ρε παδια διαβαζω σε ολο το σαιτ για μια μαλακιτσα που καθαριζεις διαφορα σημεια της μηχανης το wd40.τι ειναι,ποιας εταιριας και πως το ζητας?επισης που ειπαμε κανει να χρησιμοποιειται και που οχι???![]()
![]()
![]()
ρε παδια διαβαζω σε ολο το σαιτ για μια μαλακιτσα που καθαριζεις διαφορα σημεια της μηχανης το wd40.τι ειναι,ποιας εταιριας και πως το ζητας?επισης που ειπαμε κανει να χρησιμοποιειται και που οχι???![]()
![]()
![]()
λιπαντικο ειναι. αν εχεις κοντα σου κανενα πρακτικερ πηγαινε και ρωτα καποιον εκει να στο δωσουν
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
λιπαντικο ειναι. αν εχεις κοντα σου κανενα πρακτικερ πηγαινε και ρωτα καποιον εκει να στο δωσουν
Δεν είναι αντισκωριακό(penetrate oil);
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
βοηθαει και στο καθαρισμα η εγω εχω καταλαβει αρ
λουμπες
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
WD40 και λιπαντικό μάλλλον κάτι εν πάει καλά..... Διαβρωτικό ίσως.....
αντισκωριακό μπορεί....
Αλλά λιπαντικό ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ......
OLDMAN... Δικός σου...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και αντισκωριακο. λιγοτερο για καθαρισμα.. βασικα ειναι για πολλες χρησεις. δες τι γραφει απο πισω
Πάντως τις ζάντες τις κάνει καινούργιες.![]()
Και αν έχεις και σκουριασμένες βίδες,χώσε πράμα.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
δες εδω: http://www.wd40.com/Brands/wd40.cfmΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
WD40 και λιπαντικό μάλλλον κάτι εν πάει καλά..... Διαβρωτικό ίσως.....
αντισκωριακό μπορεί....
Αλλά λιπαντικό ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ......
OLDMAN... Δικός σου...
"WD-40 lubricates dirty or stuck locks and latches"
lubricates=λιπαινει![]()
TΟ wd-40 ειναι της εταιρειας......wd-40!! Aγγλικο προϊον , το βρισκεις σε χρωματοπωλεια σε καταστηματα τυπου praktiker και σε ορισμενα βενζιναδικα. Οι ιδιοτητες του ειναι λιπαντικες , καθαριστικες , αφυγραντικες....θελει λιγο προσοχη που θα το χρησιμοποιεις στο μηχανακι σου γιατι περα των ανωτερω ειναι και ελαφρα διαβρωτικο....π.χ. σε αλουμινια καλο ειναι να μην το βαζεις, γιατι κανει σημαδια...για αλυσιδα δεν το συζηταω θα σου κανει τα o-ring φυτιλια....εγω εχω ενα παντα μαζι μου γιατι η κεντρικη κλειδαρια στο cbf κολαει συνεχεια , με το που βαζω δυο-τρεις σταγονες ολα καλα , σαν καινουργια....παρε ενα φιλε , θα σου χρησημεψει και για αλλα πολλα εκτος απο τα της μηχανης....
συγκεκριμενα το θελω για ζαντες,οι οποιεσ ζαντες εχουν κατι μαυρα σημαδια (δεν ειναι λαδια) τα οποια σημαδια καποιοι πλυντηριαδες τα εχουν ονομασει ψωριαση και δεν φευγουν με τιποτα και ειπα να δοκιμασω και αυτο
α ναι ! ξερω τι λες ...κατι σημαδια πανω στα στεφανια σαν εναποθεσεις αλατων...πολυ σπαστικο!!Δεν ξερω να σου πω αν φευγουν με το wd-40 δοκιμασε με προσοχη λιγο και δες αν δουλευει...σε περιπτωση που κανει κατι μετα πλυντες με πολυ νερο....καλη τυχη.Αν δεν δουλεψει παρε καμια ανθρακονιματινη ζαντα να μην εχεις τετοια προβληματα![]()
για να δουμε...ανθρακονιματινες ζαντες???λεπτομερειες...και φυσικα τιμη...στο περιπου
ναι OK... ευχαριστώ για το μάθημα αλλά...... τις κλειδαριλες μπορεί να τις λιπαίνει...... το ίδιο και την αλυσίδα που δένω τον σκύλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
δες εδω: http://www.wd40.com/Brands/wd40.cfm
"WD-40 lubricates dirty or stuck locks and latches"
lubricates=λιπαινει![]()
αλλά στο μοτοσακό μου δεν το βάζω που να γεμίσει νερό......
Ρε φιλαράκο.... μιλάς χωρίς να ξέρεις...
WD-40 και λίπανση δεν πάει..... δλδ σε λίγο θα περδεύουμε το λάδι με το γράσο... Ήμαρτον!!!! (Γεωργίου speaking)![]()
Έχουμε μπερδέψει την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα και αυτή με τη σειρά της με την μπατανόβουρτσα....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
α και που σαι... μην πιστεύεις ότι διαβάζεις... ειδικά απο την ίδια την εταιρεία....![]()