Πανο χτες μιλησα με το μηχανικο για το μοτερ σουΑρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
![]()
αυτα για σημερα.αυριο μαλλον θα ασχοληθω με το honda cb 500 four![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
καλησπερα παιδια.αυτες τις μερες λογο καιρου και λογο απασχολησεων της δουλειας δεν εκανα πολλα πργμτα.ασχοληθηκα οσο μπορουσα μετις ζαντες και το πλεξιμο των ακτινων.πιστευω πως εχω φτασει σε ενα καλο επιπεδο.φυσικα μου πηρε περιπου 3 μερες να καταλαβω πως γινεται και ποιες διαφορες υπαρχουν στις ακτινες για να τις πλεξεις.
εδω ηταν αρχικα οι ζαντες σε αυτη την κατασταση
![]()
ακομα μια.ηταν πολυ σκουριασμενες.ειχα απογοητευτει.αλλα το γεγονος οτι ηταν honda ειπα ας ασχοληθω και οτι βγει.αλλωστε με ειχαν συμβουλευσει τοσο ο Χρηστος οσο και ο Σπυρος να παρω καινουργιες .μετα απο μια εβδομαδα ασχολιας το αποτελεσμα εμενα μου αρεσε αλλα τα δαχτυλα μου και τα χερια μου πονανανε απο το τριψιμο
![]()
μετα επιασα τις ακτινες μια μια.με γυαλοχαρτο 240 γινανε ετσι.χρειαστηκε δυο φορες να τις κανω για να εχω καλο αποτελεσμα. περιπου 2 ωρες καθε σετ 36 ακτινων μου πηρε να τις καθαρισω.φυσικα ειναι πολυ κουραστικο γιατι πρεπει να κρατας την ακτινα με το ενα χερι και με το αλλο να τριβεις.ειναι σχετικα δυσκολο
![]()
το κεντρο ηταν χαλια.μπορειτε να το καταλαβετε απο την κατασταση που ηταν η ζαντα.το ετριψα διαδοχικα με γυαλοχαρτο 320 και μετα με πιο ψιλο.δεν δοκιμασα με πολυ ψιλο αλλα δεν ειναι κατι που με απασχολει.σκοπος μου ηταν να μαθω το πλεξιμο να φτιαξω κατι ομορφο για να πατησει το μηχανακι.εχω σκοπο να παρω καινουργιες ζαντες και λαστιχα μολις ολοκληρωσω το project
![]()