Ποσο ηταν το κοστος μαν?
Ρε μ@μησι που θελει.....αφου και καλα το ξερει οτι σε εκεινο το σημειο σπαει η σελα γιατι την ανελαβε εξαρχης?Για να σου σπασει και τα νευρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από thebob
σου λεω υπηρξαν διαλογοι απειρου καλους.............
- να σου δωσω τηλ να παρεις και ταπετσιεριδες και ιδιοκτητες να σου πουν οτι ολες σπανε?
- να σου δωσω και γω αλλα τοσα τηλ να σου πουν οτι δεν σπανε ?
-οχι δεν ξερω οτι λενε αληθεια?
αντε βγαλε ακρη......
προσπαθει να με πεισει οτι εχει κανει 15 ιδιες και ολες σπασανε και του εξηγω οτι 4 ειμαστε ολοι και ολοι στο νησι με αυτην την σελα και και μου λεει αδυνατον αφου εχω κανει 15..........δεν ξερω τι πινει ?
Να τι πινει.....http://www.youtube.com/watch?v=xhxlqkmJ7gYΑρχικά δημιουργήθηκε από thebob
.............
προσπαθει να με πεισει οτι εχει κανει 15 ιδιες και ολες σπασανε και του εξηγω οτι 4 ειμαστε ολοι και ολοι στο νησι με αυτην την σελα και και μου λεει αδυνατον αφου εχω κανει 15..........δεν ξερω τι πινει ?
40 € ...........αλλα βαλε τωρα και το φτιαξιμο και την καινουργια ταπετσαρια και τα μτφ θα ξεφυγει αρκετα ......και ποιος την πληρωνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από chriscrypton
Ποσο ηταν το κοστος μαν?
με γνωστο μαστορα που μιλησα στην αθηνα μου εξηγησε οτι δεν ειναι ολες οι δερματινες καταλληλες για σελα και ειδικα ευτες που εχουν μεγαλη ελαστικοτητα γιατι ειναι δυνατες και στο τεντομα παραμορφωνουν το πλαστκο της σελας ειδικα στα λεπτα σημεια.......οι σωστες δερματινες τοποθετουνται με πιστολι ζεστου αερα ωστε να παρουν το σχημα της σελας......
μολις φτιαχτει και η δουλεια ειναι καλη θα δωσω και τα στοιχεια του αθηναιου μαστορα μηπως και τον χρειαστει κανεις αν φυσικα δεν εχουν προβλημα οι διαχειριστες...............τα στοιχεια του αλλου ''μαστορα'' δεν αξηζει να αναφερθουν .........μονο αν καποιος συντοπητης μου τα θελει για να τον αποφυγει με πμ του τα δινω
SIBERIA.......иркучк.......магабан.....влабивосток...........
Σε τελικη αναλυση το ζουμι αυτο ειναι..ΜΑΚΡΙΑ..απ το μα:a31: κα ''μαστορα''...Αρχικά δημιουργήθηκε από thebob
..............τα στοιχεια του αλλου ''μαστορα'' δεν αξηζει να αναφερθουν .........μονο αν καποιος συντοπητης μου τα θελει για να τον αποφυγει με πμ του τα δινω
Σπεύδε βραδέως..
........αφου του βρηκα την λυση που τον συνεφερε , να φτιαχτει η σελα σε μαστορα στην αθηνα και να αναλαβει αυτος το κοστος 120 (-40 που ειχε παρει δηλαδη 80) και οχι να του ζητησω καινουργια 350+ δεν την δεχτηκε ουτε αυτην λεγοντας μου φερε να στην φτιαξω χωρις ευθηνη αν γινει χειροτερα..........τελικα τον πηρε τηλ ο δικηγορος μου και του ειπε οτι θα προχωρησουμε νομικα ,
(φυσικα σε αυτην την περιπτωση το κοστος δεν θα ηταν 120 αλλα πολυ παραπανω.........αυτο δεν ειπωθηκε αλλα ολοι το ξερουν)...........
.............μετα απο λιγο με πηρε τηλ και παρα τις συβμουλες του δικηγορου να μην το σηκωνω και να προχωρησουμε νομικα εγω το σηκωσα μιλησαμε και δεχτηκε να επομιστει τα 120 και να τελειωσει το θεμα .......φυσικα και συμφωνησα γιατι σκοπος μου δεν ηταν να πληρωσει τα μαλιοκεφαλα του αλλα την ευθυνη του , τουλασχιστον τα 120 που επερεπε να βαλω εγω απο την τσεπη μου που δεν τα χα στο κατω κατω
οποτε ΤΕΛΟΣ
SIBERIA.......иркучк.......магабан.....влабивосток...........
Τελικα παντα υπαρχει ο τροπος να δικαιωθεις!Τελος καλο ολα καλα ,εκτος απο την ψυχικη οδυνη..
Σπεύδε βραδέως..
Δικηγορος ΤσακαλιΑρχικά δημιουργήθηκε από thebob
...μετα απο λιγο με πηρε τηλ και παρα τις συβμουλες του δικηγορου να μην το σηκωνω και να προχωρησουμε νομικα εγω το σηκωσα![]()
ελα τι??Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Δικηγορος Τσακαλι![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ελα τι??
:rotflmao:
![]()
Dura lex, sed lex.