Σελίδα 90 από 114 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 1704

Θέμα: Honda c50 6v restoring...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Βλεπω οτι τα γραμματα ειναι αναγλυφα οποτε μπορεις να παρεις ενα τακακι με ντουκοχαρτο και να τριψεις το χρωμα προσεκτικα.εκτος αν τα θες κι αυτα χρυσα.
    δυστηχως σε μερικα σημεια το αναγλυφο εχει φαγωθει και φτανει την αλλη επιφανεια.υπαρχει ομως τροπος με ριζοχαρτο και μια βαφη που χρησιμοποιουσα στα μεταλλικα καπακια φρενων που μας εφτιαχνε το μελος binzis

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ΑΡΚΕΤΑ με το χρυσαφι!! (πως με κοβετε ΕΛΕΟΣ.... βρισκόμαστε χιλιοστα απο την λατέρνα.... οπως και τα ergal χρυσαφι και βιδες... (πως με ξανακόβετε :rotflmao:

Γενικότερα σπηκινγκ, δεν χρειάζεται να εχεις βγαλει καμια βακαλο για να καταλάβεις οτι το χρυσοπορτοκαλί-μεταλλικό αυτό δεν θελει παντρέματα αλλα σπασίματα (ασπρο, μπεζ) και παιχνιδισμα με πιο μοντερνα υλικα*... το μαυρο και το νικελ ειναι καλα αλλα ειναι ουδέτερα..... από ότι εχω καταλάβει το μεχανάκι ειναι ψιλομπομπεροποδηλατομήχανο..., ελαφρυ/μινιμαλ και pro-streetoκατασταση...

το οτι εγω θα το εκανα καλύτερο ειναι το μονο σιγουρο αν και ο μπιλντερ της υποθεσης καταλαβαινει τι εννοω... :rotflmao:

*το καρμπον καπακι αν και ωραια υλοποιηση δεν σπαει το συνδυασμο των μεταλλικων χρωμάτων

ΥΓ : επρεπε να προειδοποιησω :wacko:
    Ban 'em all

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ΑΡΚΕΤΑ με το χρυσαφι!! (πως με κοβετε ΕΛΕΟΣ.... βρισκόμαστε χιλιοστα απο την λατέρνα.... οπως και τα ergal χρυσαφι και βιδες... (πως με ξανακόβετε :rotflmao:

Γενικότερα σπηκινγκ, δεν χρειάζεται να εχεις βγαλει καμια βακαλο για να καταλάβεις οτι το χρυσοπορτοκαλί-μεταλλικό αυτό δεν θελει παντρέματα αλλα σπασίματα (ασπρο, μπεζ) και παιχνιδισμα με πιο μοντερνα υλικα*... το μαυρο και το νικελ ειναι καλα αλλα ειναι ουδέτερα..... από ότι εχω καταλάβει το μεχανάκι ειναι ψιλομπομπεροποδηλατομήχανο..., ελαφρυ/μινιμαλ και pro-streetoκατασταση...

το οτι εγω θα το εκανα καλύτερο ειναι το μονο σιγουρο αν και ο μπιλντερ της υποθεσης καταλαβαινει τι εννοω... :rotflmao:

*το καρμπον καπακι αν και ωραια υλοποιηση δεν σπαει το συνδυασμο των μεταλλικων χρωμάτων

ΥΓ : επρεπε να προειδοποιησω :wacko:
    αν και πιανω το υφος του νεκροκεφαλου φιλου μου να προσπαθησω να εξηγησω το σκεπτικο του στυλιστικου της λατερνας
    χρυσο με καφε υπονοιες για να φωτησουν οι μικρες επιφανειες και ταυτοχρονα να εχουμε το vintage look.
    μαυρο ματ σετ των εξατμιση-φαναρια-τιμονι-μασπιεδερα-σταντς-λαστιχα
    νικελ σετ των καπακια μοτερ-διακοσμητικα πηρουνιου-κιθαρες-λεβιες-αμορτισερ
    και τελος ουδετερο σετ των πλαινα καπακια ανθρακονημα-σελα

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Βλεπω οτι τα γραμματα ειναι αναγλυφα οποτε μπορεις να παρεις ενα τακακι με ντουκοχαρτο και να τριψεις το χρωμα προσεκτικα.εκτος αν τα θες κι αυτα χρυσα.

Καλη ιδεα!!!

στη μανιβελα θα μπει πεταλι ασπρο απο κοριτσιστικο παλιο ποδήλατο, το σπαστό ε; ε; εεεε; ε, αφεντικο;

χερούλι ταχυτητων καλα το πηγαινες θα το θελα ελεφαντοδοντο απο μαγκουρα... τεσπα αγκυλωτος ιτ ιζ

την σιδερογροθιά που να την βάλουμε...;

το ξερω οτι ειναι λιγο αργά αλλα αυτο που γουσταρα παντα στα customs ειναι που κρυβουνε τις ντιζες μεσα στον σκελετο και δεν φαινεται τιποτε στο τιμονι παρα μονο οι μανετες....
    Ban 'em all

στα καπάκια του κινητήρα, τα νικελ.. υπαρχει καμια τεχνοτροπία ματσακονιασματος ετσι ωστε να δινει την υφη του σφυρηλατημένου, τιποτε σημάδια σαν να εχει φυγει ο τροχός... επιμελώς βεβαια... οχι στην τυχη... λεμε τωρα...

αγνοηστε με, απλα ζηλευω

μπορεις να του βαλεις pattern σκακιερα και να κανεις τα μισα νταμακια με τριβειο ετσι ωστε να κανει νικελ/ματ checkered το καπάκι... γενικοτερα σκεψου το σκακι σαν παιχνιδισμα... στο νου μου θελω να βρω κατι να σπασει την σοβαρότητα του χρυσου-νικελ

Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    στη μανιβελα θα μπει πεταλι ασπρο απο κοριτσιστικο παλιο ποδήλατο, το σπαστό ε; ε; εεεε; ε, αφεντικο;

χερούλι ταχυτητων καλα το πηγαινες θα το θελα ελεφαντοδοντο απο μαγκουρα... τεσπα αγκυλωτος ιτ ιζ

το ξερω οτι ειναι λιγο αργά αλλα αυτο που γουσταρα παντα στα customs ειναι που κρυβουνε τις ντιζες μεσα στον σκελετο και δεν φαινεται τιποτε στο τιμονι παρα μονο οι μανετες....

Σπυρο, α γ@μησου ρε φιλε δλδ!

Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις εσυ λεμε?

:wacko:

Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις εσυ λεμε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1050020.jpg 
Προβολές:	1005 
Μέγεθος:	102,7 KB 
ID:	244370
    Ban 'em all

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Γνωμη μου αν το καφε της σελας ηταν μερικους τονους πιο κλειστο θα εδειχνε πιο σοβαρος ο χρωματικος συνδυασμος και με μαυρο ματ θα εδειχνε τελειο.
    μια αλλη σκεψη για τα καφε περιφερειακα ειναι να βαφοντουσαν με νερα να δειχνουν σαν ξυλινα πχ ο λεβιες λαιμος τιμονιου και αλλα.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Βρε Σπύρο,στα καπάκια,γιατί δε κάνεις αερογραφία τίποτα δράκους να ξερνάνε φωτιές προς τα πίσω,και να βάλεις και κοκκινο-μπλέ λεντάκια πάνω στο πλάι του πίσω λάστιχου,έτσι ώστε όταν πηγαίνεις να φαίνεται ότι πήραν φωτιά τα λάστιχα?
    Άξονα εμπρός και πίσω να τους αλλάξεις με κάτι ωραίους που'χω δει νομίζω στο mad max,που'ναι με κάτι φαλτσέτες 30 πόντους δεξιά-αριστερά,και όποιον σε πλησιάζει τον ακρωτηριάζεις επιτόπου.
    Σκέφτηκα προς στιγμήν και μπλε λεντ κρυφά από κάτω,αλλά άσ'το γιατί θα'ναι σα γύφτικο.
    Στο φανάρι μπροστά κάνε καμμιά πατέντα να βάλεις ένα μικρό υαλοκαθαριστράκι με λεντ σαν τους αλβανούς στα Χιουντάι.
    Θα ψαρώνεις πολύ κόσμο στα φανάρια και όλοι θα σε ρωτάνε ποιός στο'φτιαξε. Άσε που δε θα φας και κλήση ποτέ,οι μπάτσοι θα χέζονται απ'το γέλιο.

Βρε παιδιά,σοβαρά τώρα, να σκεφτόμαστε και λίγο πριν πετάμε ''ιδέες''
    'Οπως πολύ σωστά είπε κι ο Stabak,το μηχανάκι ''ακροβατεί'' στα όρια του γούστου,μέχρι τώρα ο Σπύρος δεν τα'χει ξεπεράσει,άμα θέλετε να δείτε καρνάβαλους,ανοίχτε το car.gr στα παπιά τύπου ''δε σικoνω αποκρείψυς'' ή''50cc στα χαρτιά'' να δείτε όσους θέλετε.

Aυτο με την μανιβελα αν δεν το κανει ο σπυρος θα το κανω εγω!!

Εγω πλακα κανω πιο πολυ κ πεταω και την ιδεα μου, μην παρεξηγηθουμε κιολας...
    Ban 'em all

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    η σκακιερα του σταμπακ δεν ειναι καθολου κακη!!

τελικα εκανες πολυ καλα που δεν πηρες ασπρα λαστιχα! δεν θα του πηγαιναν καθολου με αυτα
    τα χρωματα!! ωστοσο δεν κανεις μια δοκιμη να δεις πως θα δειχνουν αυτα τα λαστιχα με χρυσα γραμματα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kppantelis
    Την πιο σωστη κουβεντα εως τωρα την εχει πει ο ernti.''το μηχανακι ακροβατει στα ορια του γουστου,αλλα δεν τα εχει ξεπερασει ως τωρα''.ειναι ενα δυδκολο εγχειρημα αυτο που εκανε ο σπυρος,να παντρεψει ολα αυτα τα κομματια.σιγουρα ο καθενας εχει μια διαφορετικη γνωμη,λογω διαφορετικου γουστου,αλλα εγω δεν θα μπω στη διαδικασια να πω οτι δεν θα εβαφα τα γραμματα στα καπακια χρυσα η οτι θα προτιμουσα αλλο τιμονι η αλλο χρωμα σελα.ολα ειναι μια χαρα,αφου ετσι αρεσαν στο σπυρο.το μονο που θα ηθελα καθαρα για πρακτικους λογους και θελω να το πω απο την αρχη,ειναι οτι το μηχανακι θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε φτερα.αν ηταν δικο μου,θα ηθελα να το κυκλοφορω κανονικα και να ειναι απολυτα λειτουργικο και οχι να το εχω να καθεται και να το χαζευω.ετσι οπως ειναι δεν οδηγιεται ουτε το καλοκαιρι.ειδικα χωρις εμπροσ φτερο,μηχανακι δεν οδηγιεται.και να φτησει ο αλλος κατω πατωντας πανω θα φας τη ροχαλα στη μαπα.θα ηθελα να εχει το πισω φτερο του η οπως ειναι απο τη μανα του η με κομενο-διαφοροποιημενο ισως το στρογγυλο τελειωμα του,ωστε να κοντηνει και λιγο,γιατι μαμα αποκλειεται να το αφηνε ο σπυρος.τωρα για το μπροστα ειναι καθαρα φεμα γουστου τι θα ταιριαζε,μαλλον κανενα παπισιο κομμενο κι αυτο,αλλα οχι τελειως μινιμαλ,να καλυπτει λιγακι.
    pantelis performance

τα φτερα ειναι για αλλα μηχανακι οχι καστομ τσοπερς! για του υπολοιπους ειπαρχουν και αλλα μηχανακια!(με φτερα!)

ORGIA!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. honda c90 6v restoring
    από HONDA 9903 στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 320
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2017, 17:37
  2. manual honda c50 6v
    από panosc50 στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2015, 12:49
  3. Honda C50 6v restoring
    από tom kissas στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2013, 19:52
  4. Honda c50 6v μπροστινά - αναρτήσεις-νυχάκια.
    από Honda c50 6v στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2013, 08:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ