Το θεμα τωρα ειναι τι κανεις για να παραμηνει σε αυτη τη κατασταση και να μη θαμπωσει ή με το καιρο ''σκουριασει'' παλι?
Μάστορας είναι αυτός που μπορεί να φτιάξει αυτά που χαλάνε οι άλλοι.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Απορω χωρις αυτους τους εξωλκεις,δεν μπορουσε να λυθει το μοτερακι???
Φιλε φραγκισκο πιστευω οτι θα λυνοταν αλλα θα πληγωνες σιγουρα τα καβουκια του κινητηρα και εδω που τα λεμε οπου μπορεις να αποφηγεις το ΣΦΥΡΙ καλο ειναι να το αποφευγεις, ειδικα σε περιπτωσεις που η ευρεση ανταλακτικου ειναι δυσκολη
φιλε μου παρακολουθω και εγω με μεγαλη αγωνια το εργο σου.εχω κολλημα με τα κλασσικα.
ειχα και εγω την ιδια απορια με το Φραγκισκο. ειλικρινα θαυμαζω το τροπο σου.η σκεψη σου δειχνει ανθρωπο πρακτικο.το καλο ειναι οτι εχεις στην κατοχη σου εργαλεια που σου λυνουν προβληματα.
εαν το συνεχισεις ετσι πιστευω οτι θα μονοπωλησεις το ενδιαφερον.
μια παρατηρηση μονο.αν μπορεις να μεγενθυνεις τις φωτο.προσωπικα θα μου ηταν πιο ευχαριστο να σε παρακολουθω με μεγαλυτερες εικονες.
καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
θα προτεινω κατι,αλλα μην το δοκιμασεις αν δδεν πουν την γνωμη τους και οι αλλοι εδω μεσα.υπαρχει βερνικι υψηλων θερμοκρασιων,ενδεχομενως να κανει και απλο βερνικι γιατι η θρμοκρασια δεν πιστευω να ειναι υπερβολικη.
δεν το εχω κανει οποτε δεν θελω να σε βαλω σε μπελαδες.
εγω το δικο μου μοτερ το εχω στειλει για υαλοβολη .Ειχα σκοπο να του ριξω βερνικι αλλα δεν το εκανα.
ειχα βρει 2 ατομα που κανουν υαλοβολη.ο ενας μου ζητησε 400 ευρω για το μοτερ!!!!!![]()
![]()
![]()
ο αλλος μου ζητησε 50 ευρω για το μοτερ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν ξερω τι δουλεια κανουν .εγω το εδωσα σε φιλο!!!!!!!!
παντως αν σε ενδιαφερει αυτος που μου ειπε 50 ευρω ειναι ο Σαρογλου που φτιαχνει κλασσικες BMW στην Ν.ΙΩΝΙΑ.
Αν θες τηλ πες μου.εμενα μου ειπε 50 ευρω για το μοτερ του HONDA CB 500 FOUR .ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΥΑΛΟΒΟΛΗ .ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ![]()
![]()
το θρυματισμενο γυαλι ειναι πιο ακριβο
Ευχαριστω παρα πολυ φιλε macgyver2180. Τις φωτο τις βαζω μικρες για να μην κουραζουν , αλλα αφου βοηθαει θα τις κανω τουλαχιστων διπλασιες. Λογο δουλειας εχω οτι μηχανολογικο εξοπλησμο χρειαζεται για να κατασκευασω οτιδηποτε μεταλικο. Με ανακατασκευη μοτο πρωτη φορα ασχολουμαι και αν θες το πιστευεις παρα πολλα πραγματα τα εμαθα μεσα απο αυτο το forum, γι αυτο εχει μεγαλη αξια οτι κανεις να το δειχνεις βημα βημα ωστε να γινεται κατανοητο. Η λογικη ειναι μια και απο μηχανακι σε μηχανακι συναντας μικρες διαφορες. Οταν αποφασησα να ξεκινησω αυτο το project σκοπευα να δωσω πολλες δουλειες σε επαγκελματιες, οσο προχωραω με βλεπω να κανω τα παντα μονος εκτος απ τα χρωμια και την ακτινολογηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
φιλε μου παρακολουθω και εγω με μεγαλη αγωνια το εργο σου.εχω κολλημα με τα κλασσικα.
ειχα και εγω την ιδια απορια με το Φραγκισκο. ειλικρινα θαυμαζω το τροπο σου.η σκεψη σου δειχνει ανθρωπο πρακτικο.το καλο ειναι οτι εχεις στην κατοχη σου εργαλεια που σου λυνουν προβληματα.
εαν το συνεχισεις ετσι πιστευω οτι θα μονοπωλησεις το ενδιαφερον.
μια παρατηρηση μονο.αν μπορεις να μεγενθυνεις τις φωτο.προσωπικα θα μου ηταν πιο ευχαριστο να σε παρακολουθω με μεγαλυτερες εικονες.
καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριεςΑρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
θα προτεινω κατι,αλλα μην το δοκιμασεις αν δδεν πουν την γνωμη τους και οι αλλοι εδω μεσα.υπαρχει βερνικι υψηλων θερμοκρασιων,ενδεχομενως να κανει και απλο βερνικι γιατι η θρμοκρασια δεν πιστευω να ειναι υπερβολικη.
εγω το δικο μου μοτερ το εχω στειλει για υαλοβολη .Ειχα σκοπο να του ριξω βερνικι αλλα δεν το εκανα.
ειχα βρει 2 ατομα που κανουν υαλοβολη.ο ενας μου ζητησε 400 ευρω για το μοτερ!!!!!![]()
![]()
![]()
παντως αν σε ενδιαφερει αυτος που μου ειπε 50 ευρω ειναι ο Σαρογλου που φτιαχνει κλασσικες BMW στην Ν.ΙΩΝΙΑ.
Αν θες τηλ πες μου.εμενα μου ειπε 50 ευρω για το μοτερ του HONDA CB 500 FOUR .ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΥΑΛΟΒΟΛΗ .ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ![]()
![]()
το θρυματισμενο γυαλι ειναι πιο ακριβο![]()
![]()
Για το βερνικι θα ρωτησω.
Για υαλοβολη φτιαχνω ηδη θαλαμο για να χωραει μεσα και τα φτερα και το ντεποζητο![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από niklas
Σιγουρα αποφευγουμε το σφυρι οπου μπορουμε και ειδικα σε αυτα τα μηχανακια που και δεν τα ξερουμε και ανταλλακτικα δεν υπαρχουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Απορω χωρις αυτους τους εξωλκεις,δεν μπορουσε να λυθει το μοτερακι???
Φιλε φραγκισκο πιστευω οτι θα λυνοταν αλλα θα πληγωνες σιγουρα τα καβουκια του κινητηρα και εδω που τα λεμε οπου μπορεις να αποφηγεις το ΣΦΥΡΙ καλο ειναι να το αποφευγεις, ειδικα σε περιπτωσεις που η ευρεση ανταλακτικου ειναι δυσκολη
Καλη συνεχεια![]()
ο Σαρογλου ειναι στην Ελ Αλαμειν?Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
![]()
![]()
![]()
το θρυματισμενο γυαλι ειναι πιο ακριβο
Προσοχη στο βερνικι να μην κιτρινιζει !!!
διαφορά 70 χρονών.Αρχικά δημιουργήθηκε από niklas
εδω φαινεται καλητερα η διαφορα
Θα σου πρότεινα να μην βιαστείς με τα βερνίκια μέχρι να κλείσεις το μοτέρ, τουλάχιστον να δεις πώς θα καταλήξει η "οξείδωση"
Δε νομιζω οτι θα βαλω βερνικι στο μοτερ. Θα το αφησω ετσι. Το μηχανακι θα κυκλωφορει σπανια και θα το εχω μεσα στο σπιτι. Σιγουρα θα θαμπωσει αλλα πιστευω και ελπιζω οτι θα αργησει να οξειδωθειΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
διαφορά 70 χρονών.
Θα σου πρότεινα να μην βιαστείς με τα βερνίκια μέχρι να κλείσεις το μοτέρ, τουλάχιστον να δεις πώς θα καταλήξει η "οξείδωση"
Αρχικά δημιουργήθηκε από niklas
Δε νομιζω οτι θα βαλω βερνικι στο μοτερ. Θα το αφησω ετσι. Το μηχανακι θα κυκλωφορει σπανια και θα το εχω μεσα στο σπιτι. Σιγουρα θα θαμπωσει αλλα πιστευω και ελπιζω οτι θα αργησει να οξειδωθει
Ισως να χασει την γυαλαδα του ,αλλα με λιγο προσοχη δεν θα παθει τιποτα.
Και οταν λεω προσοχη εννοω ,οχι χημικα για πλυσιμο (σαπουνι και νερο ειναι αρκετα ) εχω δει κινητηρα υαλοβολισμενο σε μισο λεπτο να αλλαζει χρωμα με τετοιο χημικο![]()
επισης αν σε βολτα φαει νερα βροχης λιγο ξεπλυμα με νερο βρυσης ειναι αρκετο...
Τωρα οσον αφορα το γυαλισμα του κινητηρα ,καλυτερα να δεις πως ηταν το original και να το κανεις το ιδιο.
Ισως χρειαστει να το υαλοβολησεις.
Καλη συνεχεια!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W