τα θελε ο κ@λαρακος σου πρότζεκ, παραδεξου το αλλα και οι υπολοιποι... ενας ενας εμφανιζεστε!
![]()
τα θελε ο κ@λαρακος σου πρότζεκ, παραδεξου το αλλα και οι υπολοιποι... ενας ενας εμφανιζεστε!
![]()
Την αγαπας βλεπωΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
μη υπολογιζόμενης της πεθεράς που ο καλός Θεούλης χρόνια να της παίρνει και ώρες να μου δίνει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciao Super Sic...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν αυτό ήταν καρφί και για μένα να ενημερώσω ότι εγώ δεν έχασα καμία αξιοπρέπεια. Ξέρω πολύ καλά που την άφησα. Ήταν πριν περίπου 10 χρόνια στον νεροχύτη της κουζίνας ανάμεσα σε δυο στοίβες πιάτα, ανήμερα στη γιορτή μου.
![]()
![]()
![]()
Και χώραγε, ρε αρχηγέ;;;;;;;;;;;;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ατύχησα φίλε μου και μάλιστα δις. Είμαι ένας ατυχήσας που με καταδυναστεύουν ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις γυναίκες (μη υπολογιζόμενης της πεθεράς που ο καλός Θεούλης χρόνια να της παίρνει και ώρες να μου δίνει).
![]()
![]()
![]()
έτσι έτσι...είμαι ο άντρας του σπιτιού και θέλω να ΄χει ζεστό νερό όταν πλένω τα πίατα![]()
![]()
:rotflmao:
βασκα,κανόνισε να το παίξεις ο σούπερ γαμαω μηχανόβιος σε κανα μελλοντικό θρέντ και θα στο τρίψω στη μούρη το παρόν θρέντ...
Ντροπή του ανδρικού πληθυσμού...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
βασκα,κανόνισε να το παίξεις ο σούπερ γαμαω μηχανόβιος σε κανα μελλοντικό θρέντ και θα στο τρίψω στη μούρη το παρόν θρέντ...
Ντροπή του ανδρικού πληθυσμού...
![]()
Φίλε μου εγώ έχω το θάρρος να εκτίθεμαι, αλίμονο από σας τους νιόπαντρους
http://www.youtube.com/watch?v=zsE2T...eature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δώσαμε ,δώσαμε...
![]()