την μαμησαμε ......χρονια τωρα
http://www.epikaira.gr/content/files...os_sxolia1.pdf
την μαμησαμε ......χρονια τωρα
http://www.epikaira.gr/content/files...os_sxolia1.pdf
Reich
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να δείτε που θα κρατήσουν πετσοκομμένους τον 13ο & 14ο μισθό και θα θεωρείτε τρελή επιτυχία...![]()
![]()
![]()
sorry an einai asxeto, alla mou arese ws keimeno...
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Me...a.1607269.html
Καληνύχτα Ελλάδα! Όλα τα μέτρα που συμφώνησαν οι δοσίλογοι!
Τα βασικά σημεία της συμφωνίας των τριών αρχηγών μετά απο "διαπραγμάτευση" με τον Λ.Παπαδήμο (!!!) και που θα ανακοινωθούν σήμερα στον Ελληνικό λαό είναι τα εξής:
- Μείωση των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα κατά 20% κάτι που θα επηρεάσει τα πάντα (μισθούς,συντάξεις,επιδόματα,δώρα,δημόσια/ασφαλιστικά ταμεία κλπ.) !!!
- Διατήρηση των δώρων και των ειδικών μισθολογίων (στρατιωτικοί/δικαστικοί) το Α'αξάμηνο και μετά θα επανεξεταστεί το αν θα επιβιώσουν στην επόμενη δόση.
- Περικοπή των επικουρικών συντάξεων και απολύσεις στο Δημόσιο τομέα
- Κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων στις ΔΕΚΟ και όλων των κλαδικών.
- Νέα εισπρακτικά μέτρα ύψους 3 δισ. ευρώ, τα οποία δεν έχουν επιλεγεί. Υπάρχει "μενού" με επιπλέον φόρους και τέλη σε διάφορες μορφές περιουσίας και δραστηριότητας
(αυτοκινήτων, διαβίωσης, ακινήτων κλπ) αλλά μένει να διευκρινιστούν. Η τρόικα ζήτησε εξτρά 1,5 δισ. νέα εισπρακτικά μέτρα, λόγω της απώλειας που θα έχουν τα δημόσια
ταμεία απο τα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα!!!
- Ενίσχυση των τραπεζών με αντάλλαγμα κοινές μετοχές, αλλά χωρίς το δημόσιο να ορίζει διοικήσεις. Δηλαδή οι τραπεζίτε κέρδισαν αυτό που ήθελαν και αγωνίζονταν
(γι αυτό και έφεραν στην εξουσία τον Λ.Παπαδήμο) να μην περάσουν οι τράπεζες υπό τον έλεγχο του κράτους.
Τα παραπάνω σημαίνουν ύφεση πάνω από 5% για το 2012 και περί το 4% το 2013! Τέτοια ύφεση για τόσα πολλά χρόνια δεν είχαμε ζήσει ούτε στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο,
αλλά ούτε και στον εμφύλιο! Καταυτό τον τρόπο θα γίνει πράξη η βίαιη εσωτερική υποτίμηση που θέλει η τρόϊκα. Αν θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το τι σημαίνουν,
θα λέγαμε ότι πρόκειται για "εγχείρηση χωρίς αναισθητικό" και όποιος επιβιώσει...
Πιθανόν να έχουν τηλεδιάσκεψη οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής
Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για να φανεί ότι "γίνεται διαπραγμάτευση", αλλά αυτά είναι ανοησίες.
Καμμία σοβαρή διαπραγμάτευση δεν μπορεί να γίνει σε μία τηλεδιάσκεψη σε τέτοιο επίπεδο σε μία ή δύο ή τρεις ώρες. Κουβέντα και ανταλλαγή ευχών. Ή απλά εντολές.
πηγη: tro-ma-ktiko.blogspot.com
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
ευτυχως που μενω μονιμα στο χωριουδακι μου εδω και μερικα χρονια...εχω τις ντοματουλες μου, το λαδακι μου,
το φρεσκο κρεας μου και δεν πληρωνω ενοικιο...και να φανταστεις οτι πριν λιγα χρονια, ελεγα στους δικους μου
να πουλησουν τα χωραφια που εχουμε...ευτυχως που δεν με ακουσαν...ακομη και τη δουλεια μου να χασω τωρα
τουλαχιστον δεν θα πεινασω και θα επιβιωσω με δικο μου σπιτι και περιπου 40 στρεματα καλιεργησιμης γης...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Και στα @@ μας οι υπόλοιποι..Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
....
...ακομη και τη δουλεια μου να χασω τωρα
τουλαχιστον δεν θα πεινασω και θα επιβιωσω με δικο μου σπιτι και περιπου 40 στρεματα καλιεργησιμης γης...
Και τι θα παράγουν τα 40 στρέμματα γης; Που θα βρεις σπόρους (αν δεν έχουν δέντρα ήδη μέσα), μηχανήματα/καύσιμα/φάρμακα για να παράξεις κάτι; Και θα τρώς μόνο ότι βγάζεις από εκεί; ή θα βρεις να τ' αγοράσει κάποιος;
Χώμα τρως;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και στα @@ μας οι υπόλοιποι..
Και τι θα παράγουν τα 40 στρέμματα γης; Που θα βρεις σπόρους (αν δεν έχουν δέντρα ήδη μέσα), μηχανήματα/καύσιμα/φάρμακα για να παράξεις κάτι; Και θα τρώς μόνο ότι βγάζεις από εκεί; ή θα βρεις να τ' αγοράσει κάποιος;
Χώμα τρως;
Θ αφανιστούμε δηλαδίς![]()
Δεν ξέρω αλλά όσοι έχετε κατοικίδια, να 'χετε το νου σας..Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Θ αφανιστούμε δηλαδίς![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τα κατοικιδια να χουν το νου τους θες να πειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν ξέρω αλλά όσοι έχετε κατοικίδια, να 'χετε το νου σας..![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν ξέρω αλλά όσοι έχετε κατοικίδια, να 'χετε το νου σας..
![]()
![]()