εγώ θέλω να δω και καμιά φωτογραφία απο το SF που είναι στο φόντο της τελευταίας φωτό...![]()
εγώ θέλω να δω και καμιά φωτογραφία απο το SF που είναι στο φόντο της τελευταίας φωτό...![]()
San Francisco Bay Area member......
το καλυτερο κοματι της ανακατασκευης(πιστευα παλια)![]()
![]()
![]()
Ωραίο βγαίνει μάστορα!![]()
![]()
Μ αρέσει που έσωσες τις ζάντες.![]()
Τάπες στο πιρούνι βάλε άσπρες γνήσιες HONDA είναι φθηνές και θα του πηγαίνουν πολύ.![]()
Ε κάνε και σε αυτό αντίστοιχο, σε ξεχωριστό θέμα, φωτορεπορτάζ ντε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
San Francisco Bay Area member......
Η ομάδα σου αδερφέ νίκησε.. Κι εσύ όπως βλέπω κερδίζεις στις ανακατασκευές!!!!
![]()
Το χρώμα πολύ όμορφο!!! (κόκκινο όμως.. ΘΡΥΛΟΣ!!! :rotflmao: :rotflmao: )
Άντε.. ξεκίνησε το δέσιμο τώρα και κάθε μέρα θα χαίρεσαι όλο και περισσότερο που θα το βλέπεις να παίρνει μορφή!!
![]()
![]()
αν μπορεις να φτιαξεις κι ενα θεματακι με το cb400 θα ενδιαφερομουν κι εγω.
Ηταν η πρωτη μου μηχανη και απ οτι φαινεται μεγαλη καψουρα. Θελω να βρω και εγω μια φτηνη να τη φτιαξω απο την αρχη για να την κρατησω.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Κι αυτά που έλεγες σήμερα για την άλλη φαση του fairing, και για το φανάρι του cb που το χτυπαει κόντρα ο αέρας;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Κι αυτά που έλεγες σήμερα για την άλλη φαση του fairing, και για το φανάρι του cb που το χτυπαει κόντρα ο αέρας;![]()
κοιτα, το cb κατ εμε ειανι πανεμορφο. κλασσικο και διαχρονικο.
τωρα μπορει να με ενοχλουσε ο αερας αλλα στα 120+ . Για την πολη μια χαρα ηταν (και ειναι): οικονομικο, ελαφρυ (σε σχεση με το τωρινο βαριδι) , και πολυ ευχαριστο στην οδηγηση. Κακως ο ακατανομαστος δεν το κανει εισαγωγη. Στην ιαπωνια η τωρινη εκδοση ειανι 170κιλα με abs + injection.
σρυ για το οφφ
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
paidia to super four to eixa ftiaxei prin dyo xronia.den gnoriza tin iparxi tou forum gia tis anakataskeues.exo elaxistes foto.to exo metaniosei pou den travousa foto.symfono me to filo to cb einai mexri ta120 kmh.apo ekei kai meta einai vasano