Σελίδα 13 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Παντως πραγματικα...
    Πως γινεται να σας φαινεται τοσο εξωφρενικο το να αυτοδικησεις σε εναν παπαρη που παρατησε καπου το αυτοκινητο, αδιαφορωντας για τους γυρω του...
    Το αδιανόητο είναι να το φανταστείς σε μεγαλύτερη κίμακα από τον οποιοδήποτε και για οποινδήποτε προσωπικό λόγο.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Δεν θα 'χε πλάκα αν ένα πρωί βρίσκατε το μοτέρ της καλής σας κολλημένο από τη ζάχαρη με την οποία το φιλοδώρησε ο (αγανακτισμένος) γείτονας, διότι χθες βράδυ γυρνώντας απο έξοδο ξυπνήσατε το λίγων μηνών μωράκι του με τις aftermarket (super ouaou) εξατμίσεις (τις ξετάπωτες ντε, που ανασταίνουν και νεκρούς), κι έτσι ο καημένος δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι όλο το βραδυ;;; :wacko:
    +1000
    Ciao Super Sic...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Δεν θα 'χε πλάκα αν ένα πρωί βρίσκατε το μοτέρ της καλής σας κολλημένο από τη ζάχαρη με την οποία το φιλοδώρησε ο (αγανακτισμένος) γείτονας, διότι χθες βράδυ γυρνώντας απο έξοδο ξυπνήσατε το λίγων μηνών μωράκι του με τις aftermarket (super ouaou) εξατμίσεις (τις ξετάπωτες ντε, που ανασταίνουν και νεκρούς), κι έτσι ο καημένος δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι όλο το βραδυ;;; :wacko:
    Αν ανασταινουν νεκρους ρε φιλε και ειμαι τοσο καφρος καλα θα μου κανουν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Να σας πω ρε παλλουκάρια...

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό το τουμπαρισμένο Audi τουμπαρίστηκε έτσι όπως το γράφει και για τους λόγους που γράφει ?

Ή αλλιώς, πως είστε σίγουροι ότι όλο αυτό δεν πάλι καμμιά συνηθισμένη παπαριά του ιντερνετ και μετά από 5-6 μήνες θα μάθουμε τυχαία και από τα "ψιλά" ότι ο άνθρωπος απλώς ήθελε να αλλάξει λάστιχο και δεν είχε μαζί του γρύλλο ???

όχι τίποτις αλλο μην βγάζουμε τζάμπα τα σώψυχά μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Το αδιανόητο είναι να το φανταστείς σε μεγαλύτερη κίμακα από τον οποιοδήποτε και για οποινδήποτε προσωπικό λόγο.
    εεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Να σας πω ρε παλλουκάρια...

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό το τουμπαρισμένο Audi τουμπαρίστηκε έτσι όπως το γράφει και για τους λόγους που γράφει ?

Ή αλλιώς, πως είστε σίγουροι ότι όλο αυτό δεν πάλι καμμιά συνηθισμένη παπαριά του ιντερνετ και μετά από 5-6 μήνες θα μάθουμε τυχαία και από τα "ψιλά" ότι ο άνθρωπος απλώς ήθελε να αλλάξει λάστιχο και δεν είχε μαζί του γρύλλο ???

όχι τίποτις αλλο μην βγάζουμε τσάμπα τα σώψυχά μας...
    Νομιζω οτι δεν συζηταμε μονο για το συγκεκριμενο αλλα γενικοτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αν ανασταινουν νεκρους ρε φιλε και ειμαι τοσο καφρος καλα θα μου κανουν!
    Πολυ χαλαρο σε βρισκω...δεν θα σε πειραζε δηλαδη καθολου ε? Θα ελεγες απο μεσα σου "καλα με εκαναν αφου εκανε θορυβο"...

Μπορουσαν να σου κανουν παρατηρηση, να παρουν αστυνομια, να κανουν καταγγελια, μηνυση...αλλα παρ ολα αυτα γεμιζουν τη μηχανη σου (που την αγορασες με τον ιδρωτα σου) με ζαχαρη και στην καταστρεφουν...και δε λες και τιποτα???? ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Δεν γινεται ρε παιδια να ειστε τοσο καλοι και αθωοι...απλα δεν γινεται...

Εμενα παντως που μου φωναξαν και με απειλησαν 2-3 φορες στη γειτονια για την εξατμιση (που ουτε πολυ μπασο ηχο βγαζει ουτε νεκρανασταινει ανθρωπους οπως μερικες αλλες), αν δω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ στη μηχανη μου που να μην υπαρχει απο πριν, θα σπασω αμαξια και κεφαλια απο αυτους που με απειλησαν...

Δεν δουλευω εγω σαν τον μ@λ@κ@ για να μου σπασει ο αλλος το βιος μου επειδη ετσι γουσταρει και επειδη τον ενοχλει η εξατμιση μου...
    Ciao Super Sic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Πολυ χαλαρο σε βρισκω...δεν θα σε πειραζε δηλαδη καθολου ε? Θα ελεγες απο μεσα σου "καλα με εκαναν αφου εκανε θορυβο"...

Μπορουσαν να σου κανουν παρατηρηση, να παρουν αστυνομια, να κανουν καταγγελια, μηνυση...αλλα παρ ολα αυτα γεμιζουν τη μηχανη σου (που την αγορασες με τον ιδρωτα σου) με ζαχαρη και στην καταστρεφουν...και δε λες και τιποτα???? ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Δεν γινεται ρε παιδια να ειστε τοσο καλοι και αθωοι...απλα δεν γινεται...

Εμενα παντως που μου φωναξαν και με απειλησαν 2-3 φορες στη γειτονια για την εξατμιση (που ουτε πολυ μπασο ηχο βγαζει ουτε νεκρανασταινει ανθρωπους οπως μερικες αλλες), αν δω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ στη μηχανη μου που να μην υπαρχει απο πριν, θα σπασω αμαξια και κεφαλια απο αυτους που με απειλησαν...

Δεν δουλευω εγω σαν τον μ@λ@κ@ για να μου σπασει ο αλλος το βιος μου επειδη ετσι γουσταρει και επειδη τον ενοχλει η εξατμιση μου...
    Αφου σου εκαναν παρατηρηση τι εκανες για αυτο;

Αφου σου εκαναν παρατηρηση τι εκανες για αυτο;
    Τιποτα και ουτε προκειται να κανω μιας και η παρατηρηση δεν εγινε κατα την ωρα κοινης ησυχιας...οποτε ας φαγωθουν με τα ρουχα τους. Και την ωρα κοινης ησυχιας να γινοταν ομως που λεει ο λογος, δεν θα εκανα κατι...μπορουσαν να παρουν ολα τα απαραιτητα μετρα.

Τωρα αν η παρατηρηση γινει βανδαλισμος οπως και στη φωτο με το αυτοκινητο, κατι εχω κατα νου
    Ciao Super Sic...

Τωρα αν η παρατηρηση γινει βανδαλισμος οπως και στη φωτο με το αυτοκινητο, κατι εχω κατα νου
    Μα γιατί; Να πάρεις την αστυνομία, να καταγγείλεις το γεγονός και να κάνεις μια μήνυση κατά αγνώστων... τη νόμιμη οδό δεν προτείνεις να ακολουθούμε;

Εγω να πω οτι δεν εχει κανεις δικαιωμα να ακουμπησει την περιουσια του αλλου.
    Αλλα επειδη ο ελληνας το εχει παρακανει με το να γραφει στα αρχιδια του ολους τους συνανθρωπους του,σιγα σιγα μονο με την τρομοκρατια και τις παραπλευρες απωλειες θα βαλει μυαλο.
    Εγω εχω παντως αυτοκολλητακια με σημα το γαιδουρι, πιστευω οτι και αυτα κανουν δουλεια.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αν ησουν στην δικη μου γειτονια παντως, τωρα δεν θα ειχες μηχανη φιλε

Ο πανοπτικος απο το γκετο.
    west side.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Και την ωρα κοινης ησυχιας να γινοταν ομως που λεει ο λογος, δεν θα εκανα κατι...μπορουσαν να παρουν ολα τα απαραιτητα μετρα.

Κάτι σε ωτοασπίδες ή μαρουλάκι στο αυτί δλδ ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Τιποτα και ουτε προκειται να κανω μιας και η παρατηρηση δεν εγινε κατα την ωρα κοινης ησυχιας...οποτε ας φαγωθουν με τα ρουχα τους. Και την ωρα κοινης ησυχιας να γινοταν ομως που λεει ο λογος, δεν θα εκανα κατι...μπορουσαν να παρουν ολα τα απαραιτητα μετρα.

Ναι ρε συ, μην κολλάς, παίζει το σενάριο να έχουν αυτοί δίκιο και εσύ άδικο;

Ήρθαν και σου μίλησαν οι άνθρωποι και εσύ τους έγραψες. Το ίδιο κάνει και ο οποισδήποτε παρκάρει όπου βρει και μετά του τη λένε, τους γράφει.

Αυτή όμως φίλε δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είχε μια προσλαμβάνουσα η οποία έπρεπε να υποστεί μια στοιχειώδη επεξεργασία.

Αν όμως βρεις ζημιά στο μηχανάκι θα το ξανασκεφτείς.

Αυτό όμως δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου αλλά ζώου. Όπως η γάτα που πάει και τα κάνει στον καναπέ, δεν έχει νόημα να ανοίξεις κουβέντα μαζί της, της τραβάς δυο με την εφημερίδα και μετά πάει και τα κάνει στην άμμο της.

Υ.Γ.: δεν σε λέω ζώο, μην το πας εκεί, αλλά τα ζώα λειτουργούν συμπεριφοριστικά, ακόμα και στα μικρά παιδάκια μιλάς.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Μα γιατί; Να πάρεις την αστυνομία, να καταγγείλεις το γεγονός και να κάνεις μια μήνυση κατά αγνώστων... τη νόμιμη οδό δεν προτείνεις να ακολουθούμε;
    Εκει ομως η επιθεση περναει σε προσωπικο επιπεδο...

Και μη ξεχνας οτι εγω θα ειμαι το ΘΥΜΑ της επιθεσης χωρις να εχω δωσει πραγματικο λογο και αφορμη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Αν ησουν στην δικη μου γειτονια παντως, τωρα δεν θα ειχες μηχανη φιλε [/B]
    Moi?
    Ciao Super Sic...

Σελίδα 13 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων