Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ΓΡΑΦΕ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟ
![]()
Εσύ βρωμοκατεμακια δεν πιάνεσαι...Οξω....Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
![]()
![]()
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
τελικα εχουν δικτυο καλο οι ρωσσοι παντως! και ειναι και φιλοξενοι ανθρωποι!! και δεν τους φαινονταν!!
σκεφτητε τωρα να ερθουν εδω δυο μηχανοβιοι απο μια ξενη χωρα, να μπουν σε ενα μαγαζι να ρωτησουν
επειδη ειδαν μια μηχανη με ταξιδωτικο εξοπλισμο παρκαρισμενη απ'εξω, και να αρχισει ενα ντομινο σαν αυτο!
ας πουμε με αφετηρια την πατρα να τους στειλει ο Α στον κολλητο του Β στην αθηνα μετα αυτος
αφου τους φιλοξενισει να τους στειλει στον Γ στη λαρισα και μετα απο εκει στον Δ στη θεσ/νικη
και παει λεγοντας!!
πεστε με απαισιοδοξο αλλα δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο εδω!
Αν πεσεις στο καταλληλο ατομο εδω, θα γινει το ιδιο και θα σε στειλει σε αντιστοιχους. Εκει τωρα, ημασταν τυχεροι, καθως και το γεγονος οτι οι μηχανες δεν ειναι ''μοδα''. Ειναι για αυτους τροπος ζωης.. Οποτε δίνονται ολοψυχα.. Ασε που οι κακομοιρηδες οδηγουν μονο 4 5 μηνες το χρονο(bike season) οποτε το ζουνε στο μεγιστο...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
τελικα εχουν δικτυο καλο οι ρωσσοι παντως! και ειναι και φιλοξενοι ανθρωποι!! και δεν τους φαινονταν!!
σκεφτητε τωρα να ερθουν εδω δυο μηχανοβιοι απο μια ξενη χωρα, να μπουν σε ενα μαγαζι να ρωτησουν
επειδη ειδαν μια μηχανη με ταξιδωτικο εξοπλισμο παρκαρισμενη απ'εξω, και να αρχισει ενα ντομινο σαν αυτο!
ας πουμε με αφετηρια την πατρα να τους στειλει ο Α στον κολλητο του Β στην αθηνα μετα αυτος
αφου τους φιλοξενισει να τους στειλει στον Γ στη λαρισα και μετα απο εκει στον Δ στη θεσ/νικη
και παει λεγοντας!!
πεστε με απαισιοδοξο αλλα δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο εδω!
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Πάλι καλά που βγήκα πρώτος από το μπάνιο και έφαγα τπτ. Με το μούργο τον άλλο.
Στα δεξιά, Βόβα η μηχανικάτζα... Γεια σου ρε Βόβα, τσιμπά και εσύ, τσάμπα είναι..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε boynos, πες μου σε παρακαλώ τι σκεφτόσουν από μέσα σου σε αυτή τη φωτογραφία
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σουπα με πατζαρια; Σβεκολνικ; η μπορσάκι...
Ban 'em all
Ρε παιδιά δεν είμαι μηχανόβιος (ακόμα)...έχω μηχανή αλλά η μεγαλύτερη διαδρομή που έχω κάνει είναι 10χλμ...όμως κάθε φορά που διαβάζω για το ταξίδι σας ζηλεύω που δεν μπορώ να το κάνω κι εγώ και το σημαντικότερο που δεν έχω τέτοιους φίλους ώστε να μοιραστούμε μαζί την χαρά του ταξιδιού.
![]()
Εύχομαι να μπορέσετε να χαρείτε πολλές διαδρομές σε όλο τον κόσμο και να μην βρείτε την "Ιθάκη" σας ποτέ![]()
Εϊμαι στο γραφείο κι έξω βρέχει, μόλις έκανα καφέ και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω την μέρα με ένα ακόμα "ταξίδι" στην Μόσχα![]()
εισαι απλα δεν το ξερεις (ακομα)Αρχικά δημιουργήθηκε από dimik
Ρε παιδιά δεν είμαι μηχανόβιος ...............
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και τι σε εμποδιζει να γινεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από dimik
Ρε παιδιά δεν είμαι μηχανόβιος (ακόμα)...
αφου εμπλεξες με το μοτο.γρ φιλαρακι θα γινεις σιγουρα! και εγω δεν ημουν, και τωρα δεν μπορω
να φανταστω τον εαυτο μου χωρις μηχανη!! και να σκεφτεις οτι ακομα δεν εχω κανει κατι σαν
αυτο που καναν τα παιδια, αλλα αρκουμε σε μοτοβολτες και ταξιδακια των 400-500 χλμ!!
![]()
![]()
![]()
Το ότι είμαι στην Κύπρο, το οποίο σημαίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
και τι σε εμποδιζει να γινεις???
αφου εμπλεξες με το μοτο.γρ φιλαρακι θα γινεις σιγουρα! και εγω δεν ημουν, και τωρα δεν μπορω
να φανταστω τον εαυτο μου χωρις μηχανη!! και να σκεφτεις οτι ακομα δεν εχω κανει κατι σαν
αυτο που καναν τα παιδια, αλλα αρκουμε σε μοτοβολτες και ταξιδακια των 400-500 χλμ!!
![]()
![]()
![]()
μηδέν μοτοσυκλετιστική παιδεία (ναι ακόμα λιγότερο απ ότι στην Ελλάδα)
μικρές αποστάσεις
πολύ δύσκολα κάνεις πραγματικά μεγάλο ταξίδι
δεν έχω φίλους εδώ με ανάλογα γούστα για παρέα
κάτι θα γίνει και για εμάς όμως![]()
Μπορείς να κάνεις μια καλή αρχή με το 36ωρο που οργανώνει η λέσχη μότο γκούτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από dimik
Το ότι είμαι στην Κύπρο, το οποίο σημαίνει...
μηδέν μοτοσυκλετιστική παιδεία (ναι ακόμα λιγότερο απ ότι στην Ελλάδα)
μικρές αποστάσεις
πολύ δύσκολα κάνεις πραγματικά μεγάλο ταξίδι
δεν έχω φίλους εδώ με ανάλογα γούστα για παρέα
κάτι θα γίνει και για εμάς όμως![]()
Δε θες ούτε παρέα...
Εσύ κι άλλοι 200 θα είστε όλοι ΠΑΡΕΑ
![]()
Παντως για να λεμε την αληθεια ολοι μας θα θελαμε ενα τετοιο δικτυο (δεν τους το ειχα και γω) εδω μεσα απο το forum να ξερεις οτι μπορεις να βρεις καπου καποια βοηθεια αν χρειαστεις...εστω να πας καπου και να πιεις ενα μπυρονι παρεα με αλλους....το ελπιζω!!
Το ταξιδι σας ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! Τελικα το μωρο ποσα επαιρνε??
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μπράβο ρε Δημήτρη και για τις ωραίες φωτογραφίες και την όμορφη ανάπλαση των περιστατικών. Επιτέλους κατάφερα να κάνω εγγραφή σε αυτό το φόρουμ. Καλή συνέχεια και άντε με το καλό να ταξιδέψουμε και μαζί το Πάσχα - Καλοκαίρι όλο το λέμε και όλο δεν συντονιζόμαστε!
Να' σαι καλά.