άμα ήμασταν κανα λουξεμβούργο(γεωγραφικά), ή καμιά ολλανδία δέν θα διαφωνούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι όμως μια καλή αρχή..![]()
άμα ήμασταν κανα λουξεμβούργο(γεωγραφικά), ή καμιά ολλανδία δέν θα διαφωνούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι όμως μια καλή αρχή..![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
α)κρατος ειμαστε εμεις ειπες.οχι βαση ορισμου μητσακο.εμεις δεν ειμαστε ουτε πολιτικες οντοτητες ουτε αντιπροσωπευουμε πληθυσμο,ουτε ειμαστε εμεις αυτοι που περιλαμβανουμε ενα συνολο οργανισμων που εχουν τη δικαιοδοσια να φτιαχνουν τους κανονες να κυβερνουν τον πληθυσμο μιας κοινωνιας,μια και εμεις ειμαστε ο πληθυσμος μιας κοινωνιας που κυβερνουμαστε απο τους κανονες τους οποιους εχουν τη δικαιοδοσια να φτιαχνουν ενα συνολο οργανισμων, το οποιο ονομαζεται κρατος.το κρατος διοικει και ο πλυθησμος της κοινωνιας διοικειται.εμεις λοιπον δεν ειμαστε το κρατος.το κρατος ειναι το κρατος και εμεις ειμαστε η κοινωνια.χαζομαρες του τυπου εμεις ειμαστε το κρατος συγκρουονται πανω στους ορισμους των λεξεων.Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
α) Δέν κατάλαβα πού ακριβώς αναιρείται, αλλά δέν έχω σκοπό να μπώ σε διαμάχη υπονοουμένων και εμότικονς.![]()
β) Μπορείς να μου εξηγήσεις τους '1002 τρόπους', και γιατί εγώ δέν είδα κανέναν(ή τουλάχιστον τρομακτικά λίγους); Είδα κατα καιρούς πολλούς που διαμαρτύρονταν μέν αλλά γιατί χάλασε το προσωπικό τους βόλεμα. Σχεδόν ποτέ σκεπτόμενοι τον διπλανό. Έχω την εντύπωση πως τις ταμπέλες που ανέφερες(ψευτοκουλτουριάρηδες κλπ), πιό πολύ γούσταραν να τις κολλάνε στον εαυτό τους αυτοί που λές, παρά οι γύρω τους(το λεγόμενο navel contemplation). Γιατί τα περασμένα χρόνια πολλά 'γκαρίσματα' ακούστηκαν, αλλά ελάχιστες προτάσεις. Το 'να τα φέρω όλα τούμπα και βλέπουμε' δέν είναι λύση.
το (α) το λυσαμε.
παμε στο (β)
μιλησα για 1002 τροπους οχι για πολλους που τους εφαρμοσανε.αν θελεις να σου αναφερω μερικους δεν εχω προβλημα.
οσο για την τελευταια φραση σου,μπορει εσυ να μην το βλεπεις σαν λυση.ναι ειναι μια λυση.ισως οχι η καλυτερη μια και για ανατροπη του συστηματος μπορει να μιλαει ενας κομουνιστης (μην μπερδευτει κανενας με τους κουκουεδες σωνει και καλα), ενας αναρχικος, και ενας εθνικιστης εξ ισου!το θεμα ειναι τι θελεις εσυ (ρητορικο το ερωτημα,δεν ειναι αναγκαιο να απαντησει κανεις) και καθε εσυ!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σεβομαι τις αμφιβολιες σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Corki
Ειπες μεγάλη κουβέντα. Τοσο, που δεν νομιζω να καταλαβες τι διατύπωσες.
Οπως και να έχει το πραμα συμφωνω μαζι σου!!!![]()
Άντε , αφού πήρες τα συχαρίκια , νε σε ρωτηξω κι εγώ κατις .Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ενα λαθος που κανουνε πολλοι.βλεπουνε το συστημα σαν κυκλο![]()
το συστημα εχει απλα μια κυματοειδη μορφη.up and down.απλα τωρα ειμαστε στο down.
![]()
Αν υποθέσουμε ότι τώρα το σύστημα είναι στα κάτω , πότε ήταν στα πάνω ?
(και τι σημαίνει πάνω-κάτω)
θεμα οπτικης ειναι ζωρζΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Άντε , αφού πήρες τα συχαρίκια , νε σε ρωτηξω κι εγώ κατις .
Αν υποθέσουμε ότι τώρα το σύστημα είναι στα κάτω , πότε ήταν στα πάνω ?
(και τι σημαίνει πάνω-κάτω)![]()
εγω δεν ειπα ουτε για κυκλο ουτε για πανω κατω.ειπα καπιταλισμος και τελος εποχης.και αλλες φορες ειχαμε τελος εποχης (βλεπε 1,2 παγκοσ.πολεμους),αλλα μην συγκρινεται αυτα με το σημερα.αλλο τελος εποχης το δικο μας,τελειως διαφορετικο.οσοι καταλαβαν καταλαβαν,οι υπολοιποι προσεχως στις οθονες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ενα λαθος που κανουνε πολλοι.βλεπουνε το συστημα σαν κυκλο![]()
το συστημα εχει απλα μια κυματοειδη μορφη.up and down.απλα τωρα ειμαστε στο down.
![]()
Δηλαδή όταν είσαι απο κάτω το σύστημα σου φαινεται στα πάνω του;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θεμα οπτικης ειναι ζωρζ![]()
Πάντως, εστω κι απο περιέργεια καλο θα ήταν καποια στιγμή σ' αυτή τη χωρα να ζήσουμε και λιγο πραγματικο (ή αν θελετε νεοφιλελεύθερο) καπιταλισμο...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι αλλα ουτε εγω ειχα μιλησει για καπιταλισμους και τελος εποχης.τωρα αν εσυ θεωρεις ως τελος εποχης τον 1,2 ππ...εγω το βλεπω απλα σαν συνεχειαΑρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
εγω δεν ειπα ουτε για κυκλο ουτε για πανω κατω.ειπα καπιταλισμος και τελος εποχης.και αλλες φορες ειχαμε τελος εποχης (βλεπε 1,2 παγκοσ.πολεμους),αλλα μην συγκρινεται αυτα με το σημερα.αλλο τελος εποχης το δικο μας,τελειως διαφορετικο.οσοι καταλαβαν καταλαβαν,οι υπολοιποι προσεχως στις οθονες.....
υ.γ.εμεις δεν θα εχουμε τελος εποχης.εμεις θα εχουμε απλα τελος.
![]()
Ίσως δεν έχουμε καταλάβει ότι το "σύστημα" είναι τόσο δυνατό που τίποτα δεν το πειράζει..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δηλαδή όταν είσαι απο κάτω το σύστημα σου φαινεται στα πάνω του;
Πάντως, εστω κι απο περιέργεια καλο θα ήταν καποια στιγμή σ' αυτή τη χωρα να ζήσουμε και λιγο πραγματικο (ή αν θελετε νεοφιλελεύθερο) καπιταλισμο...
Άντε και κουνηθήκαμε όλοι μας, βγήκαμε στις πλατείες, καταψηφίσαμε το κομματικό/πολιτικό κατεστημένο και εκλέξαμε κάποιους που λένε "Φεύγουμε από το € και θεωρούμε τα δάνεις ληστρικά και δεν τα πληρώνουμε"..
Εχμμ.. τι είπαμε ότι παράγουμε για να μπορέσουμε να παράξουμε κάτι, να φάμε, να ζεσταθούμε, να μετακινηθούμε κλπ;
Α... ναι οκ.
Εdit : Βάζε και κανένα edit ρε κανάγια.. Δεν ξέρω πόσο καλό θα μας έκανε.. πείραμα είναι...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όλα πειράματα ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[...]Εdit : Βάζε και κανένα edit ρε κανάγια.. Δεν ξέρω πόσο καλό θα μας έκανε.. πείραμα είναι...
Αυτό που συμβαίνει αυτη τη στιγμη στις πλάτες μας ειναι ενα UAT για το κατα ποσο μια χώρα μπορει να υποτιμηθει εντος ευρω ή εαν βγει πόσο αυτο θα επηρεάσει την ευρωζώνη. Ειναι ευκολο να το δοκιμάσεις σε μια μικρή και φτωχη χωρα.
Για το ίδιο λογο που τα γκινι πιγκς χρησιμοποιούνται στην "επιστήμη"
Ετσι κι αλλιως το να φυγουμε απο το ευρω, σημαίνει ξανα επιστροφή στην κεντρική, ασφυκτική, κρατική και κεντρικώς διοικούμενη οικονομία (circa 1950-60-70), μια και τους πολυ περιορισμένους πορους καποιος πρεπει να τους διαχειριστεί (δελτιο κλπ)
Δε βαριέσαι, ας το ζήσουμε κι αυτο...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι μόνο που ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός είναι στα χαρτιά ελκυστικός αλλά στην πράξη προϋποθέτει κάστες πολιτών με βαθιά συνείδηση της συλλογικότητας και του γενικού συμφέροντος. Και επειδή μάλιστα αυτή η συνειδητοποιήση είναι πιο έμμεση ακόμα και από αυτή που απαιτείται στον κομμουνισμό, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Εν ολίγοις δεν γίνεται μέχρι που η ανθρώπινη φύση να ανέβει ένα (η και δύο - τρία) σκαλοπάτι παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
απο κατω απο τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
θα μπορουσες να μας πεις ηλια τι ζουμε σε αυτη τη χωρα ακριβως και πως οριζεται ο νεοφιλελευθερος καπιταλισμος?
εντιτ:δεν χρειαζεται.το απαντησε ο ggs απο πανω.![]()
O ggs δεν απαντησε τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απο κατω απο τι?
θα μπορουσες να μας πεις ηλια τι ζουμε σε αυτη τη χωρα ακριβως και πως οριζεται ο νεοφιλελευθερος καπιταλισμος?
εντιτ:δεν χρειαζεται.το απαντησε ο ggs απο πανω.![]()
![]()
Αυτό που ζούμε μεταπολεμικά σε αυτη τη χώρα ειναι μια κρατική οικονομία, υπο το μανδύα ενός δήθεν καπιταλισμού. Θα έλεγα οτι μοιαζει με τη Μ.Βρεττανια του 1960 στη λογικη.
Κρατος επιχειρηματίας
Κρατος μεταπράτης
Κρατος ιδιοκτήτης
Κρατος ελεγκτης και αδειοδότης
Κρατος εργοδότης (με γνωστες διαδικασίες)
Κρατος εργολάβος
Κρατος νομοθετης και ελεγκτης του εαυτου του στο νομοθέτημα
Κρατος τροχοπεδητης
Κρατος πάροχος (αποκλειστικός πολλες φορες)
Στον κομμουνισμο δεν απαιτείται καποια συνείδηση, απλά υπακοή στον κεντρικό σχεδιασμοΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...]Και επειδή μάλιστα αυτή η συνειδητοποιήση είναι πιο έμμεση ακόμα και από αυτή που απαιτείται στον κομμουνισμό, [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
περαν του οτι εισαι μετεξεταστεος στον κομμουνισμο (αυτο που αναφερεις ειναι αυτο που συνεβει),θελεις να πεις που εφαρμοστηκε σωστα αυτο που ονομαζεις πραγματικο καπιταλισμο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
O ggs δεν απαντησε τιποτα.![]()
Αυτό που ζούμε μεταπολεμικά σε αυτη τη χώρα ειναι μια κρατική οικονομία, υπο το μανδύα ενός δήθεν καπιταλισμού. Θα έλεγα οτι μοιαζει με τη Μ.Βρεττανια του 1960 στη λογικη.
Κρατος επιχειρηματίας
Κρατος μεταπράτης
Κρατος ιδιοκτήτης
Κρατος εργολάβος
Κρατος τροχοπεδητης
Στον κομμουνισμο δεν απαιτείται καποια συνείδηση, απλά υπακοή στον κεντρικό σχεδιασμο![]()
κι εσεις εναντιον του κρατους..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
O ggs δεν απαντησε τιποτα.![]()
Κρατος επιχειρηματίας
Κρατος μεταπράτης
Κρατος ιδιοκτήτης
Κρατος εργολάβος
Κρατος τροχοπεδητης
Στον κομμουνισμο δεν απαιτείται καποια συνείδηση, απλά υπακοή στον κεντρικό σχεδιασμο![]()
![]()
άσε ,και είδαμε η θαυμάσια κι ελεύθερη ιδιωτική πρωτοβουλία που πήγε και έσκασε το καράβι στα βράχια (caaaaazzzzoooo)και τώρα θα την σώσει(?) το κράτος τσάμπα….
Αλλά έτσι είναι ο «φιλελεύθερος» καπιταλισμός …. Τα κέρδη δικά μας , η χασουρα στους άλλους…
εδιτ: o Xymador μαλλον απαντησε , αλλα μπερδευτηκαν οι ασπρομαυροι παππουδες....