ναι το αβαταρ σε πειραξε λες και δεν ξερεις....αλλα μας ποναει το παρελθον...
χεχεχεχε τους τσαντισα....![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
![]()
μπααα....... το παρελθόν άστο ήσυχο!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ρε rsp και εσυ σε λιγο Ζετας θα γινεις... γιατι το παιζετε δυσκολοι???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν το εχετε παρει χαμπαρι οτι ηδι εχω τραβηξει ενα μελος του φορουμ απο το κλαμπ των ψησταριων σε σοβαρα μηχανακια...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Καλοταξιδο το μηχανακι φιλε... Οτι και να λενε οι φιλοι και μη, το ζητουμενο ειναι να αρεσει το μηχανακι στην παρτυ σου... ολα τα αλλα ειναι λιγο πολυ τριχες.
Και μην ξεχναμε... καλος οδηγος ειναι ο ζωντανος οδηγος!!!
A gentleman would walk but never run...
για πες ονομα....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν το εχετε παρει χαμπαρι οτι ηδι εχω τραβηξει ενα μελος του φορουμ απο το κλαμπ των ψησταριων σε σοβαρα μηχανακια...
α και πια ειναι τα "σοβαρα μηχανακια"????![]()
Κοιτα εγω δεν ειμαι Αρτεμης και θα δωσω μια ευκαιρια στο λεγαμενο να μιλησει μονος του...
Σοβαρα μηχανακια ωομιζω οτι εσυ ξερεις για πια μιλαω...Οτι ειναι Χοντα και οτι ειναι ΚΤΜ ειναι αποδεκτα...
Τα Ζιτα ειναι πρακτικα γιατι ειναι και μηχανακι και εξοπλισμος καμπινγκ μαζι.....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Z ΕΚΑΙ 750
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ![]()
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
ΤΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΒΜΧ ΕΧΟΥΝ, ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΕΝΑ FZ6, ΕΝΑ HORNET, ΕΝΑ BANDIT,
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΠΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά τί έγινε ο dep????????????? να ακούσω εντυπώσεις και σχόλια???
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΠΕΣ ΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Κοιτα εγω δεν ειμαι Αρτεμης και θα δωσω μια ευκαιρια στο λεγαμενο να μιλησει μονος του...
Σοβαρα μηχανακια ωομιζω οτι εσυ ξερεις για πια μιλαω...Οτι ειναι Χοντα και οτι ειναι ΚΤΜ ειναι αποδεκτα...
Τα Ζιτα ειναι πρακτικα γιατι ειναι και μηχανακι και εξοπλισμος καμπινγκ μαζι.....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ Ζrulezzzzzzzzzzzzz :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
AΣΕ ΡΕ ... ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΠΕΣ ΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ Ζrulezzzzzzzzzzzzz :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
NA ENA AKOMA EYΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕ ΖΑρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
AΣΕ ΡΕ ... ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ....
ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ![]()
Κι εδώ διαμάχη θα γίνει;:a36:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Z ΕΚΑΙ 750
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ![]()
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
ΤΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΦΡΕΝΑ ΓΙΑ ΒΜΧ ΕΧΟΥΝ, ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΕΝΑ FZ6, ΕΝΑ HORNET, ΕΝΑ BANDIT,
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΠΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ![]()
![]()
![]()
:a14: :a17:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Μα είναι μαύρο και ειναι Ζ. Όχι διαμάχη - πόλεμος θα γίνει. Στα άρματα! Γκρρρρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τώρα και συγγνώμη που σας διακόπτω αλλά........
KAWASAKI....
Φτηνό.....
και καλό γίνεται;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.