Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: Κάθειρξη 17 ετών για θανατηφόρο τροχαίο και εγκατάλειψη θύματος

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
    να πω και εγω κατι αν πας να ξεφυγεις απο μπατσους στο κοκκινο θα σταματησεις?
    οχι
    αυτο δεν σημαινει οτι θες η οτι επιτηδες σκοτωνεις καποιον δεν νομιζω να ειδε το παιδι με το μηχανακι και να ειπε ε ας σκοτωσουμε και καποιον
    ποσοι απο εσας εχουν παραβιασει κοκκινο η δεν εχουν σταματησει σε μπλοκο?
    ειδικα αθηνα πολλοι δινουν συμβουλες να περναμε με κοκκινο ελεγχωντας βεβαια πρωτα
    αν εκεινη την στιγμη λεω ο διαολος το κανει επεφτε καποιος πανω μας θα επρεπε να φαμε 17 χρονια? και να μας πουνε και οτι το καναμε επιτηδες?

και να πω και κατι τελευταιο και ας τσαντιστειτε ολοι σας
    το αν το παιδι ηταν το τσογλανι με τα φιμε τζαμια και τα λοιπα δεν το ξερει κανεις σας και δεν θα πρεπε να κρινετε αν δεν ξερετε τι εγινε
    Come again? Διάβασες καθόλου τα γεγονότα;

τα ξερω

απλως αυτο που λεεω ειναι να μην κρινουμε ασχημα με γεγονοτα που θα μπορουσαν να ειχαν τυχει σε πολλους απο μας

αυτα στο περιπου
    πχ οτι τρεχεις απο μ@λακια σου δεν σταματας σε μπλοκο σε κυνηγανε πεφτεις σε κοκκινο τι κανεις? (αν εχεις αγροτικο πολυ πιθανο οτι εγινε πιο πανω????)

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    απλως αυτο που λεεω ειναι να μην κρινουμε ασχημα με γεγονοτα που θα μπορουσαν να ειχαν τυχει σε πολλους απο μας
    Δε νομίζω πως 'πολλοί από μας' θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο...

πχ οτι τρεχεις απο μ@λακια σου δεν σταματας σε μπλοκο σε κυνηγανε πεφτεις σε κοκκινο τι κανεις? (αν εχεις αγροτικο πολυ πιθανο οτι εγινε πιο πανω????)
    Αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις, θα σταματήσεις. (Αν με εννοείς). Προφανώς το καλόπαιδο δεν το θεώρησε σκόπιμο... Ατίθετα, προτίμησε να περάσει με κόκκινο την Ικάρου και όποιον πάρει ο χάρος. Δυστυχώς πήρε τον ντιλιβερά. Και το καλόπαιδο, αντί να σταματήσει να βοηθήσει τον τραυματία, την κοπάνησε και κρύφτηκε μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. Είσαι σίγουρος πως θα έκαναν κάτι τέτοιο ΄πολλοί από μας΄;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Μην μπερδεύεις το "του έτυχε" με το "ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ"
    Δεν αποφάσισε "τυχαία" να μην σταματήσει
    ούτε αποφάσισε "τυχαία" να πάει σαν τρελός μέσα στην κίνηση
    ούτε γένικα έκανε κάτι "τυχαία"
    Ήξερε πολύ καλά τί έκανε, και σε κάθε περίπτωση ΩΦΕΙΛΕ να ξέρει τί κάνει.

Εσένα αλήθεις πόσες φορές σου έχει τύχει;

Γιατί εμένα που οδηγώ 18 χρόνια δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΕ.

Αν από μαλακία δεν σταματήσεις, θα σταματήσεις λίγο παρακάτω
    Δεν θα την κοπανίσεις...
    Και έτσι απλά ΔΕΝ πέφτεις σε κόκκινο

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ναι εχεις δικιο!! στον καθενα μας μπορει να τυχει να μας σταματησουν επειδη κανουμε παντηλικια
    με το αγροτικο μας, να τους προκαλεσουμε, να διαφυγουμε, να περασουμε με κοκκινο να σκοτωσουμε
    αθωο περαστικο να τον εγκαταλειψουμε και μετα να βαλουμε τον μπαμπα να μας προστατεψει!

πας καλα ρε φιλαρακι?? διαβαζεις τι λες?? το δικαιολογεις και απο πανω το τσογλανι??

σε λιγο θα πεις οτι φταιει και ο ντελιβερας που βρεθηκε εκεινη την ωρα στο δρομο του αγροτικου!

ετσι οπως το θετεις οχι

αλλα να σου πω αν ημουν 22 χρονων οπως ηταν τοτε το παλουκαρι
    και ειχα κατι να κρυψω (παρανομο ισως οχι απαραιτητα ομως κακο ετσι?)
    σταματας?
    αν οχι και γινει οτι εγινε με τον κακομοιρη τον ντελιβερα 22 χρονων εχεις το μυαλο να σταματησεις?
    ασε που λες την μ@λκια την εκανα αλλα αφου ειναι οι μπατσοι εκει θα δωσουν σημα για ασθενοφορο οποτε ειτε σταματησω ειτε οχι δεν θα αλλαξω τιποτα
    λεω τωρα εγω

στα περισοτερα εχετε δικιο αλλα ρε π@υστη μου αν ερθω και σε σκοτωσω εν ψυχρο εισαι σιγουρος οτι θα φαω 17 χρονια?
    ας τα φαει τα 17 χρονια αλλα για εξ αμελειας δεν νομιζω να πιστευει κανεις σας οτι το εκανε (εξ)επιτυδες

και ρε motomike εσυ εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα ακριβως οπως τα διαβαζεις στο ιντερνετ?

ετσι οπως το θετεις οχι

αλλα να σου πω αν ημουν 22 χρονων οπως ηταν τοτε το παλουκαρι
    και ειχα κατι να κρυψω (παρανομο ισως οχι απαραιτητα ομως κακο ετσι?)
    σταματας?
    αν οχι και γινει οτι εγινε με τον κακομοιρη τον ντελιβερα 22 χρονων εχεις το μυαλο να σταματησεις?
    ασε που λες την μ@λκια την εκανα αλλα αφου ειναι οι μπατσοι εκει θα δωσουν σημα για ασθενοφορο οποτε ειτε σταματησω ειτε οχι δεν θα αλλαξω τιποτα
    λεω τωρα εγω

στα περισοτερα εχετε δικιο αλλα ρε π@υστη μου αν ερθω και σε σκοτωσω εν ψυχρο εισαι σιγουρος οτι θα φαω 17 χρονια?
    ας τα φαει τα 17 χρονια αλλα για εξ αμελειας δεν νομιζω να πιστευει κανεις σας οτι το εκανε (εξ)επιτυδες

και ρε motomike εσυ εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα ακριβως οπως τα διαβαζεις στο ιντερνετ?
    Ρε φίλε
    δεν ήταν ένα απλό ατύχημα που, ναι, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Ο τύπος αδιαφόρησε παντελώς και κάθε άνθρωπο και ΣΚΟΤΩΣΕ ένα 26 χρονο.
    Δεν πρέπει να τιμωρηθεί;
    Και επειδή προφανώς θα πεις ότι πρέπει, ποια νομίζεις ότι πρέπει να είναι η ποινή του;

30 ωρες κοινωνικη εργασια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

30 ωρες κοινωνικη εργασια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ;

να σου πω χεστηκ@ το ποσα χρονια πρεπει να φαει
    επειδη πατησε εναν "συναδελφο" τα ακυρωνουμε ολα και επαναφερουμε θανατικη ποινη
    ετσι σκεφτεστε μερικοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    επειδη πατησε εναν "συναδελφο" τα ακυρωνουμε ολα και επαναφερουμε θανατικη ποινη
    ετσι σκεφτεστε μερικοι
    Αν ο ντελιβεράς ήταν ο γιός σου αυτά θα έλεγες τώρα ή θα δάγκωνες το χείλια σου μέχρι να βγάλουν αίμα και θα περίμενες τη μέρα που θα βγει το καλό παιδί να του γ…. ότι έχει και δεν έχει?
    Από περιέργεια…

να στο πω αλλιως αν ημουν εγω ο ντελιβερας και εφοσον δεν ειχε σκοπο να με σκοτωσει εμενα προσωπικα θα ηθελα να μην του ασκηθει καμμια διωξη

αλλα παλι εγω ειμαι εγω
    και γραφω και ανωνυμα στο ιντερνετ οποτε εσυ πως μπορεις να ξερεις οτι τα εννοω αυτα που λεω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    ετσι σκεφτεστε μερικοι
    Φίλε μου μου φαίνεται πως απλά διαφωνείς για να διαφωνείς.
    Δεν τίθεται θέμα συναδελφικότητας και «πω πω πω πάτησε το μηχανάκια», κακώς το εννοείς έτσι.

Σαφώς και δεν είπε κανένας ότι ο τυπάς βγήκε στο δρόμο επί σκοπού να σκοτώσει κάποιον.

Αλλά ρε αδερφέ, κάποιος σκοτώθηκε τελικά. Και δεν σκοτώθηκε σε μία περίπτωση τυχαίας απροσεξίας, στιγμιαίου λάθους χειρισμού κτλ που μπορείς να πεις ότι «φταίει η κακιά στιγμή», «μαύρη ώρα» κτλ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τον θύτη -αν είναι άνθρωπος- (γιατί στη συγκεκριμένη μόνο ως άνθρωπος δεν αντέδρασε ο οδηγός), το λιγότερο που θα τον ενδιέφερε θα ήταν αν πάει φυλακή.
    Αλλά βλέπεις για κάποιους η ζωή (των άλλων φυσικά) είναι φτηνή.

Ο συγκεκριμένος έκανε ότι μαλακία θα μπορούσε να κάνει μαζεμένη και τον δικαιολογείς λέγοντας ότι είναι ανώριμος;

Δηλαδή πόσους πρέπει να περιμένουμε να σκοτώσει μέχρι να τον κρίνουμε ως ώριμο;

Τι να κάνουμε τώρα, μερικές μαλακίες με τέτοιο αντίκτυπο δεν μπορεί να περνάνε στο ντούκου, πρέπει να πληρώνονται κάποιες φορές...
    Και πολύ λίγα του ρίξαν.

Και όχι, δεν έχει τύχει σε όλους να μας κυνηγάει η αστυνομία και να τρέχουμε να ξεφύγουμε. (Έλεος πια...:a24: )
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

ετσι σκεφτεστε μερικοι
    κανείς δεν νοιάστηκε που ήταν "συνάδελφος". Νοιάστηκε όμως που ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Και δεν "πάτησε", ΣΚΟΤΩΣΕ. Έχει διαφορά.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τροχαίο και εγκατάληψη θύματος - 3/5 Φιλοθέη
    από road spirit στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2012, 15:44
  2. Τροχαίο ατύχημα και εγκατάλειψη (Λάρισα)
    από Kalemg στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 01:12
  3. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
    από meredoth στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2009, 16:43
  4. Τροχαίο και εγκατάλειψη
    από jarv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 10:22

Κανόνες δημοσιεύσεων