Χμ χμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν βαζατε κι ένα γελάκι, θα ήταν χιουριστική κι η διάθεσή μας.![]()
![]()
![]()
Χμ χμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
Την ειδα και δεν την θεωρω αστεια... sorry αλλα χεστηκε ο πολυδωρας για τα ποστ... εξαλου οπως ειπωθηκε και πιο κατω μπορει να μπει ο ορος "guest" στα ποστ αυτου που φευγει!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δες την απάντηση του Πανοπτικού.![]()
Αντιθετα με καλυψε πληρως το "β" του sniper... το φανταζομουν οτι κατι σχετικο με κουκουλα υπαρχει!![]()
money cant buy me love !!!
Ούτε εγώ τη θεώρησα αστεία. Μου φάνηκε όμως πολύ πιθανή αφού δεν γνώριζα ούτε το 1ο ούτε το 2ο του sniper.Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Την ειδα και δεν την θεωρω αστεια... sorry αλλα χεστηκε ο πολυδωρας για τα ποστ... εξαλου οπως ειπωθηκε και πιο κατω μπορει να μπει ο ορος "guest" στα ποστ αυτου που φευγει!
Αντιθετα με καλυψε πληρως το "β" του sniper... το φανταζομουν οτι κατι σχετικο με κουκουλα υπαρχει!![]()
Και αν ο Πανόπτικος είχε δίκιο, ο Πολύδωρος θα χεζόταν μόνο γι' αυτόν που ήθελε να φύγει και όχι για τους υπόλοιπους χρήστες που ανατρέχουν σε παλιότερες συζητήσεις.
Ευτυχώς όμως ο Πολύδωρος είναι δυσκοίλιος και η βάση του μοτο δε θα καταντήσει να είναι για πέταμα. Γιατί αυτό θα γινόταν αν έμπαινες σε μια συζήτηση και έβλεπες κάποιον να διαφωνεί με το κενό.![]()
Sent from me using a computer.
Δεν ξερω αν η απαντηση μου σας φανηκε αστεια, αλλα με του Sniper την αιτιολογηση εκλασα στο γελιο![]()
![]()
![]()
Ειδικα το Β πρεπει να μπει στα ανεκδοτα.![]()
Sorry αλλα μου φανηκε αστεια, ηθελα να πω... για το "δεν" φταιει ο δαιμονας του... πληκτρολογιου!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ούτε εγώ τη θεώρησα αστεία. Μου φάνηκε όμως πολύ πιθανή αφού δεν γνώριζα ούτε το 1ο ούτε το 2ο του sniper.
Και αν ο Πανόπτικος είχε δίκιο, ο Πολύδωρος θα χεζόταν μόνο γι' αυτόν που ήθελε να φύγει και όχι για τους υπόλοιπους χρήστες που ανατρέχουν σε παλιότερες συζητήσεις.
Ευτυχώς όμως ο Πολύδωρος είναι δυσκοίλιος και η βάση του μοτο δε θα καταντήσει να είναι για πέταμα. Γιατί αυτό θα γινόταν αν έμπαινες σε μια συζήτηση και έβλεπες κάποιον να διαφωνεί με το κενό.![]()
![]()
Θες να πεις δηλαδη οτι σου φανηκε αστειο , οτι στον κοσμο του big brother που ζουμε, τα παντα (including forums... καλα για το facebook κτλ δεν το συζηταμε) δεν παρακολουθουνται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Δεν ξερω αν η απαντηση μου σας φανηκε αστεια, αλλα με του Sniper την αιτιολογηση εκλασα στο γελιο![]()
![]()
![]()
![]()
Απορίες :
Το username ο χρήστης δεν μπορεί να το διαγράψει , αλλα μπορεί να διαγράψει τα ΠΟΣΤ του .Σωστά ?
Καταλαβαίνω ότι οι υπεύθυνοι του φορουμ , όταν θα τους έρθει εισαγγελική παραγγελία , μάλλον θα είναι αναγκασμένοι να δώσουν….
Όμως , υπάρχει κάτι ή κάποιος να τους υποχρεώνει να κρατανε backup την βάση ? και αν ναι ,για πόσο?
τι εισσαγγελική παραγγελία;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Απορίες :
Το username ο χρήστης δεν μπορεί να το διαγράψει , αλλα μπορεί να διαγράψει τα ΠΟΣΤ του .Σωστά ?
Καταλαβαίνω ότι οι υπεύθυνοι του φορουμ , όταν θα τους έρθει εισαγγελική παραγγελία , μάλλον θα είναι αναγκασμένοι να δώσουν….
Όμως , υπάρχει κάτι ή κάποιος να τους υποχρεώνει να κρατανε backup την βάση ? και αν ναι ,για πόσο?
για ποιο λόγο;
σιγά το site
ψωνισμένοι με τις μηχανές είμαστε
εδ'ω θα γράψουμε τα ανατρεπτικά μας;
παρεπιπτόντως.......
Γ@μώ όλους τους πολιτικούς!!!!
τι θα γίνει τώρα δηλαδή;
θα με ''δώσουν'' οι admin;
:rotflmao:
Για του πολιτικούς ελεύθερα…Αρχικά δημιουργήθηκε από astegos
τι εισσαγγελική παραγγελία;
για ποιο λόγο;
σιγά το site
ψωνισμένοι με τις μηχανές είμαστε
εδ'ω θα γράψουμε τα ανατρεπτικά μας;
παρεπιπτόντως.......
Γ@μώ όλους τους πολιτικούς!!!!
τι θα γίνει τώρα δηλαδή;
θα με ''δώσουν'' οι admin;
:rotflmao:![]()
Μην αρχίζεις και κατηγορείς μόνο κάνα μαγαζί για μοτο , γιατί μπορεί να έχεις μπελάδες…![]()
Έτσι λέει και μέλος του moto.gr Που δεν γράφει πλέον και καταδικάστηκσε από δικαστήριο κάπου 12.000€ για δυσφήμιση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
![]()
![]()
Το έχω ξαναπεί. Αν δεν ξέρετε αντί να το ανοίγετε και να πετάτε μ2/λακίες, φάτε ένα καρότο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όχι, δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση. Αν σου ερθει όμως, δεν ακουμπάς τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Απορίες :
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι, δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση. Αν σου ερθει όμως, δεν ακουμπάς τίποτα.
Τοτε που ειναι το προβλημα, το θεμα ειναι να σου πει μπραβο ο εισαγγελεας ε![]()
Φάε ένα καρότο εσύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Τοτε που ειναι το προβλημα, το θεμα ειναι να σου πει μπραβο ο εισαγγελεας ε![]()