Οι ψαράδες τρομάξανε...νόμιζαν ότι κάποιος ψάρευε με δυναμίτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
δεν τρομαξανε τα ψαρια απο τις ακραπες?![]()
καλες βολτες να εχεις![]()
Οι ψαράδες τρομάξανε...νόμιζαν ότι κάποιος ψάρευε με δυναμίτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
δεν τρομαξανε τα ψαρια απο τις ακραπες?![]()
καλες βολτες να εχεις![]()
ειναι ωραιες αυτες οι βολτες οι χειμωνιατικες...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Οι ψαράδες τρομάξανε...νόμιζαν ότι κάποιος ψάρευε με δυναμίτη.![]()
δεν κυκλοφορουν πολλα οχηματα, το κρυο ειναι αναζωογονητικο για μυαλο και σωμα και το μηχανακι παιρνει καμια 5αδα αλογατα απο το πουθενα...![]()
nice thought mate...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και το μηχανακι παιρνει καμια 5αδα αλογατα απο το πουθενα...![]()
nice thought mate...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τερλε με τοσο μεγαλη βολτα θα την καψεις την μπαταρια απ το πολυ φορτωμα :rotflmao:
Για τι δεν επερνες ενα τηλεφωνο αφου ειχες κεφι για κοντινη βολτα να πιναμε καφε στα Πισσια (ημουνα Αλεποχωρι απ το Σαββατο οποτε η διαδρομη θα ηταν μοιρασνενη) να προλαβει και η μπαταρια να καταλαβει τιποτα .
Την Κυριακη κοβουμε πιτα οι παντρεμενοι στην Αλμυρη θα κατεβεις ;
Τωρα που μπηκες κι εσυ στο κλαμπ εχεις δικαιωμα.![]()
Μλκ το Τρανσάλπ πρέπει να έχει κόφτη ακόμα και εκεί, χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο βουρδέλο λέμε..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι ωραιες αυτες οι βολτες οι χειμωνιατικες...![]()
....και το μηχανακι παιρνει καμια 5αδα αλογατα απο το πουθενα...![]()
δλδ δεν εκανα τπτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Ρε τερλε με τοσο μεγαλη βολτα θα την καψεις την μπαταρια απ το πολυ φορτωμα :rotflmao:
Για τι δεν επερνες ενα τηλεφωνο αφου ειχες κεφι για κοντινη βολτα να πιναμε καφε στα Πισσια (ημουνα Αλεποχωρι απ το Σαββατο οποτε η διαδρομη θα ηταν μοιρασνενη) να προλαβει και η μπαταρια να καταλαβει τιποτα .
Την Κυριακη κοβουμε πιτα οι παντρεμενοι στην Αλμυρη θα κατεβεις ;
Τωρα που μπηκες κι εσυ στο κλαμπ εχεις δικαιωμα.![]()
![]()
![]()
ποιοι παντρεμενοι ρε ,αφου ειναι μεσα και ο ταρατατας που ειναι μπακουρη αιωνιως...![]()
κρύες![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
Ελπίζω το επόμενο Σ/Κ να μας ταξιδέψει και ως το μαγευτικό Κοκόνι....Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
![]()
Ωραία βόλτα - ωραίες φωτό - μας ταξίδεψες!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Ελπίζω το επόμενο Σ/Κ να μας ταξιδέψει και ως το μαγευτικό Κοκόνι....
![]()
![]()
![]()
αν σου πω ότι οι βενζίνες μου πλέον δε φτάνουν ούτε μέχρι το κόκκονι τι θα μου πεις;
θα εξακολουθείς να ειρωνεύεσαι;
![]()
υγ:τι λογαριασμούς έχεις εσυ στο κόκκονι;![]()
Μια χαρά Κωστή.![]()
Όμορφες φωτό.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
αν σου πω ότι οι βενζίνες μου πλέον δε φτάνουν ούτε μέχρι το κόκκονι τι θα μου πεις;
θα εξακολουθείς να ειρωνεύεσαι;
![]()
υγ:τι λογαριασμούς έχεις εσυ στο κόκκονι;![]()
A θα πω ότι λυπάμαι…
B εγώ δεν ειρωνεύομαι ποτέ ή κάνω πλάκα ή στέλνω μια κι έξω
Γ έκανα κάποτε καλοκαιρινές διακοπές γιατί οι βενζίνες μου δεν έφταναν για παραπάνω….
![]()