Είναι Σάββατο βράδυ. Είμαστε σπίτι. Καμιά καλύτερη ιδέα Βύρωνα? :P
Δεν έχω και ποδήλατο.
Life begins at 45°.
ρε συ Κωστα, ειλικρινα τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ε κατσε να τα υπομενεις τοτε...![]()
εσυ πιστευεις οτι αν αναποδογυριζαμε καθε παρανομα παρκαρισμενο οχημα (δεν βαζω αμαξι μονο επιτηδες), σπαγαμε στο ξυλο αυτον/ην που μας τρωει την ουρα στην δημοσια υπηρεσια, πυροβολαγαμε με φλομπερ το γειτονα που πεταει απο τον μπαλκονι τα σκουπιδια και δεν ειναι και ο καλυτερος μπασκετμπολιστας στον κοσμο...
θα διορθωθει το ρδελο που ζουμε??
αν ισχυσει ο νομος της ζουγκλας την επομενη μερα θα βρεθουμε οι περισσοτεροι απο εμας με μια σφαιρα αναμεσα απο τα ματια να κοιταμε τα ραδικια αναποδα!
εισαι σιγουρος οτι θα υπερισχυσει το δικιο σου σε μια αντιπαραθεση στον δρομο π.χ. αν απελευθερωθουμε ετσι οπως τα λες?? ακομα και το σωστο να λες, θα γινει αυτο που θελει ο κος Colt ή ο κος smith&wesson ή ο κος Glock...
εισαι ετοιμος να τα αντιμετωπισεις ολα αυτα??![]()
Ναι μια χαρά.. σκέφτομαι να πάω στον οδοντίατρο στη Στουρναρη..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ρε...ξεκολλάτε που θα τσακωθούμε μεταξύ μας για το Audi. Ο δρόμος άνοιξε, αυτή μάλλον δεν θα το ξανακάνει, οι μποτιλιαρισμένοι ορθώς/λάθος έδωσαν μια λύση και η ζωή συνεχίζεται.
Τι άλλα? Σπίτι όλα καλά?
Να παρκάρω δεν θα βρω και σας γράφω στα @@ μου. Κάντε ότι γουστάρετε.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μπα, πάντα έχει χώρο στη Στουρνάρη τέτοια μέρα/ώρα. Ή είμαι πάρα πολύ τυχερός.
Life begins at 45°.
Be brave and take one for the team..Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...
εισαι ετοιμος να τα αντιμετωπισεις ολα αυτα??![]()
![]()
![]()
Αν γίνουν τα παραπάνω, ξεκινάω με 20 καραμπόλες αβάντα..![]()
εσυ τι ανακατευεσαι ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Be brave and take one for the team..![]()
![]()
Αν γίνουν τα παραπάνω, ξεκινάω με 20 καραμπόλες αβάντα..![]()
![]()
ξερεις απο οπλα?
![]()
Ίσα ίσα, γιατί το λες αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τι εγινε ρε παιδια;
Τωρα που μαθατε τον πραγματικο λογο και τη νοοτροπια τ΄αλλαζουμε;
Ηθελα να εισαστε εκει ολοι εσεις οι politically correct και "υπαρχουν νομοι" να κατεβαινε η κυρατσα και οταν τη ρωταγατε -αφου ειχατε υπομενει ολη την ταλαιπωρια και τα νευρα- τι εχει γινει; να σας ελεγε με μουδιασμενο στομα "ξγωγη φρνμιτη..." Πολυ θα ηθελα να δω πως θα αντιδρουσατε...
Βλεπετε η μ@λ@κια και η "μαγκια" του νεοελληνα φτανει σε σημεια που δεν μπορει να παει ο νους.... "Πλερωνω μικτη ασφαλεια; Καλυπτομαι για βανδαλισμους; Τραβαω αμα λαχει χειροφρενο στη μεσαια λωριδα της εθνικης και στον πο*τσο μου λελουδα ΚΟΡΟΪΔΑ!"
Με τις υγειες σας, πολιτισμος και στα μουτρα σας...
![]()
![]()
Αν κοιτάξεις την αντίδραση στο τουμπάρισμα (και αν υποθέσουμε ότι το στόρυ αυτό αληθεύει), το αποτέλεσμα που έφερε δεν ήταν το επιθυμητό. Ίσα ίσα, η οδηγός θα αποζημιωθεί κανονικά για βανδαλισμό και στ' @@ της.
Κάποιος έλεγε ότι θα το ξανασκεφτεί; Αμ δε...
Τον γάιδαρο ότι και να τον κάνεις, στο γκρεμό σύριζα πάει πάντα, δεν αλλάζει.
Αν το είχε σηκώσει όμως κανένας γερανός, έχανε το αυτοκίνητο για 5-6 μέρες και έτρωγε κι ένα πρόστιμο ΝΑΑΑ, τότε:
- Και οι αγαπητοί συμπολίτες δεν θα είχαν πέσει στο ίδιο επίπεδο (αν όχι χαμηλότερο) με το άτομο που παρατάει το κωλάμαξο όπου να 'ναι
- Και η τιμωρία θα «έτσουζε» παραπάνω (τα πρόστιμα δεν τα πληρώνουν οι ασφαλιστικές απ' όσο ξέρω).
Άρα;
Καλύτερα δεν θα ήταν το 2ο;
Και γιατί αμφιβάλλεις ότι εμείς οι υπόλοιποι " politically correct" που λες κι εσύ (καμία σχέση, απλά δεν θέλουμε να γινόμαστε ότι βρίζουμε) θα αντιδρούσαμε όπως λέμε σε ανάλογη περίπτωση; Μήπως σήκωσαν το αμάξι όλοι όσοι βρισκόταν εκεί;
Αμφιβάλλεις ότι και εκεί υπήρξαν άτομα που είπαν «Ρε μαλάκες όχι κι έτσι»
Αν δεν υπήρξε κανένας, τότε όχι μόνο το «Με τις υγειες σας, πολιτισμος και στα μουτρα σας...» μας αξίζει σαν λαό, όχι μόνο να μας πηδάν οι γερμανοί και οι κάθε γερμανοί με τη μέρκελ και τα υπόλοιπα κατακάθια, αλλά μας χρειάζεται ψεκασμός και φλιτ να πάμε στο διάολο όλοι.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Έχω PS3...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εσυ τι ανακατευεσαι ρε?![]()
ξερεις απο οπλα?
![]()
![]()
Ναι, ναι, κι εγώ το είδα, το είχε διπλοπαρκάρει στον παράδρομο της Κηφισίας, έξω από μία Τράπεζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ασε φιλαράκι, γιατί κι από κάτω κάτι τέτοιες μαγκιές έκανε και του το βαλαν στο Μπάτο....![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Οι μέλλισες ττου χυμαδόρ;Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ασε φιλαράκι, γιατί κι από κάτω κάτι τέτοιες μαγκιές έκανε και του το βαλαν στο Μπάτο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(πραγματικά θέλω το βίντεο από αυτό, και τον λογαριασμό που πήγε στον αρχηγό του![]()
)
και δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει ο Τσακ Νόρρις..Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ναι, ναι, κι εγώ το είδα, το είχε διπλοπαρκάρει στον παράδρομο της Κηφισίας, έξω από μία Τράπεζα.![]()
![]()
![]()
Πάντως, αν η ασφαλιστική έχει έστω και έναν με μυαλό, @@@ αποζημίωση για βανδαλισμό θα πάρει.