Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Περί xenon στα παπια

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Στο Crypton αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.
    Δοκιμασα μια Osram 35W και ειχα αισθητη διαφορα, ο κατασκευαστης ομως,τουλαχιστον για το μοντελο που χω που ναι και παλιο, οριζει 30w λαμπα, οποτε και εβαλα μια HALOGEN 30W TAKEGAWA και ειδα μεγαλη διαφορα!Φυσικα οταν πεσουν οι στροφες παλι ζοριζομαι να δω...
    Τελικα τι αποκαμες?
    Σπεύδε βραδέως..

Ποσες φορες πρεπει να το πουμε ρε μαγκες, τα xenon δεν προσφερουν καλυτερο φωτισμο

και μονο που το λες εσυ πιστευω το αντιθετο.
    και στο αλλο thread ξυλο εφαγες, δεν απεδειξες τιποτα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    και μονο που το λες εσυ πιστευω το αντιθετο.
    και στο αλλο thread ξυλο εφαγες, δεν απεδειξες τιποτα.

Δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι αλλα...

ΧΧΑΧΑΧΑαχχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0889618_1_zm.jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	22,6 KB 
ID:	244820

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εχετε γ@μηθει εδω μεσα με το politically correct look σας....
    και το λεω πολυ σοβαρα..

αν εχετε προβλημα με τα aftermarket xenon, βγαλτε και τις aftermarket εξατμισεις σας που ειναι πολυ πανω απο τα επιτρεπομενα ντεσιμπελ και βγαζουν και καθαροτατο καρκινο καθοτι δεν υπαρχει καταλυτης.
    γιατι δεν πιστευω να εχετε εξατμισεις ησυχες (η πλειοψηφια εδω μεσα)

το εχετε παει στα ακρα...
    ολα εχουν καποιο οριο αλλα εσεις το ξεφτιλιζετε.

θελει να βαλει xenon για να βλεπει στο ρημαδοπαπο που εχει και του λετε "μην βαζεις γιατι θα στραβωνεις τα απεναντι οχηματα και το προπορευομενο".
    εγω ποτε δεν στραβωθηκα με τα xenon των αλλων και ουτε εχω ακουσει καποιον να εχει καρφωθει γι'αυτον τον λογο.

και στα @@ μου για τα xenon στην τελικη. δεν εχω σε κανενα μηχανακι μου. ειχα στο 636 αλλα παει... δοθηκε.
    και τωρα δεν με ενδοαφερει να βαλω.

αλλα αυτο το πραγμα εχει παραγινει με τις απαντησεις.
    σας ειπα ενα παραδειγμα για την εξατμιση και μπορω να βρω και αλλα με ολα τα μπλιμπλικοaftermarket που κατα καιρους οι περισσοτεροι απο εμας κοτσαρουμε στα μηχανακια μας. αλλα οχι. τα xenon τα επικινδυνα.

ρε σοβαρευτειτε λεμε.
    εξω εχει -1 και εσεις βγαινετε με κοντομανικο φωναζοντας οτι ιδρωνετε....

Μην τρελαινεσαι animal.
    Σοβαρα ομως τωρα,δε σου εχει τυχει ποτε να στραβωθεις απο καποιον καγκουρα που εβαλε απλα λαμπτηρες xenon?
    Η αληθεια ειναι οτι πιο συχνα με ενοχλει καποιος χαζος που ξεχναει τη μεγαλη,η απλα δεν ειναι σωστα ρυθμισμενα τα φωτα του,αλλα αυτο δεν ειναι κατι μονιμο.
    Ενω ενα αμαξι με xenon λαμπτηρες θα στραβωνει μονιμα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και το λεω πολυ σοβαρα..

αν εχετε προβλημα με τα aftermarket xenon, βγαλτε και τις aftermarket εξατμισεις σας που ειναι πολυ πανω απο τα επιτρεπομενα ντεσιμπελ και βγαζουν και καθαροτατο καρκινο καθοτι δεν υπαρχει καταλυτης.
    γιατι δεν πιστευω να εχετε εξατμισεις ησυχες (η πλειοψηφια εδω μεσα)

το εχετε παει στα ακρα...
    ολα εχουν καποιο οριο αλλα εσεις το ξεφτιλιζετε.

θελει να βαλει xenon για να βλεπει στο ρημαδοπαπο που εχει και του λετε "μην βαζεις γιατι θα στραβωνεις τα απεναντι οχηματα και το προπορευομενο".
    εγω ποτε δεν στραβωθηκα με τα xenon των αλλων και ουτε εχω ακουσει καποιον να εχει καρφωθει γι'αυτον τον λογο.

και στα @@ μου για τα xenon στην τελικη. δεν εχω σε κανενα μηχανακι μου. ειχα στο 636 αλλα παει... δοθηκε.
    και τωρα δεν με ενδοαφερει να βαλω.

αλλα αυτο το πραγμα εχει παραγινει με τις απαντησεις.
    σας ειπα ενα παραδειγμα για την εξατμιση και μπορω να βρω και αλλα με ολα τα μπλιμπλικοaftermarket που κατα καιρους οι περισσοτεροι απο εμας κοτσαρουμε στα μηχανακια μας. αλλα οχι. τα xenon τα επικινδυνα.

ρε σοβαρευτειτε λεμε.
    εξω εχει -1 και εσεις βγαινετε με κοντομανικο φωναζοντας οτι ιδρωνετε....
    + 1100

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    λοιπον εγω λεω να παρω κι εναν φακο xenon, ενα προφυλακτικο με xenon και να βαλω και στο σπιτι παλι xenon.θα βαλω ομως μαμα εξατμισεις....και φιλτρο αερα μαμα....
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    και το λεω πολυ σοβαρα..

Όπα ρε μαν, γιατί έχασες τη μπάλα. Το θέμα δεν είναι η προσήλωση στους νόμους ή αν υπάρχει περιβαλλοντική συνείδηση. Το θέμα δεν είναι καν τα xenon αλλά τα φώτα που στραβώνουν φωτίζοντας όπουνάναι.
    Μην κολλάς επομένως στο αν δεν σε έχουν ΕΣΕΝΑ στραβώσει xenon, γιατί σίγουρα σε έχουν στραβώσει συμβατικά φώτα που είναι ρυθμισμένα στο θεό. Και φαντάζομαι οτι αν σε πέτυχαν σε καμμιά στροφή θα έχασες τα αβγά και τα καλάθια μεχρι να ξαναβρείς τον δρόμο.

Αφού (φαντάζομαι) οτι δεν διαφωνείς οτι τα αρύθμιστα φώτα μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους άλλους, πες μου αν θεωρείς οτι οι κινέζικες μαλακίες που φοράνε ρυθμίζονται σωστά σε συμβατικό κάτοπτρο.
    Και μην ακούσω τις πίπες πως αν τα ρυθμίσεις χαμηλά δεν στραβώνουν, γιατί απλούστατα αν τα βάλεις χαμηλά έχουν χειρότερο φωτισμό απ΄τις συμβατικές λάμπες.

Τις ίδιες απαντήσεις θα έδινα και σε κάποιον που θα έγραφε οτι κυκλοφορεί μόνο με αναμμένους προβολείς, ή το πίσω φως ομίχλης στο αμάξι του για να "βλέπει" καλύτερα.
    Εσύ τι θα του΄λεγες δηλαδή? Μπράβο ρε μάγκα προχώρα και βάλε κι άλλα?

ΥΓ. Για το αν στραβώνουν ή όχι, μην κρίνεις μόνο απο το τι έχεις δει εσύ. Κάμποσες φορές έχω φάει xenon στη μάπα ή στους καθρέφτες μου ακόμα και ημέρα (!).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Όπα ρε μαν, γιατί έχασες τη μπάλα. Το θέμα δεν είναι η προσήλωση στους νόμους ή αν υπάρχει περιβαλλοντική συνείδηση. Το θέμα δεν είναι καν τα xenon αλλά τα φώτα που στραβώνουν φωτίζοντας όπουνάναι.
    Μην κολλάς επομένως στο αν δεν σε έχουν ΕΣΕΝΑ στραβώσει xenon, γιατί σίγουρα σε έχουν στραβώσει συμβατικά φώτα που είναι ρυθμισμένα στο θεό. Και φαντάζομαι οτι αν σε πέτυχαν σε καμμιά στροφή θα έχασες τα αβγά και τα καλάθια μεχρι να ξαναβρείς τον δρόμο.

Αφού (φαντάζομαι) οτι δεν διαφωνείς οτι τα αρύθμιστα φώτα μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους άλλους, πες μου αν θεωρείς οτι οι κινέζικες μαλακίες που φοράνε ρυθμίζονται σωστά σε συμβατικό κάτοπτρο.
    Και μην ακούσω τις πίπες πως αν τα ρυθμίσεις χαμηλά δεν στραβώνουν, γιατί απλούστατα αν τα βάλεις χαμηλά έχουν χειρότερο φωτισμό απ΄τις συμβατικές λάμπες.

Τις ίδιες απαντήσεις θα έδινα και σε κάποιον που θα έγραφε οτι κυκλοφορεί μόνο με αναμμένους προβολείς, ή το πίσω φως ομίχλης στο αμάξι του για να "βλέπει" καλύτερα.
    Εσύ τι θα του΄λεγες δηλαδή? Μπράβο ρε μάγκα προχώρα και βάλε κι άλλα?

ΥΓ. Για το αν στραβώνουν ή όχι, μην κρίνεις μόνο απο το τι έχεις δει εσύ. Κάμποσες φορές έχω φάει xenon στη μάπα ή στους καθρέφτες μου ακόμα και ημέρα (!).

Βυρωνα, για τα φωτα που στραβωνουν συμφωνω και επαυξανω. με εχουν στραβωσει και προσπαθω οποτε εχω αναμμενα τα μεγαλα σε αμαξι (γιατι τωρα κανενα απο τα 2 μηχανακια δεν εχει) να τα σβηνω για αν μην
    "χτυπησουν" τα αντιθετως κινουμενα οχηματα...

οσον αφορα τη ρυθμιση τους απλα δεν ξερω. οταν ειχα στο 636 καποια που ειχε παρει και ο Ακης (catmaster) τα ειχα χαμηλωσει ολιγον τι αλλα και παλι με καλυπταν στον δρομο...

ΑΛΛΑ...

εχει καποιος ενα παπι. δεν εχει φως το παπι. ομορφα μεχρι εδω? ομορφα.
    και θελει να "αναβαθμισει" το φως του ο χριστιανος γιατι του προεκυψε δουλεια λιγο μακρυτερα απο εκει που ηταν προορισμενο να πηγαινει (αστικο περιβαλλον).
    ρωταει για xenon και του λεμε να μην βαλει γιατι θα στραβωνει τους αλλους. το εχουμε προδιαγεγραμμενο δλδ.
    αντι να του πουμε "ξερεις κατι φιλαρακι. αυτα τα ρημαδια δεν ειναι φτιαγμενα για τα συμβατικα μας κατοπτρα και κατα 99% θα στραβωνουν τους αλλους. αν τα βαλεις και τα ρυθμισεις ετσι ωστε να μην στραβωνουν, βαλτα για να πηγαινεις και εσυ στην δουλιτσα σου. αν τα βαλεις με σκοπο να στραβωνεις τους αλλους, εισαι μ@λακας. συνηθως βολευουν καποια εξωτερικα προβολακια τα οποια θα τα παρεις σαν κιτ απο εκει και τα ρυθμιζεις εσυ οσο θελεις για να μην εχουν προβλημα και οι αλλοι."

επειδη ομως, νομιζω, οτι οι λαμπες των παπιων ειναι πιο μικρες απο των μηχανων 35W εναντι 55W, θα ειναι δυσκολο να βρει συμβατικο xenon. και ακομα και να βρει επειδη και το κατοπτρο ειναι μια σταλια, δεν (νομιζω και παλι) να δημιουργει προβλημα.

το μονο που μενει ειναι να το βαλει και να δει.

αντι να του πουμε "ξερεις κατι φιλαρακι. αυτα τα ρημαδια δεν ειναι φτιαγμενα για τα συμβατικα μας κατοπτρα και κατα 99% θα στραβωνουν τους αλλους. αν τα βαλεις και τα ρυθμισεις ετσι ωστε να μην στραβωνουν, βαλτα για να πηγαινεις και εσυ στην δουλιτσα σου.

Δεν επιδεχονται ρυθμιση τα xenon, αν τα ρυθμισεις τερμα χαμηλα (και παλι δεν θα εχουν δεσμη απλως θα την παλευουν οι απενταντι) δεν θα βλεπεις ουτε στα 3 μετρα.

Δεδομενου του παραπανω, ειναι λαθος κινηση σε καθε περιπτωση να βαλεις τετοιους λαμπτηρες (σε συμβατικο προβολεα βεβαιως βεβαιως).

Τι δεν καταλαβαινεις

με'χετε μπερδεψει ρε παιδια..
    δεν ξερω τι να κανω ο δολιος πλεον.
    κι'εγω στο μηχανακι εχω ξενον.
    ΧΤΖ660,του '92.
    χωρις αυτα,βραδυ εθνικη εισαι σαν τον Διογενη με νυκταλωπια.
    με αυτα εισαι σαν ηλικωμενο γερακι που λεβεντοκρατιεται. την παλευεις.
    εαν υπολογισεις και τις διαδρομες των αναρτησεων,φωτιζεις απο αυτοκολλητο μπροστινου φτερου μεχρι το βρακακι της κοπελλιας σε αερογεφυρα.
    παιζω βεβαια με τους ρεγουλατορους δεσμης,αλλα ξερετε πως ειναι στα ον-οφ (ξερετε,η τζαμπα μιλαω??)

οποτε..
    χωρις το ξενον βλαστημαω εγω,
    με το ξενον καποιες στιγμες,βλαστημανε οι αλλοι...

wtf?
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Βυρωνα, για τα φωτα που στραβωνουν συμφωνω και επαυξανω. με εχουν στραβωσει και προσπαθω οποτε εχω αναμμενα τα μεγαλα σε αμαξι (γιατι τωρα κανενα απο τα 2 μηχανακια δεν εχει) να τα σβηνω για αν μην
    "χτυπησουν" τα αντιθετως κινουμενα οχηματα...

οσον αφορα τη ρυθμιση τους απλα δεν ξερω. οταν ειχα στο 636 καποια που ειχε παρει και ο Ακης (catmaster) τα ειχα χαμηλωσει ολιγον τι αλλα και παλι με καλυπταν στον δρομο...

ΑΛΛΑ...

εχει καποιος ενα παπι. δεν εχει φως το παπι. ομορφα μεχρι εδω? ομορφα.
    και θελει να "αναβαθμισει" το φως του ο χριστιανος γιατι του προεκυψε δουλεια λιγο μακρυτερα απο εκει που ηταν προορισμενο να πηγαινει (αστικο περιβαλλον).
    ρωταει για xenon και του λεμε να μην βαλει γιατι θα στραβωνει τους αλλους. το εχουμε προδιαγεγραμμενο δλδ.
    αντι να του πουμε "ξερεις κατι φιλαρακι. αυτα τα ρημαδια δεν ειναι φτιαγμενα για τα συμβατικα μας κατοπτρα και κατα 99% θα στραβωνουν τους αλλους. αν τα βαλεις και τα ρυθμισεις ετσι ωστε να μην στραβωνουν, βαλτα για να πηγαινεις και εσυ στην δουλιτσα σου. αν τα βαλεις με σκοπο να στραβωνεις τους αλλους, εισαι μ@λακας. συνηθως βολευουν καποια εξωτερικα προβολακια τα οποια θα τα παρεις σαν κιτ απο εκει και τα ρυθμιζεις εσυ οσο θελεις για να μην εχουν προβλημα και οι αλλοι."

επειδη ομως, νομιζω, οτι οι λαμπες των παπιων ειναι πιο μικρες απο των μηχανων 35W εναντι 55W, θα ειναι δυσκολο να βρει συμβατικο xenon. και ακομα και να βρει επειδη και το κατοπτρο ειναι μια σταλια, δεν (νομιζω και παλι) να δημιουργει προβλημα.

το μονο που μενει ειναι να το βαλει και να δει.
    Να βάλει plasma κι όχι xenon..

Εγώ το έχω πει πάντως, την επόμενη φορά που θα με τυφλώσει κάποιος με xenon νύχτα, αναστροφή και τοποθέτηση του balast στα νεφρά του.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
    με'χετε μπερδεψει ρε παιδια..
    δεν ξερω τι να κανω ο δολιος πλεον.
    κι'εγω στο μηχανακι εχω ξενον.
    ΧΤΖ660,του '92.
    χωρις αυτα,βραδυ εθνικη εισαι σαν τον Διογενη με νυκταλωπια.
    με αυτα εισαι σαν ηλικωμενο γερακι που λεβεντοκρατιεται. την παλευεις.
    εαν υπολογισεις και τις διαδρομες των αναρτησεων,φωτιζεις απο αυτοκολλητο μπροστινου φτερου μεχρι το βρακακι της κοπελλιας σε αερογεφυρα.
    παιζω βεβαια με τους ρεγουλατορους δεσμης,αλλα ξερετε πως ειναι στα ον-οφ (ξερετε,η τζαμπα μιλαω??)

οποτε..
    χωρις το ξενον βλαστημαω εγω,
    με το ξενον καποιες στιγμες,βλαστημανε οι αλλοι...

wtf?
    Για αρχή κάν' το ψηλόφτερο για να λύσεις το μισό πρόβλημα ("φωτιζεις απο αυτοκολλητο μπροστινου φτερου")...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να βάλει plasma κι όχι xenon..

Εγώ το έχω πει πάντως, την επόμενη φορά που θα με τυφλώσει κάποιος με xenon νύχτα, αναστροφή και τοποθέτηση του balast στα νεφρά του.

βγαινουμε και Εθνικη το βραδυ Νικολακη??
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί xenon στα παπια
    από panagath στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2011, 20:53
  2. Περί xenon
    από gefr στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0