Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πλέον πως οι πιο επιτυχημένες συνταγές παρασκευάζονται αν αναμίξουμε τα πιο αγνά υλικά, προσθέσουμε διάθεση, καλή παρέα και μπόλικη από τρέλα.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή της οποίας chef είναι ο Δημήτρης και ο Χρήστος.
Τόπος εκτέλεσης... Σάρτη Χαλκιδικής.
Χρόνος εκτέλεσης... 2 ημέρες.
Βαθμοί μαγειρέματος... -2 με 5 βαθμοί.
Φιλοξενούμενοι... 40 τρελαμένοι από όλη την Ελλάδα.
Τρόπος Εκτέλεσης
Ανεβάζουμε στο GSforum μια ανάρτηση με την οποία καλούμε όσους πιστούς να προσέλθουν για να απολαύσουν την υπέροχη χειμερινή πλευρά της Σάρτης. Ορίζουμε την ημερομηνία, και περιμένουμε...
Κατά την διάρκεια της αναμονής μας προετοιμάζουμε τα υλικά μας.(ψάρεμα φρέσκου ψαριού από το Αιγαίο μας).
Αφού έχει τελειώσει η προετοιμασία περιμένουμε τους καλεσμένους μας...
Κάποιοι ξεκίνησαν κάπως αργά....
![]()