στο μπουρναζι στημενο για πωληση εχω δει ενα,μαλλον αυτο ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Το βλέπω κάθε μέρα . Τί είναι ;![]()
στο μπουρναζι στημενο για πωληση εχω δει ενα,μαλλον αυτο ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Το βλέπω κάθε μέρα . Τί είναι ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Λαζαρος Καραγιαννης απο Νεα Μακρη .....![]()
![]()
![]()
![]()
Aν εβαζες κατι για να το ψαξουμε θα το εκτιμουσα απεριοριστα.
Aγ.Νικόλαος Κρήτη και το κυκοφορεί κανονικάΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
στο μπουρναζι στημενο για πωληση εχω δει ενα,μαλλον αυτο ειναι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
![]()
![]()
![]()
Aν εβαζες κατι για να το ψαξουμε θα το εκτιμουσα απεριοριστα.
Δεν εχω τιποτα να βαλω αρχηγε μου ..... οσο δεν προχωραει το @αμημενο το αλτσχαιμερ οτι θυμαμαι θα το γραφω ...... ερχοταν παρεα με τον Ροδελλη που ειχε η εχει ακομη συνεργειο στην Νεα Μακρη ......
... παλια οταν περναγα απο εκει πιναμε καφεδακι και θυμομασταν τα παλια ......![]()
http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Δεν εχω τιποτα να βαλω αρχηγε μου ..... οσο δεν προχωραει το @αμημενο το αλτσχαιμερ οτι θυμαμαι θα το γραφω ...... ερχοταν παρεα με τον Ροδελλη που ειχε η εχει ακομη συνεργειο στην Νεα Μακρη ......
... παλια οταν περναγα απο εκει πιναμε καφεδακι και θυμομασταν τα παλια ......![]()
![]()
Το συγκεκριμένο είναι ένα Bimota KB-1. Πρέπει να έχει ξαναμπεί αλλά το search μας έχει αφήσει χρόνους....Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
σπάνιο μηχανάκια (απ αυτά που βλέπεις μόνο σε φωτό.)
Η διαφορά με τα παραγωγής είναι η Gibson εξάτμιση, που είχε πολύ καλά αποτελέσματα κυρίως σε μονοκύλινδρα τύπου SRX-XBR και την χρησιμοποιούσαν σε αγώνες SOS.
Βασισμένο στο Kawasaki Z-1!
http://www.bikeexif.com/bimota-kb1
Υ.Γ.: κι ότι ετοιμαζόμουν να γράψω τι Bimota αφού το μοτέρ λέει Kawasaki, ευτυχώς έκανα ένα search πρώτα.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Το πρώτο γράμμα στη κωδικοποίηση των bimota, υποδηλώνει τον κατασκευαστή του κινητήρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Υ.Γ.: κι ότι ετοιμαζόμουν να γράψω τι Bimota αφού το μοτέρ λέει Kawasaki, ευτυχώς έκανα ένα search πρώτα.![]()
![]()
GP ιαπωνίας το 98
Ο Noriyuki Haga με το 50 (wildcard) που τερμάτισε 3ος.
EDIT: Μηχανάκι ξέχασα αν και είναι εμφανές... Yamaha YZR 500
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
GP ιαπωνίας το 98
Ο Noriyuki Haga με το 50 (wildcard) που τερμάτισε 3ος.
EDIT: Μηχανάκι ξέχασα αν και είναι εμφανές... Yamaha YZR 500![]()
Και ξέρεις ποιό είναι το περίεργο ε? Ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτο του αγώνα με 500 δίχρονο αλλά δεν ξανανέβηκε ποτε στο βάθρο στα GP500 παρ όλο που έτρεξε και με Yamaha το 2001 και με Aprilia το 2003.
Αυτη τη στιγμή φαίνεται οτι ειναι χωρίς όμάδα για το WSBK 2012. Κρίμα και πάλι κρίμα που ενας απο τους εντυπωσιακότερους, άτρόμητους και γρήγορους οδηγούς δεν πήρε ποτέ ενα πρωτάθλημα ενω το άξιζε.
Παρα λίγο να το παρει δυο φορές αλλά δεν...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957