Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΙΣΩΣ....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    οι ατιμες οι μοτοσυκλέτες...

Εχω ξεκινήσει τόσα πράγματα για διασκέδαση και αναψυχή στη ζωή μου και κάποια στιγμή τα άφηνα...

Μουσική,μοντελίσμο,πολεμικές τέχνες...

Όλα τα έκανα με πάθος και ήμουν καλός γιατί είχα πειθαρχία και μάθαινα ,αφομοίωνα...

Αλλά τίποτα δε με κράτησε σαν τις μοτοσυκλέτες...και όσο μεγαλώνω τόσο ποιο πολύ τρελαίνομαι να καβάλαω ,να κάνω χιλιόμετρα...

Είναι μαγικό πράγμα τελικά η μοτοσυκλέτα...

Θα πρέπει να βάλουμε και στην πίσω μεριά του μυαλού μας (και στην μπροστά) πως αν δεν έχουμε Βστρωμ κτλ εμπορικά μηχανάκια (Ο φίλος το είπε . ΧτΧ έδωσε . )...Οτιδήποτε πωλείτε πάνω από 4 χιλιάρικα ...απλά δεν πωλείτε .

..Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος τρελός ...Και αυτός να έχει και τα λ7 .

Εμένα πολύς κόσμος με έχει πάρει τηλ για το τριπλάκι να το ανταλλάξω με μοτο που όμως δεν ενδιαφέρομαι . Για μετρητά ούτε λόγος ...Οπότε αν έρθουμε στην ανάγκη να τα πουλήσουμε ...Σιγά μην βρούμε να τα δώσουμε . Για χάρισμα θα πάνε ή θα τα παντρυτούμε .

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Θα πρέπει να βάλουμε και στην πίσω μεριά του μυαλού μας (και στην μπροστά) πως αν δεν έχουμε Βστρωμ κτλ εμπορικά μηχανάκια (Ο φίλος το είπε . ΧτΧ έδωσε . )...Οτιδήποτε πωλείτε πάνω από 4 χιλιάρικα ...απλά δεν πωλείτε .

Εμένα πολύς κόσμος με έχει πάρει τηλ για το τριπλάκι να το ανταλλάξω με μοτο που όμως δεν ενδιαφέρομαι . Για μετρητά ούτε λόγος ...Οπότε αν έρθουμε στην ανάγκη να τα πουλήσουμε ...Σιγά μην βρούμε να τα δώσουμε . Για χάρισμα θα πάνε ή θα τα παντρυτούμε .

+990

Δηλαδη το Κ3 μου που θελει ενα πρατηριο της Shell απο πισω, να μη το σκεφτομαι καν για πωληση ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οποτε θα το παντρευτω (αλλο που δεν το θελω) !
    Ciao Super Sic...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Οπότε αν έρθουμε στην ανάγκη να τα πουλήσουμε ...Σιγά μην βρούμε να τα δώσουμε ...
    +1
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Δηλαδη το Κ3 μου που θελει ενα πρατηριο της Shell απο πισω, να μη το σκεφτομαι καν για πωληση ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οποτε θα το παντρευτω (αλλο που δεν το θελω) !
    Ξέρω γω ;

Πάντως το χρήμα το κινούν αυτοί που το έχουν .

Τις προάλες είχαν κοπή της πίτας στο μαγαζί που είμαι μάγειρας ο Παγκρήτιος σύλλογος οχημάτων εποχής (πιο πολλά αμάξια -λιγες μοτο) και μίλαγα με τον πρόεδρο που μου είπε πως πουλήθηκε μια BMW moto με καλάθι δεν θυμάμαι μοντέλο ...18χιλιάρικα ευκαιρία γιατί έξω η τιμή της θα ηταν από 25 και πάνω ...

Παλαιό μέλος
    Πανω απο ολα γεροι και δυνατοι να ειμαστε στα ποδια μας,ολα τα αλλα τα παλευουμε,αλλα η υγεια ειναι το αλφα και το ωμεγα,και δεν το λεω επειδη δεν εχω τι αλλο να προσθεσω,αλλα επειδη εγω τη μηχανη που εχω τωρα την αγορασα απο ενα παλικαρι που ειχε θεμα με την καρδια του(ωρα του καλη) και ο γιατρος του απαγορεψε μαχαιρι να ξανακαβαλησει...οταν μου την εδινε βουρκωσαν τα ματια του με αγκαλιασε και μου ειπε να την προσεχω(αυτη η στιγμη εχει αποτυπωθει στη μνημη μου και οποτε το θυμαμαι ανατριχιαζω...).
    Ολα τα αλλα με υπομονη και επιμονη θα τα φερουμε ξανα στα δικα μας μετρα και σταθμα,παλι με χρονια με καιρους οσοι αναγκαστηκαμε για τον οποιοδηποτε λογο να αποχωριστουμε το μοτορι μας,την αδυναμια μας,την τρελα μας,τον ερωτα μας,θα τον ξαναβρουμε,αρκει να ειμαστε εμεις κομπλε .

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.

!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
    Να΄σαι καλά.
    Z.K.A.P

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 22:45
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2008, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων