Σελίδα 62 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

όπου γης Το avatar του/της iosif
    καλα δεν πηρατε ενα μουφα πεναλτι...

να θυμηθουμε το περσινο πεναλτι, το "φαουλ χερι"ντιοπ του 2ου γκολ...

να θυμηθουμε οτι ο αστερας φετος για την καρεκλα διακοπηκε εις βαρος του το παιχνιδι αλλα περσι ηγ φωτοβολιδα διεγραφε πορεια και ο σαχα πηγε και επεσε πανω της κλπ κλπ κλπ

το θεμα ειναι το εξης: συμπαθης ο παοκ, θα προτιμουσα εαν δεν επαιρνε η ΑΕΚ το τιτλο να κατεληγε σε αυτον αλλα αποτοτε που ανελαβε ο ζαγορ εχει γινει το καλο παιδι...τον σπρωχνουν φιλικα-απο ρεφερι εως τιμωριες- εως οτου βεβαια δεν θα απειλησει τον Ηγετη.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

πουθενα δεν παιζουμε σημερα
    χορτασαμε για φετος :rotflmao:

εσεις σαν μεγαλη ομαδα να βαλετε αστερια στη φανελα

οπως ο οσφπ και ο αρης

δυο παραπανω αστερια απο λαρισα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Βασικά είμαι ο μοναδικός που γράφει από Μαρούσι, άρα όλοι στο Μαρούσι είναι παοκάρες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τέρενς τί θέλεις να πω; Ναι το πέναλτι ήταν μούφα. Και τί έγινε τώρα; Πήρα ένα πέναλτι κι έγινα γάβρος; Αυτά που έχω περάσει δεν είναι λίγα, μη με τρελλαίνεις!

Στην Ελλάδα ζω (προς το παρόν) και έχουν δει τα ματάκια μου άλλα κι άλλα, σε αυτό θα κολλήσω; Προφανώς και επηρέασε την εξέλιξη, αλλά όσοι είδαν το ματς (και όχι μόνο παόκια) είπαν ότι η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Τώρα ΑΝ δεν το έδινε και ΑΝ ήταν 0-0 στο ημίχρονο και ΑΝ... δεν ξέρω μπορεί με ένα τσαφ να βάζατε γκολ. Τί να πω;

Ειλικρινά τώρα, μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με την ομάδα σου και με αυτά που υποστηρίζετε ως οπαδοί, αλλά προφανώς και δε μου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τους παίχτες κλπ. Προσωπικά προτιμώ να βγαίνω τέταρτος σε ένα καλό πρωτάθλημα, παρά πρώτος σε ένα ψόφιο. Γι' αυτό κι ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο τις ευρωπαϊκές πορείες, γιατί εκεί μετριέσαι -συνήθως- με καλές ομάδες, πάντως σίγουρα καλύτερες από το 90% των ελληνικών!

Πού παίζετε σήμερα είπαμε; :rotflmao: :rotflmao:

Πεστους τα Συντροφε......!!!!

Βασικά είμαι ο μοναδικός που γράφει από Μαρούσι, άρα όλοι στο Μαρούσι είναι παοκάρες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τέρενς τί θέλεις να πω; Ναι το πέναλτι ήταν μούφα. Και τί έγινε τώρα; Πήρα ένα πέναλτι κι έγινα γάβρος; Αυτά που έχω περάσει δεν είναι λίγα, μη με τρελλαίνεις!

Στην Ελλάδα ζω (προς το παρόν) και έχουν δει τα ματάκια μου άλλα κι άλλα, σε αυτό θα κολλήσω; Προφανώς και επηρέασε την εξέλιξη, αλλά όσοι είδαν το ματς (και όχι μόνο παόκια) είπαν ότι η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Τώρα ΑΝ δεν το έδινε και ΑΝ ήταν 0-0 στο ημίχρονο και ΑΝ... δεν ξέρω μπορεί με ένα τσαφ να βάζατε γκολ. Τί να πω;

Ειλικρινά τώρα, μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με την ομάδα σου και με αυτά που υποστηρίζετε ως οπαδοί, αλλά προφανώς και δε μου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τους παίχτες κλπ. Προσωπικά προτιμώ να βγαίνω τέταρτος σε ένα καλό πρωτάθλημα, παρά πρώτος σε ένα ψόφιο. Γι' αυτό κι ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο τις ευρωπαϊκές πορείες, γιατί εκεί μετριέσαι -συνήθως- με καλές ομάδες, πάντως σίγουρα καλύτερες από το 90% των ελληνικών!

Πού παίζετε σήμερα είπαμε; :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΠΤΩΜΑ......

Έμείς οί Άεκτσήδες ΝΑΙ τή θεωρούμε πτώμα,άλλά στό γήπεδο
    Παόκι μου, ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΠΤΩΜΑΤΑ...!!

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.............
    ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ............
    Δύο μέρες μετά τό ξεβράκωμα άπό Βιερίνια, Κοντρέρας,
    ότι καλύτερο διέθετε ό ΠΑΟΚ...!!
    ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ....!!

Άν ή ΑΕΚ έκανε 2 εύκαιρίες στόν άγώνα..............
    Ό ΠΑΟΚ σάν γηπεδούχος μέ τόσο κόσμο έκανε 3-4
    Ε...........καί...??
    Πέρσυ στό 0-0 στήν Καλογρέζα ΣΠΑΣΑΜΕ τά δοκάρια καί κάναμε
    πάνω άπό 10 εύκαιρίες πού βρωμούσαν γκόλ...!!

Άπλά ένα ένδεικτικό σημείο γιά τό πόσο πτώμα ήταν ό καθένας μας.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ..............
    ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΛΑΣ
    ΑΕΚ 56%
    ΠΑΟΚ 44%

Ξέρω παίξατε έξυπνα:rotflmao: :rotflmao:

Όπως άντιλαμβάνεσαι οί άπαιτήσεις τού καθενός μας άπό τήν όμάδα μας
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ,νά μήν τό πώ άλλιώς.
    Άν έσύ είδες ψώφια ΑΕΚ στήν Τούμπα,
    έγώ είδα ένα πτώμα πού τό έσπρωχναν άσύστολα...!!!
    Δέν είναι τυχαίο νάρχονται Παόκια φίλοι μου καί νά μού λένε
    ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕ.................Ο ΠΟΥΣΤΗΣ....!!!
    Έδώ φίλε είναι Σαλόνικα..........
    Φαίνεται πώς ό άέρας τής πρωτεύουσας...............σέ................
    ΚΡΙΜΑ............

Όταν σού δίνουν τή δυνατότητα νά διεκδικείς τίτλους χωρίς νά τό άξίζεις
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ................κι άν έχεις τσίπα καί κάτι άλλο
    νά τό λές καί όχι νά κρύβεσαι ................

ΑΛΛΙΩΣ...............ΘΑ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΑ,

ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.....!!!

υγ. Καί Καράμπελα έχω,καί Λεονάρντο έχω, άλλά προβληματίζομαι
    νά άφήσω έξω Φούντα καί Τσίτα...??

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Σου το λέω έτσι, σου το λέω αλλιώς και συνεχίζεις το ίδιο βιολί!

Ολόκληρο κύπελλο ρε σε δώσανε εν μέσω πολέμου και θα μιλήσεις σε μένα για πρόκριση; Έβαλες γκολ στον γάβρο ντριμπλάροντας πυρσό και θα με πείτε για τον Σάχα και για εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή στην Τούμπα έτυχε να τον πετύχει; Δηλαδή ο δικός μας σημάδεψε τον παίχτη από 50-60 μέτρα κι ο δικός πρόσεχε και τον έριξε απλά στο χόρτο... ΘΕΕ ΜΟΥ!!! Μαλάκας όποιος το πέταξε εκατέρωθεν, αλλά εσείς έχετε πιαστεί από κει και λέτε τις ίδιες πίπες συνεχώς. Σάχα, Σάχα, Σάχα... ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ! Βγήκατε, είπαμε μαγκιά της ΑΕΚ που συνέχισε το παιχνίδι, αλλά δεν θα στήνουμε και κώλο για εξιλέωση. Προκειμένου μα μας τα κάνετε ζέπελιν ας μη βγαίνατε. Να δείρετε τους παίχτες σας, αλλά προς Θεού μη μας πρήζετε άλλο!!!

Τα σκατά που κυκλοφορούσαν στη σκεπαστή τα θυμάστε ή δεν υπήρξαν ποτέ; Θα με πείτε και για επίπεδα λαού και παπαριές. Όσο γάβρος είμαι, άλλο τόσο είσαι εσύ κι βάζελος και το σκουλήκι και όλοι. Τα "εμείς" κι "εσείς" είναι παπαριές για παιδάκια.

Νιώθετε τί λέτε ή σας έχει κάψει το μυαλό η μεγαλομανία περί περιούσιου και λοιπές μαλακίες; Ότι είμαστε, είστε κι όσο επιμένετε να λέτε τα ίδια και τα ίδια θα ακούτε κράξιμο. Γκρίνια, μίρλα και συνεχής απαξίωση όλων των "εχθρών", αλλά ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ είναι ιερό, ακόμη κι αν βρωμάει από χιλιόμετρα. Θα μιλήσετε εσείς ρε για ΠΑΟΚ με Γιδόπουλο, Τροχανά, Ψωμιάδη και λοιπά καϊνάρια; Ή τότε ήταν καθαροί και μετά χάλασαν;

Ψάχνετε δικαιολογίες για τα πάντα. Δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ, παράγκα ο ΠΑΟΚ και ευνοούμενος γιατί ήταν καθοριστικό! Δεν ακυρώνει γκολ οφσάιντ στον τελικό (το πρώτο!) υπέρ της ΑΕΚ, δάκτυλος για να αμαυρώσει την μεγαλειώδη κατάκτηση την οποία μάλιστα θεωρείτε και δεδομένη αφού ούτως ή άλλως η ΑΕΚ θα την πετύχαινε! Η κωλοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο!

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σας αντιμετωπίσω. Σας κάνω πλάκα, λέτε τα ίδια. Γράφω ψιλοσοβαρά, λέτε πάλι τα ίδια. Μήπως όντως ισχύει το "εμείς" κι "εσείς" αλλά για λάθος λόγους απ' αυτούς που νομίζετε;

Όπως λέει κι ο λαός "... είναι ανίκητη!"

Στην τελική αν δε γουστάρετε ΠΑΟΚ στο κύπελλο ξέρετε εσείς...

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

Άντε παρακαλέστε τώρα τον Λεονάρντο να μείνει κι αφήστε τον ΠΑΟΚ να "ξεβρακώνεται" μπας και περάσει τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ. Επίκειται μήπως κανένα νέο άρθρο 44; Κάτι θα ξέρετε και το παίζετε άπλες...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Άντε παρακαλέστε τώρα τον Λεονάρντο να μείνει

ante re malaka (filika panta) abale pou les oti thes

OXI mono ton leonarto....alla kai ton karabela parakalesane na meinei axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxx

kai to pleon gelio prwtoselido.......leonarto e??? na!!

san na leei san tin skasame....sas deixame emeis xaxaxaxaxaxaxa

psaxame....glupsame.....parakalesame....pesame sta gonata.....kaname erano.......
    alla kratisame KAI leonarto KAI KARABELA

na!!! sas deixame emeis

Sferopetadhn: ..."θα με πείτε για τον Σάχα και για εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή στην Τούμπα έτυχε να τον πετύχει; Δηλαδή ο δικός μας σημάδεψε τον παίχτη από 50-60 μέτρα κι ο δικός πρόσεχε και τον έριξε απλά στο χόρτο... "
    εχεις δικιο. επρεπε να τιμωρηθει ο σαχα που δεν προσεχε. και βασικα επρεπε να δοθει και δευτερη ευκαιρεια στον καφρο. με την πρωτη ατυχησε.

Sferopetadhn:"Θα μιλήσετε εσείς ρε για ΠΑΟΚ με Γιδόπουλο, Τροχανά, Ψωμιάδη και λοιπά καϊνάρια; Ή τότε ήταν καθαροί και μετά χάλασαν;"

βρε μεγαλε

και τους τρεις ΕΜΕΙΣ τους διωξαμε!!!!!

kalgeorge: οπως σου εχω ξαναγραψει, για αυτο οπαδικη εφημεριδα ΑΕΚ δεν στεριωνει. με τετοιες παπαριες δεν αγοραζουμε.

εν αντιθεσει με κατι "σπορ του βορρα", "πρωταθλητες" , "γαυρους", "ντερμπι", "πρασινες ":rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

εν αντιθεσει με κατι "σπορ του βορρα", "πρωταθλητες" , "γαυρους", "ντερμπι", "πρασινες ":rotflmao:

sumfwnw distixws....apisteuta zwa osoi agorazoun autes tis efimerides.....

kala tous gaurous tous eksairw

i moni omada pagwsmiws.......pou fwnazei vrizei gia to proswnimio gauros........kai pige kai to ekane efimerida

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    Sferopetadhn: ..."θα με πείτε για τον Σάχα και για εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή στην Τούμπα έτυχε να τον πετύχει; Δηλαδή ο δικός μας σημάδεψε τον παίχτη από 50-60 μέτρα κι ο δικός πρόσεχε και τον έριξε απλά στο χόρτο... "
    εχεις δικιο. επρεπε να τιμωρηθει ο σαχα που δεν προσεχε. και βασικα επρεπε να δοθει και δευτερη ευκαιρεια στον καφρο. με την πρωτη ατυχησε.

Sferopetadhn:"Θα μιλήσετε εσείς ρε για ΠΑΟΚ με Γιδόπουλο, Τροχανά, Ψωμιάδη και λοιπά καϊνάρια; Ή τότε ήταν καθαροί και μετά χάλασαν;"

βρε μεγαλε

και τους τρεις ΕΜΕΙΣ τους διωξαμε!!!!!

Μην κάνεις τον χαζό, δεν είσαι!

Απλά λέω ότι με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το προφίλ του διαφορετικού που, δεν ξέρω πώς, έχετε υιοθετήσει. Ότι σκατά κυκλοφορούν στην 4, κυκλοφορούν και στην 7, την 13, την 21 κοκ. Δε σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Το ότι ένας από την 4 πέταξε πυρσό και ΕΤΥΧΕ να πετύχει τον Σάχα, ενώ ο πυρσός που πέταξε ο δικός σας δεν πέτυχε κανέναν δε σημαίνει ότι ήταν λιγότερο εγκληματικό! Είναι σα να μου λες ότι αφού πέρασα με κόκκινο και δεν σκότωσα κανέναν δεν ήταν μαλακία.

Το ίδιο και με τους τέως προέδρους σας. Το ότι τους διώξατε δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει κάτι το διαφορετικό. Όπως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε εσάς και σε εμάς και παντού αλλού θα μπλέκουν λαμόγια.

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σας αντιμετωπίσω. Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνετε κι άλλα λέτε. Δε λέω ότι αυτά που λέω εγώ είναι σωστά και πρέπει να συμφωνείτε, αλλά ειλικρινά ότι και να γράψω, χαβαλέ ή σοβαρό, εσείς λέτε πάλι τα δικά σας.

Ξεκολλάτε! Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες του πλανήτη. Έτυχε, μαζί με άλλες 3-4 ομάδες στην Ελλάδα να έχει περισσότερο κόσμο, αλλά αυτό δε λέει τίποτε. Για εσάς είναι κάτι το διαφορετικό, όπως για εμένα είναι ο ΠΑΟΚ, για τον στούμπι ο ΟΣΦΠ και για τον καλγιώργη ο ΠΑΟ. Για εμένα η ΑΕΚ δεν είναι τίποτε το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσπάθεια (ή εμμονή όπως θες πες το) να με (μας) πείσετε γι' αυτή την περίφημη "διαφορετικότητα" του να είσαι ΑΕΚ...

Αυτά τα ολίγα κι ελπίζω να πιάσεις τώρα το νόημα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

...
    Ξεκολλάτε! Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες του πλανήτη. Έτυχε, μαζί με άλλες 3-4 ομάδες στην Ελλάδα να έχει περισσότερο κόσμο, αλλά αυτό δε λέει τίποτε. Για εσάς είναι κάτι το διαφορετικό, όπως για εμένα είναι ο ΠΑΟΚ, για τον στούμπι ο ΟΣΦΠ και για τον καλγιώργη ο ΠΑΟ. Για εμένα η ΑΕΚ δεν είναι τίποτε το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσπάθεια (ή εμμονή όπως θες πες το) να με (μας) πείσετε γι' αυτή την περίφημη "διαφορετικότητα" του να είσαι ΑΕΚ...
    ...
    Υπάρχει διαφορά, μπορεί να μην υφίσταται σε τέτοια έκταση τώρα το 2012, αλλά υπάρχει διαφορά.
    Όταν ήρθαν οι παππούδες μας από τις χαμένες πατρίδες υπήρχε τεράστια διαφορά.
    Και αυτή τη διαφορετικότητα μου την μετέδωσε ο πατέρας μου, όταν με πήγαινε στη Φιλαδέλφεια,
    όπως του την μετέφερε και ο παππούς μου μια γενιά νωρίτερα.
    Τώρα αν εσύ ως δικέφαλος δεν το νιώθεις αυτό θα φταίει πως ο σύλλογος που υποστηρίζεις έχει απολέσει εδώ και πολλά χρόνια αυτή τη προσφυγική διαφορετικότητα που είχε ...
    και απλά έχει γίνει γαύρος του βορρά.

Να κι άλλος "διαφορετικός"...

Ρε όταν λέω ότι έχετε καεί...

Έτσι, έτσι. Επιβεβαιώστε με!

Να κι άλλος "διαφορετικός"...

Ρε όταν λέω ότι έχετε καεί...

Έτσι, έτσι. Επιβεβαιώστε με!
    http://www.youtube.com/watch?v=54p9S4-autk

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    http://www.youtube.com/watch?v=54p9S4-autk
    :rotflmao: είσαι μ@λ@κ@ς

Ρε δε λέω, καλό να αγαπάς την ομάδα σου, να πιστεύεις, να πορώνεσαι, να παθιάζεσαι κλπ, αλλά αυτές οι θεωρίες μου κάνουν κάπως. Προφανώς όλες οι ομάδες από κάπου ξεκίνησαν και η καθεμιά ιδρύθηκε κάτω από καποιες συνθήκες και για διαφορετικούς λόγους. Πότε θα καταλάβουν ορισμένοι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει;

Σα να με λένε οι γάβροι ότι ο γάβρος, όπου έχουν μπλεχτεί όλοι οι εφοπλιστάδες, εκπροσωπεί τον φτωχό εργάτη του λιμανιού. Ρε δε γ@μιώμ@στε λέω γω!

:rotflmao: είσαι μ@λ@κ@ς

filika panta e??

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εμενα παντως ο παππους μου ( δηλωμενος βαζελος ) ξημερωβραδιαζοταν στο Ζωναρ στο συνταγμα εκεινη την εποχη με ολες τις μπουζουκοβιες....!!!

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246