Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 87 από 87

Θέμα: ΖΗΤΗΤΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡi 2012

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris777
    Φιλε εγω ειμαι 41 και το καλοκαιρι γυρισα τι μιση ευρωπη με gsx1400 βαρκελωνη παρισι, γερμνανια eisenach ....και την αλλη μιση φετος (αν μας αφησουν τα κοπροσκυλα οι πολιτικοι μας)!!!
    Αν εχεις χρονο και καποια ρουβλια ΔΩΣΤΗΣ δρομο της καλης σου!!!!!
    τιν υγεια μας να εχουμε φιλε μου και με λιγει καλη θεληση κατι θα γινει.αλωστε αν δεν ειναι καποιος του ρεστοραντ συνεχεια,και γενικα με καποια σχετικη οικονομοια βγαινει το ταξιδει πολυ μακρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris777
    τιν υγεια μας να εχουμε φιλε μου και με λιγει καλη θεληση κατι θα γινει.αλωστε αν δεν ειναι καποιος του ρεστοραντ συνεχεια,και γενικα με καποια σχετικη οικονομοια βγαινει το ταξιδει πολυ μακρια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris777
    Magelane να σου πω φιλε ηθελα να σε ρωτησω, εχω διαβασει τα ταξιδια σου ολα και εδω και διπλα στο αλλο εξισου ομορφο (ας μου επιτραπει η αναφορα) motosite...

...θελω μονο να περασω αγια πετρουπολη μια μερα και να ανεβω απο κει για φιλλανδια.. εχεις να μου προτεινης καποιο καμπινγ ή ξενοδοχειο... sorry κιολας γιατι η συζητηση ειναι διαφορετικη αλλα....καλα ειναι να μαθαινουμε.
    Ευχαριστω!!
    Να είσαι καλά Δημήτρη και σου εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια. Πραγματικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι γιατί δεν γνωρίζω. Το ξενοδοχείο που έμεινα εγώ ήταν άριστο, τρία χιλιόμετρα έξω από το κέντρο περίπου και λεγόταν Azimut Hotel. Η τιμή στα 65 ευρώ αλλά κλεισμένο από το γραφείο. Αν μου επιτρέπεις φίλε Δημήτρη, η γνώμη μου την στιγμή που θέλεις να μπεις για μια μέρα, νομίζω ότι δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία και ψακτικη. Καλό θα ήταν να αφιέρωνες κάποιες μέρες στην Ρωσία για να δεις και κάτι παραπάνω, αντί για Φιλανδία πχ. Πάντως ότι και να κάνεις και όπου πας καλά να περάσεις…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από magelanos
    , αντί για Φιλανδία πχ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από magelanos
    Να είσαι καλά Δημήτρη και σου εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια. Πραγματικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι γιατί δεν γνωρίζω. Το ξενοδοχείο που έμεινα εγώ ήταν άριστο, τρία χιλιόμετρα έξω από το κέντρο περίπου και λεγόταν Azimut Hotel. Η τιμή στα 65 ευρώ αλλά κλεισμένο από το γραφείο. Αν μου επιτρέπεις φίλε Δημήτρη, η γνώμη μου την στιγμή που θέλεις να μπεις για μια μέρα, νομίζω ότι δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία και ψακτικη. Καλό θα ήταν να αφιέρωνες κάποιες μέρες στην Ρωσία για να δεις και κάτι παραπάνω, αντί για Φιλανδία πχ. Πάντως ότι και να κάνεις και όπου πας καλά να περάσεις…

Ευχαριστω φιλε για τη συμβουλη !!!!
    Η Ρωσια ειναι απεραντη ειπα απλα....αντι να φυγω απο το λιμανι Tallin να την κανω οδικως ... λιγα χλμ παραπανω
    Να ειμαστε ολοι παντα καλα και να χορταινουμε ασφαλη χλμ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pattaya boy
    Καλους δρομους να 'χεις φιλε μου στο μακρυ ταξιδι σου!
    Αν ειχα χρονο σιγουρα θα σε ακολουθουσα στο δευτερο μερος του ταξιδιου, καθως εχω ταξιδεψει στην Ταιλανδη πολλες φορες αλλα με αεροπλανο
    Σε πια περιοχη της Ταιλανδης θα μεινεις?

Κατι παρομοιο εκανε και ο τυπος στο παρακατω ταξιδιωτικο. Αξιζει να το διαβασεις εχει πανεμορφες φωτο.

http://www.advrider.com/forums/showt...light=thailand

και κατι τελευταιο...εισαι τυχερος που παντρευτηκες Ταιλανδεζα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pattaya boy
    Καλους δρομους να 'χεις φιλε μου στο μακρυ ταξιδι σου!
    Αν ειχα χρονο σιγουρα θα σε ακολουθουσα στο δευτερο μερος του ταξιδιου, καθως εχω ταξιδεψει στην Ταιλανδη πολλες φορες αλλα με αεροπλανο
    Σε πια περιοχη της Ταιλανδης θα μεινεις?

Κατι παρομοιο εκανε και ο τυπος στο παρακατω ταξιδιωτικο. Αξιζει να το διαβασεις εχει πανεμορφες φωτο.

http://www.advrider.com/forums/showt...light=thailand

και κατι τελευταιο...εισαι τυχερος που παντρευτηκες Ταιλανδεζα

θα πάρουμε ένα οικοπεδακι στο chon-buri που είναι στην μέση batayas-bangkok
    και μετά ένα σπιτάκι τύπου ται-παραδοσιακού προκάτ (φώτο κάτω)
    η γυναίκα μου είναι από το chi-nat αλλά μένει στην bangkok
    αλλά εκεί δεν θέλω να μείνω
    σαν Ελληνας προτιμώ κοντά στην θάλασσα και τον καθαρό αέρα

ευχαριστώ για το λινκ
    ενδιαφέρων
    γέλασα που πήγε για 1 εβδομάδα στην Goa και έμεινε 6 μήνες
    από την μαστούρα που να κουνηθεί

κάτι τελευταίο αισθάνομαι τυχερός που βρήκα μια καλή Ταϊλανδέζα σύζυγο
    και θα πάω εκεί να μείνω και να γλιτώσω από τα εδώ δεινά που έρχονται
    εσύ μια και πας pataya μπορεί να βρεθούμε κάπου εκεί
    γύρω για κάνα καφεδάκι η μπίρα

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GARMIN ΕΙΔΙΚΟΥΣ
    Έχω ενα garmin zumo και εχω όλους τους χάρτες από Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα
    Λάος - Ταϊλάνδη-Βιετνάμ-Καμπότζη
    μου λείπει μόνο το Καζακστάν αλλά πιστεύω να τον βρω στην Ρωσία σε κανα μαγαζί
    τους εχω σε στικακια μνήμης 2 gb ξεχωριστά ανά χώρα
    αλλά εχω ένα μεγάλο 8gb και θέλω να τους βάλω όλους μαζί διότι δεν γουστάρω να αλλάζω στικακια συνεχώς
    εκτός του ότι στον δρόμο βάλε βγάλε μπορεί να χάσω κανέναν
    προσπάθησα να τους βάλλω σε ένα αλλά δεν δουλεύουν όλοι οι χάρτες
    διότι έχουν την ίδια κατάληξη-ονομασία φακέλου οπότε γράφεται ο ένας φάκελος πάνω στον άλλο
    και διαβάζει μόνο τον τελευταίο
    άλλαξα όνομα στους φακέλους αλλά και πάλι δεν τους διαβάζει η συσκευή
    ξέρει κανείς κάνα κόλπο να δουλεύουν όλοι μαζί από ένα στικακη ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tai-home.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	357,0 KB 
ID:	245359

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GARMIN ΕΙΔΙΚΟΥΣ
    Έχω ενα garmin zumo και εχω όλους τους χάρτες από Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα
    Λάος - Ταϊλάνδη-Βιετνάμ-Καμπότζη
    μου λείπει μόνο το Καζακστάν αλλά πιστεύω να τον βρω στην Ρωσία σε κανα μαγαζί
    τους εχω σε στικακια μνήμης 2 gb ξεχωριστά ανά χώρα
    αλλά εχω ένα μεγάλο 8gb και θέλω να τους βάλω όλους μαζί διότι δεν γουστάρω να αλλάζω στικακια συνεχώς
    εκτός του ότι στον δρόμο βάλε βγάλε μπορεί να χάσω κανέναν
    προσπάθησα να τους βάλλω σε ένα αλλά δεν δουλεύουν όλοι οι χάρτες
    διότι έχουν την ίδια κατάληξη-ονομασία φακέλου οπότε γράφεται ο ένας φάκελος πάνω στον άλλο
    και διαβάζει μόνο τον τελευταίο
    άλλαξα όνομα στους φακέλους αλλά και πάλι δεν τους διαβάζει η συσκευή
    ξέρει κανείς κάνα κόλπο να δουλεύουν όλοι μαζί από ένα στικακη ? [/B]
    Λευτέρη για να τους βάλεις όλους μαζί, πρέπει να τους έχεις στο mapsource και όχι σε img file.

Απ' το mapsource επιλέγεις το χάρτη που θες και με το map tool επιλέγεις τα συγκεκριμένα κομμάτια ή όλο το χάρτη. Συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο με όλους τους χάρτες και μετά τους στέλενεις όλους μαζί στο navigator. Με αυτόν το τρόπο θα έχεις ένα μεγάλο img file, με όλους τους χάρτες.

Άλλος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι 3 img file ταυτόχρονα (2 στην μνήμη του navi και ένα σε κάρτα). Στείλε το μεγαλύτερο χάρτη που έχεις (Ευρώπης πχ) στο navi αλλά πρόσεξε να είναι ο basemap σου, δηλαδή να έχει όνομα gmapprom.img. O δεύτερος χάρτης που μπορείς να έχεις στο navi πρέπει να έχει ονομασία gmapsupp.img και με το ίδιο όνομα μπορείς να βάλεις άλλον ένα στην κάρτα. Για να το επιτύχεις αυτό, κάθε φορά θα πρέπει να δημιουργείς τους χάρτες μέσω mapsource στο δίσκο (ή σε αφαιρούμενο δίσκο αν δεν έχει σπασμένη version του mapsource), τις μετονομάζεις καταλληλα και τις στέλνεις μέσω USB στο navi.

Ελπίζω να βοήθησα, ή ελπίζω να τουλάχιστον να μην σε μπέρδεψα περισσότερο
    Moto Adventures blog
    The Moto Travel Blog

Μόνιμος κάτοικος..moto.gr Το avatar του/της asteris_adv
    Πάντως παρατηρώ ότι πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για nordkapp και αλλους μακρινούς προορισμούς φέτος και αυτό είναι ευχάριστο. Γενικά έχουμε αρχίσει να παίρνουμε τα πάνω μας όσον αφορά τα μακρινά ταξίδια με μηχανή και αυτο δίνει θάρρος και σε μας τους νεότερους που ξεκινάμε τώρα τα ταξίδια!!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα αδέρφια!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από asteris_adv
    Γενικά έχουμε αρχίσει να παίρνουμε τα πάνω μας όσον αφορά τα μακρινά ταξίδια με μηχανή
    είναι και αυτό που λες

μπορεί να είναι και το ότι γενικά δεν μας χωρά η χώρα μας

με όλα αυτά που γίνονται γύρο μας

[i]Ελπίζω να βοήθησα, ή ελπίζω να τουλάχιστον να μην σε μπέρδεψα περισσότερο [/B]
    δεν με μπέρδεψες

απλά έγινα άνω - κάτω

θα την βρω όμως την άκρη

1-2-3 φορές λάθος θα κάνω κάποια στιγμή θα το κάνω σωστά που θα πάει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Lefteris.Το καλοκαίρι καλώς εχόντος των πραγμάτων θα ανηφορήσω και εγώ προς Γερμανία!Έλεγα να παω από Βενετία,αλλά με παρέα ακούγεται καλύτερο.Ημερομηνίες δν με ενδιέφεραν ιδιαίτερα όσο είναι μετά τις 5-10 Ιούλη.Οπότε όταν αρχίζεις να ξέρεις παραπάνω πράγματα στείλε και σε από εδώ ένα πμ μήπως ακολουθήσω και εγώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
    Lefteris.Το καλοκαίρι καλώς εχόντος των πραγμάτων θα ανηφορήσω και εγώ προς Γερμανία!Έλεγα να παω από Βενετία,αλλά με παρέα ακούγεται καλύτερο.Ημερομηνίες δν με ενδιέφεραν ιδιαίτερα όσο είναι μετά τις 5-10 Ιούλη.Οπότε όταν αρχίζεις να ξέρεις παραπάνω πράγματα στείλε και σε από εδώ ένα πμ μήπως ακολουθήσω και εγώ.
    ευχαρίστως
    έχεις πμ

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 17:12
  2. ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ 08/07/05
    από duck456 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2005, 20:28
  3. Παρέα για καλοκαιρινό ταξίδι
    από panosram στο forum Συναντήσεις & βόλτες