Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: AGV Stealth SV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Επειδή θυμάμαι που σε ένα θρεντ έλεγες για ένα bell carbon (το m4r νομιζω) ότι το δοκίμασες κλπ, αυτά είναι της Bell italy.
    Η Bell usa είναι άλλη εταιρεια, κι ας εχει το ίδιο όνομα.. και το bell star είναι από τα πιο διασημα κρανη για ss στις ηπα.
    αν μιλάμε για διαφορετικά κράνη της ίδιας εταιρίας τότε πάω πάσο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    ποσο εχει αυτο ? Ωραιο φαινεται.
    Σαν ζελατίνα 120$.
    Αλλά πρέπει να αγοράσεις και κράνος που να την δέχεται.. Το Star είναι από 500-650$

η ζελατινα δε ταιριαζει στα Bell που πουλανε Ελλαδα.Εχω το Μ4R Indy κ θα την ηθελα πολυ αλλα δυστυχως...((((( βγαινει μονο για τα αμερικανικα bell

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    επειδη προσφατα εκανα ενα ντου και ειδα ολα τα κρανακια με το φιμε ζελατινακι ελενη εχω να πω +1 στον σναιπερ.δεν τα ακουμπας,παιρνεις καλο κρανος και μια λαιτ σμοουκ ζελατινα που την εχεις πρωι-βραδυ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    επειδη προσφατα εκανα ενα ντου και ειδα ολα τα κρανακια με το φιμε ζελατινακι ελενη εχω να πω +1 στον σναιπερ.δεν τα ακουμπας,παιρνεις καλο κρανος και μια λαιτ σμοουκ ζελατινα που την εχεις πρωι-βραδυ.
    + άλλο 1

Επειδή το σκεφτόμουν και εγώ,τα απέκλεισά μόλις είδα το πόσο κοντά στην μύτη έρχεται όταν ειναι κατεβασμένο.Για να σου φύγει η απορία δοκίμασε το με κατεβασμένο το ζελατινάκι και κούνα το κράνος πάνω κάτω δεμένο για να δείς και μόνη σου ότι ακουμπάει με το παραμικρό πάνω στην μύτη.(στην δικιά μου έστω πολύ εύκολα )

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει σε περιπτωσή τούμπας......μυτητόμος....
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    + άλλο 1

Επειδή το σκεφτόμουν και εγώ,τα απέκλεισά μόλις είδα το πόσο κοντά στην μύτη έρχεται όταν ειναι κατεβασμένο.Για να σου φύγει η απορία δοκίμασε το με κατεβασμένο το ζελατινάκι και κούνα το κράνος πάνω κάτω δεμένο για να δείς και μόνη σου ότι ακουμπάει με το παραμικρό πάνω στην μύτη.(στην δικιά μου έστω πολύ εύκολα )

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει σε περιπτωσή τούμπας......μυτητόμος....
    περα απο αυτο γιαννη (εγω εχω γαλλικη μυτουλα ) ειναι ρε παιδι μου πολυ....ψευτικα!

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    οκ παιδια! Thanks για τις απαντησεις! Οποιος εχει να προσθεσει κατι αλλο feel free!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    οκ παιδια! Thanks για τις απαντησεις! Οποιος εχει να προσθεσει κατι αλλο feel free!
    To κράνος που θα πάρεις φρόντισε να το δοκιμάσεις και πάνω στο μηχανάκι σου !!!
    Αν δεν κάνω λάθος έχεις ένα 675 ;;; Δηλαδή αρκετά σκυφτό .... αν το κράνος έχει μικρό άνοιγμα, θα πρέπει να σηκώνεις το σβέρκο πιό ψηλά και αυτό θα σου κάνει το βάρος του κράνους πιό αισθητό και κουραστικό .... τα κράνη με εσωτερικά γυαλιά έχουν σίγουρα αυξημένο βάρος αλλά και επειδή χρειάζονται παραπάνω χώρο για να βάλουν το αξεσουάρ αυτό, είναι παχύτερα στο μέτωπο και αυτό θα σε κάνει να σηκώνεις περισσότερο το κεφάλι ....
    Προσωπικά θα σου έλεγα να βάλεις light smoke ζελατίνα ....
    Ότι και να πάρεις .... αχρείαστο να είναι !!!
    Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    το κρανος αυτο το εχει ο αδερφος μου.σχεδον αυτο δηλαδη.δεν εχει το stealth αλλα το s4.οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες.και εμενα μαρεσε παααρα πολυ οταν ειχε πρωτοβγει.αποτι μου ειπε ο αδερφος μου(εχει ενα versys)του κανει αρκετη φασαρια.πηγαινοερχεται πατρα ναυπακτο 4 φορες την εβδομαδα περιπου και μου ειπε οτι το δικο μου(hjc fg 15) κανει λιγοτερο θορυβο....κατα τα αλλα του αρεσει σαν εφαρμογη κλπ.αλλα απτον θορυβο,εχει ξενερωσει ολιγον τι...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ok ευχαριστω!

παω για νεο κρανος (ποιο ομως..?) με Light smoke.

Κάτι σε τέτοιο στυλ με δυο εξωτερικές ζελατίνες έχεις σκεφτεί; (δεν ξέρω ποιες άλλες εταιρίες βγάζουν)

πχ
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...ite-Black-0001

Επίσης, ίσως ένα φιμέ Pinlock να είναι πιο εύκολο να κουβαληθεί από μια δεύτερη φιμέ ζελατίνα.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Το s800 (σε μαυρο φυσικα) ηταν το πρωτο μου κρανος!
    Αστερακι! Καμια σχεση με το rsf3 που εχω τωρα...

ηταν το πρωτο μου κρανος!
    Και γω γι' αυτό το ξέρω.

Ένα μόνο fullface βρήκα ακόμα που έχει εξωτερική φιμέ: nolan n84.
    http://www.nolanhelmets.com/n84ncom.htm και μάλλον δεν βγαίνει πια.
    (το shark είναι σίγουρα καλύτερο από αυτό)

Αν πας πιο ψηλά σε χρήματα πάντως το φιμέ pinlock νομίζω βολεύει αρκετά. Σε shoei xr1000 πχ είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε εσωτερική τσέπη μπουφάν και να μην ενοχλεί.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

ok ευχαριστω!

παω για νεο κρανος (ποιο ομως..?) με Light smoke.

δοκιμαζεις

shoei xr 1100 (δες και x-spirit Ι & ΙΙ) αν σηκωνει η τσεπη σου αλλα νομιζω οτι το 1100 ειναι οκ
    arai
    suomy

θεωρω προσωπικα και δεν λεω οτι ειναι ετσι.απλα μια προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι η αραι δινει καλυτερη ορατοτητα,η σουομι εχει το καλυτερο εσωτερικο,η σοει ειναι καλυτερη οβερολ.

καλη αγορα.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    θα συμφωνήσω με τον συντροφο ζευκα στο θέμα light smoke (η street legal δεν είναι?) ζελατίνα.

καλή μόνο για χώρες πάνω απο τον 50o παράλληλο. το μεσημέρι καλοκαίρι θελει γυαλια (το κρανος μου έχει γείσο) και το βράδυ οποσδήποτε ανοιχτή.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. AGV Stealth
    από tomd στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 18:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία