Η αποστολη μας ηταν ενα ξεχασμενο πτυχιο που πρεπει να παρω στο τει της Λαρισας
4 μαθηματα σου ειπα πρεπει να παμε! Αναγγελια καιρου πολικο κυμα απο Συβιρια, εκει κολησα σε εχω δυο χρονια 24000km! Ξερω οτι ειναι λιγα και η εμπειρια ελαχιστη για ενα τετοιο ταξιδι με πολυ βαρυ χειμωνα σε κοιταξα με κοιταξες και σου λεω παμε! Σε φουλαρα σε τσεκαρα εξοπλισμος αστακου και φυγαμε! Πρωτο σκελος Αιτωλικο -Αμφισα ολα καλα και ολα ωραια, αρχιζουμε ανεβαινουμε 51km προς Γραβια αρχιζουν να πεφτουν οι πρωτες νυφαδες ,και το κρυο αρχιζει να γινετε αισθητο στα χερια πρωτα, η καλη μου πιστη πατα ακομα πολυ καλα στο βρεγμενο, ανεβαινω λιγο ακομα και αρχιζει το παρτυ χιονοθυελα σφοδρη και αρχιζω πλεον να ανεβαζω σφυγμους και να ακολουθω τις ροδιες των κουτιων, μετα απο 1 km ουτε ροδιες ουτε μηλιες τιποτα απολυτος ολα ασπρα και κανω το λαθος και τσιμπαω το φρενο εκει μου ειπες οχι και αρχισαμε να σερνομαστε και οι δυο στο παγωμενο τοπιο!! Οταν σταματησε η κατρακυλα 20 μετρα πιο κατω σηκωνομαι και κουναω ακρα ολα καλα και ολα στη θεση τους σε σηκωνω μου ξαναπεφτεις απιστευτα συναισθηματα οργη μπινελικια κρυο χιονι μονοι στο πουθενα! Αλλα μη σας κουραζω αλλο αποτελεσμα ενα λιωμενο μανιταρι απο την γλιστρα και 2 ωρες αναμονης στο χιονι περιμενοντας την οδικη, η μονη πηγη θερμανσης το μοτερ της καλης μου που ναι μεν μου ειπε οχι αλλα με εριξε πολυ ανωδυνα! Το ταξιδι το εκανα την επομενη μερα με το κτελ!