Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: βοηθεια σε αστεγους ολοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121

βοηθεια σε αστεγους ολοι

τη καλησπερα μου.ανεργος κ γω οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα.αυτο δεν με σταματα απο το να σκεφτωμαι τους διπλανους μου που υποφερουν.ιδεα.ας μαζεψουμε ολοι απο κατι οτι ναναι εστω κ μια κονσερβα ο καθενας κ ανωνυμα στα μουλοχτα χωρις φανφαρες να τα μοιρασουμε ο καθενας στη περιοχη του.απο 5 ευρω να βαλουμε κατι θα μαζεψουμε.πρωτη φροντιδα τα παιδια.τι λετε?
    γεροξεκουτης

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν οργανωθούμε, είμαι μέσα.

νασαι καλα.ειμαστε 2 .ας γινουμε πολοι!
    γεροξεκουτης

Σωραιος

πως τα βρισκεις τα παιδια ομως κ γενικοτερα αυτους που δεν εχουν να φανε

Στο ραδιόφωνο το πρωί το άκουσα:

http://www.athenspress.gr/?p=34329
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

και γω ανοιχτος σε καθε προταση. Ζω στο κεντρο και βλεπω οτι αυξανονται οι ανθρωποι που ζουν και κοιμουνται εξω....
    Enduro way of life

αντε ρε παιδια.αν περιμενουμε απο το δημαρχο τα πιασαμε τα λεφτα μας
    γεροξεκουτης

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    ωραιος φιλε!θα παρω τηλ αυριο θεσσ/νικη να ρωτησω τι χρειαζονται περισσοτερο,ετσι ενημερωτικα και μετα αποφασιζουμε αν και πως θα βοηθησουμε, συλλογικα ή ατομικα.

αν εκανε τη προταση μια γυναικα θαχαι 300 προθυμους να βοηθησουν.νταξ μαγκες τοπιασα το νοημα.3 θαμαστε.
    γεροξεκουτης

νομιζω καλητερα θαναι καθε περιοχη ναχει κ ενα δυο εκπροσωπους μας.εγω πειραια μενω πιος αλλος ειναι απο πειραια να βοηθησει?ας οργανωθουμε κ ασ φτιαξουμε ταμειο αποθηκη χωρο για οτι μαζεψουμε.
    γεροξεκουτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    αν εκανε τη προταση μια γυναικα θαχαι 300 προθυμους να βοηθησουν.νταξ μαγκες τοπιασα το νοημα.3 θαμαστε.
    Ρε μαγκα μεσα ειμαστε, πως θα γινει η ιστορια ομως, τραπεζα σκεφτεσαι κ να οριστει υπευθυνος... για πες.

τραπεζα?εγω δεν αναλαμβανω υπευθηνος για τραπεζα.βαλτε αλλον.κ τροφιμα παιδια κ ρουχα κουβερτες .με 6 ευρω στη λαικη μια κουβερτουλα ειναι οτι πρεπει.γαλατα για τα παιδια κ αλμυρον για τα βρεφη.το βαρος να δοθει στα παιδια το μωρακια τα αγγελουδια.οποιος εχει χωρο στο σπιτι του η καμμια αποθηκη ας τα μαζεψουμε εκει κ τα μαοιραζουμε στα κρυφα παντα.μη το μαθει κανεις.
    γεροξεκουτης

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    επικοινωνησα σημερα με το γραφειο αλληλεγγυης(?)καπως ετσι,στο τηλ 2310 509045.
    μου ειπαν οτι θα μπορουσε καποιος να βοηθησει με τους εξης τροπους:

1. στη Μοναστηριου 53-55 υπαρχει τραπεζα ρουχισμου καθως και φαγωσιμων οπου μπορει καποιος να συνεισφερει.
    2. μπορει καποιος να παει φαγητο το βραδυ στο 13ο Γυμνασιο στην Εθν. Αμυνης γιατι εκει ειναι που περναν το βραδυ τους οι αστεγοι της πολης.μου ειπαν οτι ναι μεν υπαρχει συσσιτιο αλλα θα μπορουσαμε εκει να προσφερουμε γαλα,καποια σαντουιτς ισως ή κρουασαν,μπισκοτα κτλ για βραδινο/πρωινο.

στη μοναστηριου παμε με ρουχα και τροφες (μακαρονια,κονσερβες κτλ) που θα προστεθουν στο συσσιτιο.

εδω θεσσ/νικη αν θελει καποιος να οργανωθουμε εγω ειμαι μεσα.ας ξεκινησει επικοινωνια με πμ και τα λεμε.

Re: βοηθεια σε αστεγους ολοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    τη καλησπερα μου.ανεργος κ γω οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα.αυτο δεν με σταματα απο το να σκεφτωμαι τους διπλανους μου που υποφερουν.ιδεα.ας μαζεψουμε ολοι απο κατι οτι ναναι εστω κ μια κονσερβα ο καθενας κ ανωνυμα στα μουλοχτα χωρις φανφαρες να τα μοιρασουμε ο καθενας στη περιοχη του.απο 5 ευρω να βαλουμε κατι θα μαζεψουμε.πρωτη φροντιδα τα παιδια.τι λετε?
    μπράβο σου για την πρωτοβουλία και είμαι μέσα με τα μπούνια....

εκεί που διαφωνώ λιγάκι είναι στο "ανώνυμο και μουλωχτό".... "ανώνυμα και μουλωχτά" προσφέρω όποτε μπορέσω, μήπως είναι ευκαιρία να ξυπνήσουν λίγο οι συνειδήσεις κάνοντάς το "επώνυμα και φωναχτά?"...

επιπλέον, λύσεις για τραπεζικό λογαριασμό υπάρχουν..... αν θέλετε πραγματικά να το τρέξουμε, ας μας δώσουν το οκ και οι αντμίν και εδώ είμαστε...

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Το συζητάτε?
    Μέσα.
    Ενημερώστε πώς και πότε
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
    από Marinos-GSXR στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 20:01
  2. Βοήθεια σε συνάνθρωπο...
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2008, 13:45
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Βοήθεια σε θέμα λογικής.
    από wizzy στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 10:39
  5. Βοηθεια σε μια ερωτηση
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 08:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα