Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Hornet ρεταρει στης 3500 και κλοτσαει σαν γοιδουρι

Απο εκει που σου ειπα στο τελευταιο μου μηνυμα περασες ?

Σωστη η σκεψη σου αλλα διαφωνω, εφ οσον εχεις εγγυηση η τρομπα ειναι δικο τους θεμα, κ αν χρεωσαν ανταλακτικο χωρις να στο περασουν ειναι επισης δικο τους προβλημα.

Υγ. Σε σχεση με το σερβις μην τρελαινεσαι, στα 8.000 km και καθολου να μην εχεις κανει θα την βρουν την ακρη αυτοι...

Παλαιό μέλος
    Τελικα τι εγινε?Ηταν τελικα τρομπα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της immoral
    λοιπόν μετα απο αρκετό ψάξιμο το μηχανάκι δεν ξέρει κανείς τι εχει και που δεν το πήγα .....

πάω στο μάστορα και του λέω έτσι και έτσι οκ μου λέει αστο να το δούμε ... με παίρνει τηλ μετά απο 2 μέρες ...ελα να το πάρεις...παω εκει τι είχε ρε παιδιά: ... μπεκ βουλωμένα μου λένε ....

τι διάολο πότε προλάβανε ουτε 9.000 χλμ δεν εχει ...

το περνώ το μηχανάκι μετά από 3 στενά πάλι τα ίδια πρου πρου πρου ....

λέω άστο να δω πώς θα πάει ..να χειροτερέψει,,,, το άφησα κανένα μήνα τίποτα εκεί αυτό μου έσβησε και σε φανάρι καμιά 2 φορές άλλα τα ίδια

σήμερα εκεί που πήγαινα ξεκίνησε τα τρελά του λέω το πάω τώρα περνώ τηλ τη γυναίκα να έρθει με το ΒΕΣΠΑΚΙ για να γυρίσω και βουρ γαι το συνεργείο φτάνω το πάμε βολτα τιποτα κυρια ουτε ΡΕΤΑΡΙΣΕ ουτε τιποτα ο μηχανικός να με κοιτάει με το ύφος που "έμπλεξα" εγωω να ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ και να λεω δεν Γίνονται αυτά..... οποτε το παω σε μαστορα σταματάει να ΡΕΤΑΡΕΙ έλεος uplate:

του το άφησα και του λεω παρ το και και πάρε με τηλ μόνο ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ ........

δεν αντεχω ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

ειπα να την αλλάξω μονός μου την τρόμπα αλλα θα μου παει ο κούκος αηδόνι...... και αν δεν φταίει η τρομπα?
    el Capitan

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από immoral Προβολή μηνύματος
    λοιπόν μετα απο αρκετό ψάξιμο το μηχανάκι δεν ξέρει κανείς τι εχει και που δεν το πήγα .....

πάω στο μάστορα και του λέω έτσι και έτσι οκ μου λέει αστο να το δούμε ... με παίρνει τηλ μετά απο 2 μέρες ...ελα να το πάρεις...παω εκει τι είχε ρε παιδιά: ... μπεκ βουλωμένα μου λένε ....

τι διάολο πότε προλάβανε ουτε 9.000 χλμ δεν εχει ...

το περνώ το μηχανάκι μετά από 3 στενά πάλι τα ίδια πρου πρου πρου ....

λέω άστο να δω πώς θα πάει ..να χειροτερέψει,,,, το άφησα κανένα μήνα τίποτα εκεί αυτό μου έσβησε και σε φανάρι καμιά 2 φορές άλλα τα ίδια

σήμερα εκεί που πήγαινα ξεκίνησε τα τρελά του λέω το πάω τώρα περνώ τηλ τη γυναίκα να έρθει με το ΒΕΣΠΑΚΙ για να γυρίσω και βουρ γαι το συνεργείο φτάνω το πάμε βολτα τιποτα κυρια ουτε ΡΕΤΑΡΙΣΕ ουτε τιποτα ο μηχανικός να με κοιτάει με το ύφος που "έμπλεξα" εγωω να ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ και να λεω δεν Γίνονται αυτά..... οποτε το παω σε μαστορα σταματάει να ΡΕΤΑΡΕΙ έλεος uplate:

του το άφησα και του λεω παρ το και και πάρε με τηλ μόνο ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ ........

δεν αντεχω ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

ειπα να την αλλάξω μονός μου την τρόμπα αλλα θα μου παει ο κούκος αηδόνι...... και αν δεν φταίει η τρομπα?
    Φιλε το μηχανακι δεν θελει μηχανικο,εξορκιστη θελει:P,σορρυ δεν θελω να παιξω με τον πονο σου,ελπιζω ο μαστορας αυτη τη φορα να βρει τι φταιει!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Παλιό και καλό (σαν κρασί ένα πράμα)
    από BLACKGAS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2010, 23:29
  2. γλυκό σαν μαστός και κοφτερό σαν δόντι
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:30
  3. service manuals fazer 600 2004 και hornet 600 2003
    από lousou76 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks