και μια τελευταια. τα μαρσπιε θα ειναι φτιαχτα ισως βιδες Μ10 μακριες ισως μαρσπιε ποδηλατου βιδωτα. ο λεβιες του φρνου παντως θα ειναι μανιβελα κομμενη και τροποποιημενη ωστε να σηκωνεται για να καταιβεει η κανονικη μανιβελα. καπου το ειχα δει αυτο αλλα δεν θυμαμι που.. με τον λεβιε των ταχυτητων δεν αποφασισα ακομη.
![]()
μηπως το εχεις δει εδω?Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
και μια τελευταια. τα μαρσπιε θα ειναι φτιαχτα ισως βιδες Μ10 μακριες ισως μαρσπιε ποδηλατου βιδωτα. ο λεβιες του φρνου παντως θα ειναι μανιβελα κομμενη και τροποποιημενη ωστε να σηκωνεται για να καταιβεει η κανονικη μανιβελα. καπου το ειχα δει αυτο αλλα δεν θυμαμι που.. με τον λεβιε των ταχυτητων δεν αποφασισα ακομη.
![]()
οχι σπυρο. τα ειχα σε homemade κατασκευη και μαλιστα πανω στο ψαλιδι στη θεση των πισω μαρσπιε σε ενενηνταρι ψαλιδι.
το τεποζιτο ειδες πως ετρεξε???πρεπει να το παρω αποφαση δεν θα μαθω να βαφω ποτε.
![]()
![]()
βρηκα αξατμιση!!! http://www.car.gr/parts/view/2012461/
σημερα ειχαμε εξελιξη. το μηχανακι ειχε μια μικρη διαρροη απο το ρουμπινετο βενζινης αμελητεα. (οχι οπως αποδειχθηκε) η βενζινη ενω την ειχα αδειασει ειχε μεινει ελαχιστα στι κοιλτητες που πρεπει να πηαγινεις το μηχανακι αριστερα δεξια για να αδειασει τελειως. εσφιξα και το ρουμπινετο με ενα πανι για να μην εχω σταγονες και βαλθηκα να κανω την αγαπημενη μου ηλεκτροκολληση. ελα μου ομως η που η σταση που το ειχα του αρεσε και γκαυλωσε κι εσταξε εκεινη την ωρα και τυλιχθηκαμε στις φλογες... οποτε τωρα χρηστο σαν πιο εμπειρος βοηθας για την πλεξουδα. αν χρειαστω.. αν εχω τιποτε δυσκολα βυσματα να τα ψαξω να βρω ιδια η να τα κανω με με μονα βυσματα?
![]()
Δοκιμασε με χρωματα νιτρου ειναι πιο ευκολα γιατι στεγνωνουν γρηγορα παντα με καλο εξαερισμο.
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
καηκε εκει μπροστα κι η σελα.. δεν πειραζει ετσι κι αλλιως σκοπευα να ξανακανω καλυμα γιατι πανω στην προσπαθεια να ταιριαξω τον κοκοβιο (τελικα μου ειχε φυγει λιγο η καμπυλη της σελας και δεν καθοταν τελεια) τρυπησα και τη σελα. δεν πειραζει τωρα θα αλλαξω επ'ευκαιρια και την καμπυλη στην τελευταα λαμα κι ετσι θα ειναι τελειο μετα.
![]()
και λιγο απο την δουλεια που εκανα σημερα. εκτος απο τροποποιηση τοποθετηση κοκοβιου (με γαμησε μεχρι να στρωσει) κολληθηκε σταντ απο παπι χοντα (πολυ κοψιμο για να βγει καλη η λαμα.) μετρηθηκαν που να μπου τα μαρσπιε. κοπηκαν οι βασεις του συνεπιβατη απο το ψαλιδι και κοληθηκαν εδω. η μια τουλαχιστον γιατι στην δευτερη πηρα φωτια. τελικα κατι μαρσπιε απο μηχανη που ειχα εγκαταληφθηκαν σαν ιδεα μιας και ηθελα ακομα περισοτερη δουλεια και δεν θα προσεφεραν τιποτε παραπανω. η βαση ενισχυθηκε με ενα ακομα λαμακι σε σημειο που δεν φαινεται. και γενικα οσο σκεφτομαι ποσες κολησεις εχω να τροχισω στο τελος, σκεφτομαι να το αφησω ρατ... χαχαχα
![]()
επισης αλλο ενα προβλημα που βγηκε στην επιφανεια ειναι οτι με φουλ βαρος δηλαδη εμενα να μην παταω κατω βρισκει πολυ ευκολα η πισω ροδα αστην σελα. τροποι επιλυσης δυο. η να επεμβω στο ψαλιδι η να επεμβω στο σκελετο. θα το αφησω για το τελος λιγο πριν το λυσω ολο για αμμοβολη. αλλα μαλλον θα επεμβω στον σκελετο ωστε οι λυσεις να χρησιμεψουν ακομα κι αν καποτε στο μελλον χρειαστει να επανερθει στην αρχικη του μορφη να ειναι πιο ψηλο απλως. πραγμα χρησιμο.
την λυση του μεγαλυτερου αμορτισερ την αποριπτω λογω μπατζετ. (αμα τελιωσουν τα ηλεκτροδια να δω τι θα κανω...)