ψάχνει, ψάχνει αλλά δεν ξέρει την τύφλα του!!
Τι εννοώ? Είμαι που λέτε στην αναζήτηση μεταφορικού μέσου μικρού σε κυβικά δηλαδίς μέχρι 250CC. Η χρήση του θα είναι 80% σε Εθνική Κηφισιά-Πειραίας και 20% σε περίχωρα Αθήνας(πολη, δηλαδή κέντρο ρε αδερφέ ΟΧΙ δεν θα πηγαίνω).
Θα κάνω κάθε εβδομάδα 300χιλιόμετρα περίπου σε νορμάλ ταχύτητες μέχρι 120 το πολύ. Η οικονομία σε κατανάλωση και συντήρηση είναι το ζητούμενο και φυσικά στοιχειώδη ασφάλεια στον δρόμο.
Παλιά είχα ενα CBF 250 που το σκέφτομαι να ξανααποκτήσω λόγω μεγάλου ντεπόζιτου ωστε να μην γεμίζω 3 φορές την εβδομάδα όπως θα έκανα με ένα παπί πχ. Αρα αυτό είναι ενας πρώτος υποψήφιος.
Έπειτα είναι το παπί. Κατι σε Modenas Xcite 135 σκέφτομαι που έχει λίγο γκάζι, μου αρέσει και λογικά είναι φτηνό σε αγορά, κατανάλωση και συντήρηση.
Και ερχόμαστε στο 3ο αλλα τελείως άγνωστο για εμένα παράγοντα. Scooter????
Βλέπω στον δρόμο τα 250-300άρια να πάνε αξιοπρεπώς και σκέφτομαι οτι δεν κρυώνουν όσο εγώ στην μηχανή με τις ποδιές τους, τις χούφτες τις tucano urbano, δεν λερώνονται απο τα νερά κλπ κλπ γενικά είναι πιο άνετοι. Αλλα απο κατανάλωση και συντήρηση? Δεν κατέω πράμα!! Ουτε απο μοντέλα με λογική τιμή κτήσης. Οσοι έχετε μια γνώμη πέστε ρε παλουκάρια.
Οσοι μπήκατε για να σπαμάρετε :a019: