δυο ακτινες μενουν και τελειωσα![]()
![]()
Μπραβο φίλε! Ωραιος!!
Θα χρειαστουν κ ακτινολογηση βεβαια.
Οσο για τη βουρτσα στα ταμπουρα.. Το "μυστικο" μιας καλης βουρτσας ειναι το σωστο κ καλο τριψιμο. Ξεκινας με γυαλοχαρτα κ νερακι απο 600,800,1000 εως και 1500 και πιο ψιλο αν εισαι ψειρας. Αφου τριψεις και το λειανεις εντελως,επειτα με πανοβουρτσα (όχι κετσε) κ σαπουνακι, εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα που μοιαζει με νικελ.
Αν δεν τριψεις καλα θα βγει θολη η βουρτσα.
Καλη συνεχεια αδερφε!! Τα πας εξαιρετικα κ η φιλοσοφια σου γυρω απ τις ανακατασκευες,μου αρεσει!!
![]()
![]()
το εχω υποψιν μου οτι θα χρειαστουν ακτινολογηση αλλα αυτο θα γινει στο τελος.απλα τις εβγαλα για να τις καθαρισω. οσο για το τριψιμο εφτασα μεχρι 1200 γυαλοχαρτο.δεν ξερω αν ειδες το σαπουνι που πηρα.νομιζω οτι ειδα ενα σετακι σε καποιο ποστ το οποιο ειχε αυτο το σαπουνι που πηρα εγω και ειχε και ενα αλλα μαζι το οποιο ηταν ασπρο.μαλλον το πρωτο ειναι για να φυγουν τα χοντρα και το αλλο για να γυαλισει.θα το βρω που θα παει!!!!! δεν την βαζω την κιθαρα πανω στο τροχο αν δεν γυαλιζει τελειως!!!!
θα γυαλισει και θα πει και ενα τραγουδι η κιθαρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θες να τα κανεις καθρεφτη τριβεις πρωτα με ασπρο σαπουνι που εχει χοντρους κοκκους και υστερα με μπλε.Βασικη προυποθεση να ειναι πολυστροφο το δραπανο και καλυτερα να βαλεις γωνιακο τροχο η διδυμο επιτραπεζιο που ειναι οτι πρεπει γιατι σου λυνει τα χερια.Καλη συνεχεια![]()
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Καλησπερα σε ολους!!![]()
![]()
![]()
Σημερα δεν καναμε το βαψιμο που ειχαμε στα σχεδια και ειπα να ασχοληθω με τις ζαντες.Εκτιμω πολυ την βοηθεια σας αλλα εχω μια διαφορετκη αποψη σε οτι αφορα τις ανακατασκευες.
Ειναι πολυ ευκολα να λυνεις και να πηγαινεις να παιρνεις ανταλλακτικα καινουργια χωρις να εχεις προσπαθησει καν να επιδιορθωσεις.εκανα μια προσπαθεια σημερα λοιπον να επαναφερω σε μια αξιοπρεπη κατασταση τις ακτινες. ετσι με γυαλοχαρτο και υπομονη τις εκανα σχεδον καινουργιες:a19:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Αυριο εχω βαρδια !!! Πως θα γεμισω την μερα μου?![]()
![]()
Φθηνό και αξιόλογο cafe racer! Γουστάρω!Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Σημερα περνωντας με το μηχανακι ειδα αυτο παρατημενο σε ενα σπιτι απο εξω!!!
Αξιζει για να ασχοληθω στο μελλον
Άκου τι λέει αυτός!Αρχικά δημιουργήθηκε από kppantelis
Αυτα τα ''γερος ανθρωπος'' και λοιπα,ειμαι σιγουρος πως καποιος αλλος σε βαζει και τα λες (ονοματα δεν λεμε)...ο χρηστος ειναι παλικαρακι παντως,οπως τον βλεπω στις φωτο και αξιοθαυμαστος μαστορας-καλλιτεχνης![]()
Ρε Χρήστο, έλειψα λίγο καιρό και έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται!
Τι τους τάζεις και σε γλύφουν έτσι?![]()
:rotflmao:
Προχώρα, θα γίνει ωραίος ο πάπιος! Πολύ καλή επιλογή να το κάνεις στρογγυλοφάναρο, είναι πιό όμορφο! καλη συνέχεια!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Στη θεση σου θα πέρναγα ψυχρό γαλβανι της ακτινες!! καλη συνέχεια !