Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: ΒΜW UP versus KTM down

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ΥΓ
    Καλοριζικο το νουντα και να το χαρεις οσο δε παιρνει, αλλα η σταση σου στο θεμα ΚΤΜ vs BMW μου φαινεται λιγο παιδικη.

ναι παιδιαριζω..... και το χαιρομαι..

καποιος εδω μεσα ειπε

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΔΩΝ ΤΟΥ

οσο γερναω μωραινωμαι...
    θα με θυμηθεις στα 40+ και οταν εχεις καβαλησει καποια απο τα μηχανακια του ΒΟΥΤΣΑ και του ΡΙΖΟΥ

η ΚΤΜ εμεινε στο κλασικο LEGO τουβλακια ενω η BMW motorrad ΠΗΡΕ τα τουβλακια της ΗQ KAI TA EKANE lego technic

its R&D με μπολικη σαλτσα ..... SRLOOUP

SUPERMARIONATIONjoe90
    Ακομα και καλλιτερη αντιπροσωπεια να εχει η BMW εντος εγγυησης, η ΚΤΜ εχει φτηνοτερα ανταλλακτικα και τον Χελιωτη

Εσεις δεν εχετε Χελιωτη, νια νια νιανια νια!
    ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΥ??

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    η αληθεια ειναι οτι η ΚΤΜ ειχε στα χερια της ενα υπεροπλο ,ειχε ολο τον χρονο να κανει παπαδες
    γιατι δεν ειχε ανταγωνισμο στην κατηγορια, αλλα δυστηχως αργησε πολυ,
    τα μηχανακια της με πρωταγωνιστη το lc8 πουλαγαν μονα τους,
    ακομα και ο κινησεις που εγιναν μετα δεν ηταν αρκετες ,δεν ηταν ανταξιες των εργαλειων που ειχε και εχει,
    για το adventure μεχρι το 2005-06 δεν ειχε γινει τιποτα σοβαρο
    και μιλαμε για εποχες που υπηρχε χρημα θα μπορουσε να ειχε γινει ανετα μπεστ σελερ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

την πονεσε πολυ την ΒΜW το LC8

Η ΚΤΜ αν και αποτελειται απο ρομαντικους μηχανικους και σχεδιαστες που μεγαλουρησαν με το LC8 ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ......θα καταληξει συντομα οπως η SAAB

να τραβολιογεται απο μεγαλομετοχους της ΙΝΔΙΑΣ και ΚΙΝΑΣ και να ξεπουλιεται .....

SUPERMARIONATIONjoe90

Re: εδω θα βρειτε μερικες καλες αποψεις επι του θεματος

http://advrider.com/forums/showthread.php?t=738133

το διαβασα ολο πολύ ενδιαφερον.............

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το ταξιδι των ελικοφορων υπαρχει στο δικτυο?

αν το ψαξω θα το βρω?
    Θες να στα δανείσω;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Προς το τέλος του βιβλίου ο Μπούρμαν γράφει, "καλύτερα που πήραμε BMW τελικά, οι συνθήκες ήταν πολύ σκληρές, μάλλον τα KTM δεν θα άντεχαν"

να θυμήσω ότι το BMW του Μακ Γκρέγκορ στη Μογγολία έκοψε πλάισιο
    ...Για την ακρίβεια έσπασε ο σκελετός για τις βαλίτσες σε ένα σημείο και κόπηκε ο ένας από τους δύο κύριους σωλήνες του πίσω υποπλαισίου, το οποίο προκλήθηκε από υπερβολικό φόρτωμα στις αλουμινένιες βαλίτσες και από πολύ άσχημες χύμες στο υποτυπώδες οδικό δίκτυο. Το ότι ο Ιταλός φωτογράφος που τους συνόδευσε από ένα σημείο και μετά στο ταξίδι δεν είχε καν δίπλωμα μοτοσυκλέτας αρχικά και στη Μογγολία έσκασε με πολλά χλμ σε ένα βράχο σπάζοντας το δικό του πλαίσιο, σημαίνει προφανώς πως τα ΒΜW κόβουν πλαίσιο για πλάκα. Ο Sid εδώ στο φόρουμ έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με τη δικιά του, πήγε και Μογγολία, αυτουνού γιατί δεν του έσπασε το πλαίσιο; Έπεσε σε "ελαττωματική" μήπως; Ή τον πληρώνει κι αυτόν η BMW Hellas;; Το επιχείρημα ότι η BMW πουλάει περισσότερο από την ΚΤΜ επειδή έδωσε τις μηχανές της στον McGregor και τον Boorman είναι από έωλο έως φαιδρό και γελοίο. Με αυτή τη λογική έπρεπε ο κόσμος να είχε γεμίσει Kawasaki επειδή την καβάλαγε ο Tom Cruise στο Top Gun

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Θες να στα δανείσω;;;
    αμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Το επιχείρημα ότι η BMW πουλάει περισσότερο από την ΚΤΜ επειδή έδωσε τις μηχανές της στον McGregor και τον Boorman είναι από έωλο έως φαιδρό και γελοίο. Με αυτή τη λογική έπρεπε ο κόσμος να είχε γεμίσει Kawasaki επειδή την καβάλαγε ο Tom Cruise στο Top Gun
    στο top gun πόση προβολή είχε το kawasaki και πόση προβολή είχαν τα gs στο lwr και το lwd ;
    χαοτικές οι διαφορές νομίζω.

τα long way's ήταν η χαρά του γιάπη.
    γαμάουα πολυτελή bmw με γαμάουα προστατευτικό εξοπλισμό και γαμάουα γκατζετάκια

πάρα πολλοί θέλανε να μοιάσουν στον μακγκρέγκορ και τον μπόρμαν.
    και λογικό ήταν γιατί το πλασάρανε το όλο θέμα πολύ ωραία, σε καθήλωνε ρε παιδί μου όπως και να΄χει.
    εγώ ποτέ δεν θα γύρναγα τον κόσμο με gs αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθεται σαν αποχαυνωμένος μπροστά στον υπολογιστή
    και να "ρουφάει" το ένα επεισόδειο μετά το άλλο!

Η bmw πέτυχε διάνα με τα long way's κακά τα ψέμματα.
    αυτή την πόρωση του καταναλωτή με τα προϊόντα της δεν θα μπορούσε να την πετύχει με κανένα άλλο μέσο.

Όπως οι ktmάκηδες πορώνονται με τα υπέροχα βίντεο της ktm racing στο youtube
    έτσι και οι bmwδάκηδες πορώνονται με τα lw.

Γιατί η BMW έδωσε στους Βρετανούς μια εργοστασιακή ομάδα με έξι μηχανές και τρία φορτηγά;
    για τη φουκαριάρα τη μάνα της;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    +1000 στον αποπάνου

Υπήρξε κόσμος που μετά από αυτό αγόρασε BMW χωρίς να έχει ξανακαβαλήσει μηχανή ποτέ

το καλύτερο βέβαια είναι ότι έβαλαν ΗΘΟΠΟΙΟΎΣ να κάνουν αυτό το ταξίδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    +1000 στον αποπάνου

Υπήρξε κόσμος που μετά από αυτό αγόρασε BMW χωρίς να έχει ξανακαβαλήσει μηχανή ποτέ
    Εσύ που είδες τη σειρά όμως και αγόρασες και το βιβλίο από πάνω, αγόρασες ΚΤΜ...Εγώ προσωπικά ξέρω 4 άτομα που έχουν αγοράσει GS, όταν του ρώτησα εάν έχουν δει το Long Way Round, δεν το ήξερε κανένας, ενώ τον McGregor οι 3 στους 4 δεν τον ήξεραν καν. Οκ, στατιστικά είναι ανύπαρκτο δείγμα, αλλά δεν παύει να είναι δείγμα. Όπως και το ότι 3 άτομα γνωρίζω ιδιοκτήτες ΚΤΜ, δεν ισχύει το Κάθε Τρίτη Μάστορα που λέγεται...Μικρό στατιστικό δείγμα κι αυτό αλλά εγώ το 100% ιδιοκτητών ΚΤΜ που ξέρω δεν έχουν μηχανολογικά προβλήματα. Όπως και το 100% όσων ξέρω με GS δεν την αγόρασαν χωρίς να έχουν καβαλήσει μηχανή ποτέ και δεν ήξεραν καν το Long Way Round.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το καλύτερο βέβαια είναι ότι έβαλαν ΗΘΟΠΟΙΟΎΣ να κάνουν αυτό το ταξίδι...

ώπα ώπα απ'ότι ξέρω η ιδέα δεν ήταν της BMW
    είχαν οι ηθοποιοί την καύλα, είχαν τα κονέ τους, την πείρα και το έκαναν. έτσι ξέρω.

Όπως και να΄χει εγώ την BMW την παραδέχομαι άσχετα με το αν δεν θα έπαιρνα ποτέ 1200gs.

Μιλάμε οι Βαυαροί ξεσκίστηκαν στις πωλήσεις!
    ξέρεις τι είναι να πουλάς μιά από τις πιο ακριβές μηχανές που έχει κιόλας πανάκριβα ανταλλακτικά
    και όλοι όσοι έχουν κάμποσα φράγκα στην άκρη να τρέχουν να της αγοράζουν;
    μιλάμε υπήρχαν άνθρωποι που γούσταραν 1200GS ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! (σαν την apple με το iphone ένα πράμα)

και δεν μιλάμε για Ελλάδα, μιλάμε για Ευρώπη ολάκερη και βάλε. μπράβο της και μαγκιά της.

τα GS έχουν μια συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία 30 ετών!!
    τυχαίο που ξαφνικά τα τελευταία 2-3 χρόνια οι ανταγωνιστές θέλουν να "αντιγράψουν" το gs; δεν νομίζω.

για πάνω από 15 χρόνια τα GS έχουν μοτέρ 1100-1200 κυβικά.
    τυχαίο που όλοι οι κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια βγάζουν κι αυτοί 1200άρια μοτέρ; δεν νομίζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Γιατί η BMW έδωσε στους Βρετανούς μια εργοστασιακή ομάδα με έξι μηχανές και τρία φορτηγά;
    για τη φουκαριάρα τη μάνα της;
    Γιατί οι αυστριακοί της ΚΤΜ ήταν μαλάκες και δεν είχαν εμπιστοσύνη στο προϊόν τους!!! Υπάρχει μια παρανόηση, το όλο project δεν ήταν της BMW, τα 3 φορτηγά που λες παραπάνω ήταν της παραγωγής και όχι της BMW, η BMW είχε το θάρρος, τη διορατικότητα, την κωλοφαρδία, πες το όπως θες, να επενδύσει σε αυτό. Οι τύποι ήταν αποφασισμένοι να κάνουν το ταξίδι με ΚΤΜ και ζήταγαν μόνο μηχανές και εργοστασιακή υποστήριξη, οι αυστριακοί θεώρησαν πως ένα τέτοιο ταξίδι δεν ήταν εφικτό με τις μηχανές τους, οι Βαυαροί τους έδωσαν γή και ύδωρ. Πολλοί λένε "σιγά το ταξίδι και σιγά την περιπέτεια, που είχαν 3 φορτηγά υποστήριξη". Όταν λοιπόν μια τέτοια εύκολη και "στημένη" περιπέτεια την απορρίπτεις ενώ έχουν καταλήξει στο προϊόν σου κι εσύ το θεωρείς ανέφικτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ώπα ώπα απ'ότι ξέρω η ιδέα δεν ήταν της BMW
    είχαν οι ηθοποιοί την καύλα, είχαν τα κονέ τους, την πείρα και το έκαναν. έτσι ξέρω.
    Πολύ καλά το ξέρεις, είσαι από τους λίγους

πλακα κανω...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 ή ΒΜW 1200 Adventure?
    από panther78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 12:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF