εμένα δεν με άφησες να κάνω υαλοβολή ε καλλααααα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Οσο ετριβε εξω εγω εκανα υαλοβολη τα εξαρτηματα της πισω αναρτησης ,και διαφορα αλλα εξαρτηματα
![]()
όσο για το "τρίβε" θα δώ τι θα κάνω!![]()
εμένα δεν με άφησες να κάνω υαλοβολή ε καλλααααα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Οσο ετριβε εξω εγω εκανα υαλοβολη τα εξαρτηματα της πισω αναρτησης ,και διαφορα αλλα εξαρτηματα
![]()
όσο για το "τρίβε" θα δώ τι θα κάνω!![]()
χαχχαχαχαχα εχετε πολυ πλακα... Στελιο... στα λεγα εγω... στο τελος θα τα εκανε μονος του. σε προειδοποιησα μην τον αφηνεις να βαλει χερι... χαχαχαχαχα να το χαιρεσαι για την γιορτη του και να εχετε καλα χριστουγεννα και καλη χρονια ολοι σας!
πολυ καπνιζεις υπαλληλισκε. σε αφηνει το αφεντικο εν ωρα υπηρεσιας να καπνιζεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ακριβως !! Και εκανε πολυ καλη δουλεια οπως φαινεται !!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
πολυ καπνιζεις υπαλληλισκε. σε αφηνει το αφεντικο εν ωρα υπηρεσιας να καπνιζεις;![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Θα τον φτιάξω εγω μην φοβάσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από virus72
πολυ καπνιζεις υπαλληλισκε. σε αφηνει το αφεντικο εν ωρα υπηρεσιας να καπνιζεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α και δεν εχει μπυρα για αυτόνΑρχικά δημιουργήθηκε από koStel-ck
Θα τον φτιάξω εγω μην φοβάσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε Στελλάρα!!!
Γιατί αν περιμέναμε απ'τον πατέρα σου.. στη νηστεία μας έχει με το CB..![]()
![]()
![]()
Καλή συνέχεια.. όμορφο το κάνετε ρε!! Μπράβο σας!!
![]()
(πιες καμιά μπυρίτα.. γιορτές είναι..
)
Tουλαχιστον απτα καλαντα που ειπατε σας εδω κανενα φραγκο το μεγαλο αφεντικο;![]()
Μια χαρα πανε οι εργασιες Στελιο μπραβο
Καλη συνεχεια και καλη ξεκουραση γιατι τελειωνει σε λιγο....
Χρονια πολλα και καλη χρονια
Στελιο,Χρηστο,ευχομαι καλη χρονια απο καρδιας!να ειστε γεροι,δυνατοι και να συνεχιζετε να μας τρελαινετε ετσι με τη δουλεια σας...
pantelis performance
Οι ακτίνες ήταν σκληρές και έτσι αποφασίσαμε να τις βάλουμε στο μηχανάκι, για να μην σπάσουμε κάνα δόντι και να τρέχουμε στου shaolin monk για ανακατασκευή![]()
Γιατί τον λέει ο μπαμπάς μου κτηνίατρο;;;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από koStel-ck
Γιατί τον λέει ο μπαμπάς μου κτηνίατρο;;;![]()
Για λεγε... Λεει πολλα τετοια;
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie