Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 101

Θέμα: Γνωμη για αγορα Laptop....

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Τα Acer απλα εχουν αρκετα καλα χαρακτηριστικα για την τιμη τους, με μειωμενη ποιοτητα κατασκευης. Αν και δεν ειναι οπως ηταν πριν λιγα χρονια, πλεον εχουν βελτιωθει αρκετα, αλλα συνεχιζουν να ειναι οικονομικες λυσεις με καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα αλλα στο ιδιο φασμα τιμων. Toshiba / HP / Dell / Sony ειναι τα πλεον αξιοπιστα με την τελευταια να απεχει ετη φωτος απο τον ανταγωνισμο σε σχεση τιμης/αποδοσης.

Η επιλογη δικη σου αλλα κοιτα απλα να μην ξοδεψεις χρηματα για χαρακτηριστικα που δεν θα σου χρειαστουν.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μη πάρεις Acer.
    +1

επίσης όχι Sony Vaio

διάλεξε κάτι στα ίδια περίπου χαρακτηριστικά σε Dell, Toshiba, Fujitsu, Lenovo, Hp.

Acer σε καμία περίπτωση έχουν τα χειρότερα σασί μακράν σε laptop και τα περισσότερα μοντέλα τα φτύνουν σε 1-2 χρόνια, ασε που σε απόβολή θερμότητας και κυκλοφορία αέρα είναι για τα μπάζα. Προσφέρουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά με καλύτερη τιμή αλλά σαν κατασκευές είναι γτπκ.

από τα χέρια μου έχουν περάσει πάρα πολλές μάρκες και δεν μιλάω για 1-2 μηχανήματα που έτυχε να πάθουν ζημιά.

ΟΛΑ παθαίνουν ζημιές ΟΛΑ. Αλλά τα ACER είναι πρωταθλήτες στην συχνότητα σε σχέση με τα άλλα. Τα sony φεύγουν όλα εξωτερικό και η διαδικασία για το service ή την εξυπηρέτηση τους είναι απαράδεκτη γιαυτό δεν τα γουστάρω καθόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan

Η επιλογη δικη σου αλλα κοιτα απλα να μην ξοδεψεις χρηματα για χαρακτηριστικα που δεν θα σου χρειαστουν.

+1000

Αυτο ακριβως θελω να αποφυγω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Τι γελά ρε ξέρεις τι μπαμ κάνουνε οι διάολοι????

Πριν 1 χρόνο περίπου ήρθε πωλητής από "γαμάτη" εισαγωγική εξαγωγική εταιρία του κwλου να μου δειγματίσει φτηνούς φορτιστές για όοοοολα τα λάπτοπ της αγοράς αλλά και τον υπέροχο φορτιστή αλκαλικών μπαταριών. Η ατάκα του:" δεν θα ξαναγοράσεις μπαταρίες, θα παίρνεις τις αλκαλικές που πετάνε οι άλλοι και θα έχεις με τον φορτιστή αυτόν πάντα φορτισμένες μπαταρίες."

Ρε μάστορα είσαι σίγουρος, αλκαλικές??????

Ναιιι σου λέω έχω πάρει κι εγώ στο σπίτι μου και όλα οκ. Που έχεις μία μπρίζα να τον δοκιμάσουμε???

Όταν λέμε όμως για μπαμ μιλάμε για μπάμ. Πεταχτήκαμε όλοι (εγώ πελάτες και ο πωλητής :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) στο δρόμο. Η βρώμα δε μέσα στο μαγαζί απερίγραπτη.

Έριξε και την ασφάλεια της μιας φάσης ο καραμήτρος κι έτρεχε ο βάσκας στα υπόγεια της πολυκατοικίας με φακό να τη σηκώσει.
    Δεν έχεις άδικο άλλα υπάρχουν και καλές και ποιοτικές υλοποιήσεις σε universal μην τα απαξιώνουμε όλα (30-40 ευρώ βέβαια όχι 10).

Μετα απο συμβουλη συμφορουμητη κατεληξα εδω παιδια.....(και ο θεος βοηθος)......μονο που δεν ξερω αν εχει HDMI.....

http://www.kotsovolos.gr/site/produc...atid=10101534#

Το Dell θα σου κατσει κουτι για την δουλεια που το θελεις. Η καρτα γραφικων ειναι χαμηλων πολυ αποδοσεων αλλα απο οτι καταλαβα δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια οποτε δεν σε πειραζει.
    Οπως και το Lenovo Που διαλεξες, το οποιο εχει HDMI
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Το Dell θα σου κατσει κουτι για την δουλεια που το θελεις. Η καρτα γραφικων ειναι χαμηλων πολυ αποδοσεων αλλα απο οτι καταλαβα δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια οποτε δεν σε πειραζει.

Με ενδιαφερει ομως η αναπαραγωγη ταινιων σε 1080 HD.....δεν επηρεαζεται η εικονα απο την καρτα?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Δεν έχεις άδικο άλλα υπάρχουν και καλές και ποιοτικές υλοποιήσεις σε universal μην τα απαξιώνουμε όλα (30-40 ευρώ βέβαια όχι 10).
    Από το "γαμάτη" νόμισα πως έκανα σαφές ότι μιλούσα για κινεζιά καμαρωτή μιας και ο πάσα ένας εμποράκος ανακάλυψε εκ νέου τον τροχό πηγαίνοντας στην τράπεζα και φτιάχνοντας πλαφόν για τις επιταγές των πελατών του και εισάγοντας ότι μαλακία βρεθεί στο διάβα του.

Σαφώς και υπάρχουν σοβαρότατες κατασκευές που κάνουν όσα υπόσχονται (έχω τρία brands που εμπιστεύομαι) αλλά όχι δεν κάνουν 10 €.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Dell-άκι ή Lenovo, οι πιο robust κατασκευές, και πιστεύω οι γνώστες θα συμφωνήσουν.
    Acer = ότι να ναι... λαχείο παίρνεις όχι εργαλείο να κάνεις τη δουλεια σου.
    Επίσης εμένα μου ήρθε ένα Fujitsu Siemens και είμαι ικανοποιημένος.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Υπαρχουν κατι παλιες καρτες στα pcια χρονων που παιζουν τα HD απροβληματιστα κ ας μην μπορουν να δουν παιχνιδι ουτε με κυαλια. Μην ανησυχεις, οποιο και να παρεις θα βλεπεις ανετα ταινιες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Μην απαξιώνεις την γνώμη μας για την acer επειδή το δικό σου δούλεψε και δουλεύει υποδειγματικά. Έχεις άποψη για 1 (το δικό σου) άντε και για μια δεκάδα ακόμα (των φίλων σου). Εγώ λόγω του είμαι επαγγελματίας του είδους βλέπω καμιά δεκαριά ημερησίως οπότε κι έχω καλύτερο στατιστικό δείγμα από σένα. Άλλωστε τη γνώμη μας ζήτησε και του την είπαμε, αν δεν του αρέσει η δικιά μας άποψη κάνει ότι αυτός θεωρεί οκ.
    Δεν απαξιώνω καμία γνώμη. Και εννοείται ότι έχεις μεγαλύτερο δείγμα, και εμπειρία, αλλά εγώ μιλάω για την δική μου.
    Και δεν γίνεται ο hp (μη χεσω) της αδερφης μου, που τον αγόρασε κοντά στα 9κατοστάρικα, να έχει κάψει φορτιστή, να εχει χαλασει ο ανεμιστηρας, να εχει καψει inverter οθονης, και η μπαταρια να ειναι πραγματικα για πέταμα (δεν κραταει πλεον πανω απο 10λεπτο)*, ενω ο δικος μου με κοντά στα 3 κατοσταρικα κάτω, να μην έχει πάθει τιποτα. Στην τελικη και να παθει κατι με την διαφορα της τιμης που ειχαν, καλύπτεται η ζημια.
    Δεν λεω ότι η acer ειναι απο τις καλύτερες μάρκες. Λέω όμως ότι για μένα είναι value for money. Σαν την Suzuki ενα πραγμα.

*σχεδον τα ιδια και ένας vaio ενος φιλου, με εξαιρεση την μπαταρια.

Και ο φθηνότερος φορτιστής acer έχει 70 και όχι 10 €. Αν πήρες universal με 10 € φιλικά θα σου έλεγα να είσαι σε απόσταση ασφαλείας όταν τον έχεις στο ρεύμα.
    China
    Και τις έχει δώσει τις εξετάσεις του. 2 Χρόνια στην πρίζα τον έχω. Πιο πολυ από τον αυθεντικο έχει αντέξει.

Υπαρχουν κατι παλιες καρτες στα pcια χρονων που παιζουν τα HD απροβληματιστα κ ας μην μπορουν να δουν παιχνιδι ουτε με κυαλια. Μην ανησυχεις, οποιο και να παρεις θα βλεπεις ανετα ταινιες.
    :a19:

Εκλεισε ....Lenovo.....παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.....πολυτιμη η βοηθεια σας....

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    ψιτ....βρηκα SHOEI XR-1000 Diabolic 3 TC-5 με 200 ευρωπουλακια και δευτερη ζελατινα....
    Sent from me using a computer.

Μια και μιλάμε για Acer πάντως, εχω εναν δαυτον αγορασμένο κοντά στο 2002/3, έχει δουλευτεί πάρα πολύ, για μεγάλο διαστημα ήταν ο κυριος υπολογιστής μου, πέρασε σκοπέλους μεταφοράς/μετακομίσεων, έχει πει κι έχει ερθει Πρεβεζα σε πλαϊνή βαλίτσα μηχανής.

Δουλεύει ακόμα, αλλα μια κα τα χαρακτηριστικά του ειναι καπως πεπαλαιωμένα, τον φόρτωσα Ubuntu για να πειραματίζομαι (και να μην είναι όλο το σπιτι σε ενα icloud )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

φιλος παρε οποια μαρκα σου δινει την μεγαλυτερη και καλυτερη εγγυηση αλλιως παρε ντεσκτοπ.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2012, 11:43
  2. Γνωμη για αγορα μηχανης.. Προβληματισμος-Ανωμαλια
    από Chris1983gr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2010, 18:18
  3. Γνώμη για αγορά μετ/νου Κ5 (1000)
    από aiwnios στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 19:45
  4. Γνώμη για αγορά κρόνους απο Ebay
    από stratigos27 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2008, 19:49
  5. Γνώμη για αγορά χωμάτινου
    από Trickster στο forum KTM