Να σε δω που θα τα βρεις τα 10-15 ζώα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
εκθεση πρεπει να γραψουμε για να καταλαβετε ρε π**στη μου...ενταξει κυριε δασκαλε, σβησε το 2-3 ζωα και γραψε 10-15![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σε δω που θα τα βρεις τα 10-15 ζώα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
εκθεση πρεπει να γραψουμε για να καταλαβετε ρε π**στη μου...ενταξει κυριε δασκαλε, σβησε το 2-3 ζωα και γραψε 10-15![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πουτανα ΤΡΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Απο τη μια εχω την εικονα παππουδων , θειων και συγγενων να λενε σε ολους τους πιτσιρικαδες...
"-εσυ να μαθεις γραμματα, να διαβαζεις τα μαθηματα σου , να εισαι καλος μαθητης να γινεις κατι... μη καταντησεις σαν εμας στις κοπριες και στα χωραφια..."
και απο την αλλη μαλωνουμε ποιος σκαμπαζει περισσοτερο απο αγροτικη ζωη κι επιστροφη στη φυση
ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΡΩΝΙΑ..........!!!!!!!! αν ξυπνησεις μονομιας ...θαρθει αναποδα ο ντουνιας.....
Accipere quam facere praestat injuriam
Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τη γη..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Πουτανα ΤΡΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Απο τη μια εχω την εικονα παππουδων , θειων και συγγενων να λενε σε ολους τους πιτσιρικαδες...
"-εσυ να μαθεις γραμματα, να διαβαζεις τα μαθηματα σου , να εισαι καλος μαθητης να γινεις κατι... μη καταντησεις σαν εμας στις κοπριες και στα χωραφια..."
και απο την αλλη μαλωνουμε ποιος σκαμπαζει περισσοτερο απο αγροτικη ζωη κι επιστροφη στη φυση
ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΡΩΝΙΑ..........!!!!!!!! αν ξυπνησεις μονομιας ...θαρθει αναποδα ο ντουνιας.....![]()
εχω ηδηΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να σε δω που θα τα βρεις τα 10-15 ζώα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Χμμ αν κρίνω απο το nickname μπορείς να ξεκινήσεις σαν νεκροθάφτης...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τη γη..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
εχω ηδη![]()
![]()
που μένεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
Χμμ αν κρίνω απο το nickname μπορείς να ξεκινήσεις σαν νεκροθάφτης...![]()
Αν χρειαστω θα σε φωνάξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
που μένεις;
edit: ξερω ξερω... να ετοιμάζομαι για μπάνιο?
Μπα.. ν' αποφευγεις τα παράθυρα όμως..Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
Αν χρειαστω θα σε φωνάξω...
edit: ξερω ξερω... να ετοιμάζομαι για μπάνιο?![]()
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΑρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
Χμμ αν κρίνω απο το nickname μπορείς να ξεκινήσεις σαν νεκροθάφτης...![]()
![]()
![]()
![]()
@ ΣουΒουΞου: Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ τελευταία...
Από τον οργασμό αστικοποίησης που ζήσαμε τα τελευταία 50 χρόνια, προβλέπω να ζούμε οργασμό βουκολοποίησης.. Θα αναζωπυρωθεί και η οικοδομική δραστηριότητα στα χωριά και τις ραχούλες... Θα αρχίσουμε να εξάγουμε μανταρίνια και σταμναγκάθι... Θα λέμε στα παιδιά ρε άσε τη Φιλοσοφική και τις π@π@ριές και πάνε στο ΤΕΙ φυτικής παραγωγής (ναι, υπάρχουν και τέτοια)... δεν κακό, δεν κακό... :wacko:
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπα.. ν' αποφευγεις τα παράθυρα όμως..![]()
OK
(Panic-οβλήθηκα λίγο στην αρχη, αλλα μετα σκέφτηκα οτι θα σε κυνηγαει η wwf και κάθε φιλοζωική οργάνωση... :o)
(εδιτ: δεν σπαμαρω αλλο, σέβομαι τον χρόνο σου...)
H επιτροφή στα χωριά, στους λόγγους και στις ραχούλες και η ενασχόληση με γεωργία και κτηνοτροφία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξανασταθεί στα πόδια της αυτή η χώρα ή -για τους πιο επαναστατικούς- να επανασυσταθεί από το 0. Στην παρούσα φάση δε, είναι και η μοναδική πραγματική διέξοδος.
Δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
H επιτροφή στα χωριά, στους λόγγους και στις ραχούλες και η ενασχόληση με γεωργία και κτηνοτροφία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξανασταθεί στα πόδια της αυτή η χώρα ή -για τους πιο επαναστατικούς- να επανασυσταθεί από το 0. Στην παρούσα φάση δε, είναι και η μοναδική πραγματική διέξοδος.
Όμως ΚΑΙ στη βιομηχανία, και στη ναυτιλία, και στον τουρισμό.
Όλα έχουν ισοπεδωθεί και ξεχαρβαλωθεί.![]()
Dura lex, sed lex.