες μου εμπειριες απαραιτητα.

Hornet και GSR εχουν οι σχολες οδηγων... Μαλλον ειναι ηλιθιοι κ ανευθυνοι

Άδοξος Μπάσταρδος
    Holy crapiolly.

Αυτό το forum είναι αδυσώπητο, όχι μλκιες, νόμιζα ότι θα περίμενα κάνα μήνα για 4-5 απαντήσεις.

Θα κοιτάξω/σκεφτώ/googlarω για τα μοντέλα που μου είπατε και θα postάρω όταν περιορίσω κάπως τις πιθανότητες.

Ευχαριστώ και για τις συμβουλές πέρα από αγορά (βλέπε sniper κ.α.)

Ευχαριστώ παίδες, θα έχετε νέα μου συντόμως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ybr 250
    +1 σε αυτό.

Ψεκαστό άρα λογικά καλύτερο σε κατανάλωση έναντι του cbf. Έχει και 19άρι ρεζερβουάρ παρακαλώ.
    Δεν το θες για ταξίδια οπότε τα πλαστικά καλύτερα να μην υπάρχουν.
    Έχει φαρδύ τεπόζιτο για tankbag παρόλο που είναι 250άρι.Και πολύ χώρο πίσω. Έχω φορτώσει άπειρα άπλυτα σε αυτό το μηχανάκι.
    Και από πτώσεις δεν καταλαβαίνει. (δοκιμασμένο ).

και σαν συμβουλη μπες στο section οδηγηση και ξεκινα το διαβασμα!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Hornet και GSR εχουν οι σχολες οδηγων... Μαλλον ειναι ηλιθιοι κ ανευθυνοι
    Εχεις μείνει πίσω. Οι περισσότερες έχουν ZX-10R και Tuono που είναι user friendly.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Εχεις μείνει πίσω. Οι περισσότερες έχουν ZX-10R και Tuono επειδή είναι user friendly.
    Στο χωριο σου... ισως

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οδηγός Καινούριος, Ψάχνει :)
    από nikos_abel στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2012, 12:50
  2. Οδηγός Παλιός, Ψάχνει...
    από paramedic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2012, 12:36
  3. Άπειρος οδηγός ψάχνει μηχανή (και βοήθεια)!
    από Yannakis13 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2010, 05:56
  4. Νέος οδηγός ψάχνει μοτοσυκλέτα
    από Vagg στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 21:19
  5. Νέος οδηγός, άπειρος, ψάχνει...
    από dimitrisag στο forum Honda
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2010, 17:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •