Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: ΙΣΩΣ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΟΝ-ΟFF.

Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
    Ένα yamaha xtz 660 χρώμα μπλε.

Στην αρχή μου άρεσε η ιδέα ότι το αγοράζει φίλος.....

Πίστεψτε με είναι το ίδιο συναίσθημα να σου πηδάει φίλος την πρώην. Τέλος καλό όλα καλά.

Να την χαίρετε την καινούρια του αγάπη γιατί είναι γαμώ τα παιδιά και του αξίζει.
    Σιγά ρε φίλε.. μια μηχανή έδωσες.. όχι ένα πόδι..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: Re: Re: Re: Re: ΙΣΩΣ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Τι αλλα ντ αλα ρε, μεχρι προτεινος ελεγες οτι δεν σε νοιαζει ποσο καιει το μηχανακι επειδη εσυ το εχεις για να σου χαριζει χαμογελο, ε στο μηνυμα σου λες οτι θα το αποχωριστεις λογω οικονομικων .. Λιγο οξυμωρο ακουγεται...
    δικιο εχεις...

Πριν κανα χρονο+ ΔΕΝ με ενοιαζε...το 2010 δλδ...

Τωρα με νοιαζει...το 2012 δλδ...

Εχεις λεπτομερη στοιχεια για τα οικονομικα μου και δεν το ξερω?

ασε μας ρε πανοπτικε στη μιζερια μας...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    τα όνειρα δεν τελειώνουν

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.

Re: Re: ΟΝ-ΟFF.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σιγά ρε φίλε.. μια μηχανή έδωσες.. όχι ένα πόδι..
    Έχεις δίκιο...αλλά μην ξεχνάς ότι ακρωτηριασμός υπάρχει και στα συναισθήματα, όπως και στον αντρικό εγωισμό....
    Z.K.A.P

To θέμα είναι πολυδιάστατο .

Ο Μάκης δηλ στην Κρητη με το ΤΑ δεν έχει προβλημα μοτοσυκλέτας γιατί την κυκλοφορεί όλο τον χρόνο(να υποθέσω) πλήν κάποιων κακών καιρικών συνθυκών και πάει στην δουλειά του καθημερινά και ενίοτε καικαμιά βόλτα .Αν δεν πάει δεν τρέχει και τίποτα .
    Από την άλλη ο συνπάσχων νεοπαντρεμένος Allst@rf έχει για μοτο ένα υπερόπλο που δεν είναι για κάθε μέρα ,αλλά για ιδιεταιρη χρήση .
    Ο 1ος μπορεί να κάνει και οικονομία κρατώντας τη μοτο ,αλλά ο 2ος μάλλον όχι . Θα πρεπει να έχει κάποια λ7 να υποστρίξει την χρήση της μοτο αυτής .

Εγώ που είμαι κάπου στη μέση και ως τώρα τα ψιλομπαλώνω .

μωρέ εγώ το θέλω το μηχανάκι μου και για κάθε μέρα ,και για βόλτα και για ταξίδι και για πίστα ,για τα πάντα...

Αλλά έσφιξαν πολύ τα πράγματα και κάθεται το καημένο...ούτε παπουτσάκια ,ούτε σέρβις ,ούτε τίποτα...

Και από πάνω έχεις και τον πανόπτικο να ειρωνευτεται κιόλας...

Πουτανα κρίση...

Αχ καλο μου σωπα σωπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Αχ καλο μου σωπα σωπα...
    ναι φίλε μου σώπαινω...

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    [B]μωρέ εγώ το θέλω το μηχανάκι μου και για κάθε μέρα ,και για βόλτα και για ταξίδι και για πίστα ,για τα πάντα...

Θα επανέλθω στο θέμα του ακρωτηριασμού....άλλο δεν την έχω και άλλο δεν την δουλεύω.

Η παρουσία καμία φορά ταξιδεύει το μυαλό και χωρίς να την χρησιμοποιείς.
    Z.K.A.P

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    μωρέ εγώ το θέλω το μηχανάκι μου και για κάθε μέρα ,και για βόλτα και για ταξίδι και για πίστα ,για τα πάντα...

Θα επανέλθω στο θέμα του ακρωτηριασμού....άλλο δεν την έχω και άλλο δεν την δουλεύω.

Η παρουσία καμία φορά ταξιδεύει το μυαλό και χωρίς να την χρησιμοποιείς.

σε αυτό το θέμα είμαι ποιο ρεαλιστής...

Την εχω στο γκαράζ,την βόλταρω στη χαση και στη φεξη με την ψυχή στο στόμα μην πέσω λόγω φθαρμένων ελαστικών,όσο κάθεται έχει και ζημίες που δεν μπορώ να καλύψω λόγω οικονομικών...ε τη στα κομμάτια...

Για να κάνω τον παραλληλισμό με την πρώην που είπες ,είναι σαν να είσαι σε μια σχέση που βλέπουν και οι 2 ότι δεν προχωράει,συνειδητοποιούν ότι πρέπει να χωρίσουν και κανένας δε πέρνει πρωτοβουλία...

Μακάρι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να τις κάνει κανα χλμ γιατί με εμένα θα σκουρίασειστην ακινησία...

σε αυτό το θέμα είμαι ποιο ρεαλιστής...

Την εχω στο γκαράζ,την βόλταρω στη χαση και στη φεξη με την ψυχή στο στόμα μην πέσω λόγω φθαρμένων ελαστικών,όσο κάθεται έχει και ζημίες που δεν μπορώ να καλύψω λόγω οικονομικών...ε τη στα κομμάτια...

Για να κάνω τον παραλληλισμό με την πρώην που είπες ,είναι σαν να είσαι σε μια σχέση που βλέπουν και οι 2 ότι δεν προχωράει,συνειδητοποιούν ότι πρέπει να χωρίσουν και κανένας δε πέρνει πρωτοβουλία...

Μακάρι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να τις κάνει κανα χλμ γιατί με εμένα θα σκουρίασειστην ακινησία...
    Επειδη ειμαι και εγω στη θεση σου, το εχω βαλει πεισμα να μη τη δωσω εκτος και τα πραγματα πανε ΤΟΣΟ σκατα που δεν εχω φαγητο στο τραπεζι μου...

Μεχρι τοτε προτιμω να την εχω στο γκαραζ και να καθεται και να την κοιταζω, και αντε και καμια βολτιτσα που και που, παρα να τη δωσω και να δω τον αλλον να φευγει πανω της

Ciao Super Sic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Επειδη ειμαι και εγω στη θεση σου, το εχω βαλει πεισμα να μη τη δωσω εκτος και τα πραγματα πανε ΤΟΣΟ σκατα που δεν εχω φαγητο στο τραπεζι μου...

Μεχρι τοτε προτιμω να την εχω στο γκαραζ και να καθεται και να την κοιταζω, και αντε και καμια βολτιτσα που και που, παρα να τη δωσω και να δω τον αλλον να φευγει πανω της

όλες οι απόψεις είναι δεκτές και σωστές...

Το εχω σκεφτεί και γω αυτό...

Αλλά ξέρεις τι γίνεται;

δυστυχώς τα χρόνια περνούν και θέλω να κάνω ακόμα χιλιόμετρα με 2 ρόδες και ειδικά να γνωρίσω και λίγο το χώμα...

Οπότε ,ανταλλαγή με εντούράκι ή ον-οφ που είναι και ποιο οικονομικά και πάμε για άλλα...

Βέβαια παίζει και κει να το πάρω και να γίνει το ίδιο σκηνικό αλλά αξίζει να προσπαθήσω ,δε νομίζεις;

όλες οι απόψεις είναι δεκτές και σωστές...

Το εχω σκεφτεί και γω αυτό...

Αλλά ξέρεις τι γίνεται;

δυστυχώς τα χρόνια περνούν και θέλω να κάνω ακόμα χιλιόμετρα με 2 ρόδες και ειδικά να γνωρίσω και λίγο το χώμα...

Οπότε ,ανταλλαγή με εντούράκι ή ον-οφ που είναι και ποιο οικονομικά και πάμε για άλλα...

Βέβαια παίζει και κει να το πάρω και να γίνει το ίδιο σκηνικό αλλά αξίζει να προσπαθήσω ,δε νομίζεις;

Και βεβαια αξιζει να προσπαθησεις. Και εννοειται πως το χωμα δεν θα σε απογοητευσει σαν εμπειρια

Και οταν με το καλο η μεγαλη κατρακυλα σταματησει και ορθοποδησεις παλι, τα υπολοιπα ερχονται (ξανα)
    Ciao Super Sic...

το μόνο που με τσακίζει ψυχολογικά είναι τα χρόνια που περνούν...

το μόνο που με τσακίζει ψυχολογικά είναι τα χρόνια που περνούν...

Τα χρονια περνουν κ δεν ξαναγυρνουν φιλε αλλα μην αγχωνεσαι

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 22:45
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2008, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας