Έχεις δίκιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γαμώ τα υπουργεία μου γαμώ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχάστηκες Mc !![]()
![]()
Γ@μώ τα υπουργεία μου, γ@μώ!
Έχεις δίκιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γαμώ τα υπουργεία μου γαμώ...
Ξεχάστηκες Mc !![]()
![]()
Γ@μώ τα υπουργεία μου, γ@μώ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
(Και είναι 2η φορά σήμερα)
Βρε κουτά, γιατί χάνετε τον χρόνο σας? Αφού έχετε τη ΜΟΤΟΕ που σας φροντίζει και μάχεται για τα δικαιώματά σας και την ασφάλειά σας...
Αχ κουτά....
![]()
![]()
![]()
ΜΟΤΟΕ?????![]()
![]()
Και μετά μας λένε να γίνομε μέλη για να πληρώνουμε λιγότερα στις πανελλένιες :rotflmao:
ΥΓ Μόλις μου ήρθε ιδέα να στείλω e-mail στον Παπαδάκη στο Καλημέρα antenna. Τουλάχιστον μπορεί να ασχοληθεί εκείνος με το θέμα "τουλάχιστον"![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Dear Alex, dear all
Ο ορθός τρόπος είναι έγγραφη επιστολή στον αρμόδιο υπουργό ή υφυπουργό ή Γ.Γ. ή διευθυντή υπηρεσίας. Την επιστολή τη στέλνουμε με συστημένο ταχυδρομείο, ή την πάμε οι ίδιοι και παίρνουμε αρ. πρωτοκόλλου.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η υπηρεσία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να σου απαντήσει εγγράφως, και να τεκμηριώσει τις θέσεις της, μέσα σε 30 ημέρες.
Ο ΣτΠ δεν έχει σχέση. Σε αυτόν πάμε όταν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου που θεωρούμε ότι είναι άδικη.
Σχέση ίσως έχει αρμόδιος Εισαγγελέας, αλλά αν είχαμε και κανέναν δικηγόρο να μας τα πεί χαρτί και καλαμάρι... καλά θα ήταν.
Α, θυμήθηκα: ΕΧΕΙ Η ΜΟΤΟΕ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τέλος, η όποια επιστολή θα πρέπει να είναι γραμμένη με σωστό ύφος και γλώσσα. Αυτά τα τελευταία δείχνουν στον αναγνώστη (τον υπουργό π.χ.) με ποιόν ακριβώς έχει να κάνει.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Να προσθέσω ότι:
Επειδή έχω στείλει email σε αρκετά υπουργεία και υπηρεσίες, θέλω να πώ ότι κάποια είναι ουσιαστικά offline, κάποια απαντούν, και σε 1-2 περιπτώσεις έλαβα απάντηση ανάλογη της έγγραφης. Δηλαδή Word document με αρ. πρωτοκόλλου κλπ κλπ. Σε άλλη περίπτωση έλαβα την απάντησή μου, πάλι επίσημα απο το ταχυδρομείο, αλλά μετά από ~3 μήνες. Εχω κι άλλα παραδείγματα, αλλά η ουσία είναι ότι για να είμαστε σίγουροι, η δουλειά πρέπει να γίνεται εγγράφως...
---
Κανα δοντι δε παιζει ρε ;;
Μονο για στρατο υπαρχουν ;;;
Ελληνιστι κανα γλυψιμο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλοιως δε γινεται τιποτα ......
![]()
φανταζομαι οτι δε τους φερανε ενα δειγμα με τις διαστασεις να τη δουνε πως ειναι , απλα αν δει κανεις 28Χ21 εκατοστα στο χαρτι ενταξει λεει ειναι μικρες, βγαλτε τες.
εδω στους δρομους κανουνε "μπαλαμουτι" το πςριφημο αυτο τεχνασμα των ελληνων μηχανικων , στις πινακιδες ρε θα κολλησουμε .Αι ισα περα
Δε στέλνετε το mail και στον Άρη Σταθάκη;
Εκείνος δε μπορεί να βοηθήσει;
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
εχεις κάνα Mail του?
να του στείλω και τα δικά μου?
Δεν το βρίσκω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εχεις κάνα Mail του?
να του στείλω και τα δικά μου?![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
![]()
![]()
![]()
Ο Σταθάκης μπονπίλερ μου έχει γίνει βουλευτής όπως ξέρεις. Πάνε οι παλιές-καλές ημέρες της Θέσης Του Οδηγού!!
Τον έχουν μαγκώσει τα γρανάζια τώρα...
---
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
stathakis@parliament.gr
http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=749
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κώστα - SF, επειδή γνωρίζω πως έχεις ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ, με αυτά τα θέματα στο παρελθόν,...
γνωρίζω οτι θες να βοηθήσεις...
όπως είπα και πριν , το email είναι μια πρώτη ένδειξη επαφής απο ενα ιδιώτη. Όπως έχεις δεί και εσύ, η μόνη λέσχη (κακά τα ψέματα!!) που είναι "ακτιβιστική", είναι ο Άνεμος και το TDM club. Αλλά τι να πρωτοκάνουν;
Αν κάποιος φορέας ή λέσχη τώρα θέλει να μπεί μπροστά, ευχαρίστως να παραδώσω οτι έχω μαζέψει ώς τώρα που περιλάμβάνει...
1) Directiva για τις διαστάσεις των ενδεικτικών flash (οχι φίλοι μου δεν μπορούν να προεκταθούν κατά το δοκούν καθότι παράνομο απο την Ε.Ε.)
2) Directiva για τις διαστάσεις των πινακίδων απο την Ε.Ε.
3)Υπουργική απόφαση που καθορίζει στον ανάδοχο τις διάστάσεις των πινακίδων για τα Ελληνικά οχήματα.
4)Την προσωπική μου βοήθεια , σε οτι αφορά το όλο θέμα, που ακόμα και αν δεν είναι τόσο σημαντικό όσο άλλα, εκεί μπορώ να παρέχω περισσότερα...
Αν τώρα δεν βρεθεί κανείς, κάνω οτι κάνω μόνος μου και βλεπουμε απο εκεί και πέρα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
re magkes min gelate ine sovaro to provlima
sto africa i kenouria pinakida mou klini tin tripa tis eksatmisis mia xara ti 8a kanoume
ke ego den exo nomimi pinakida ke prepi na tin alakso kapia stigmi ke tora 8a fao paketo...
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αλεξ, εγώ θα άρχιζα με ένα τηλεφωνάκι στη ΜΟΤΟΕ (ναι, χωρίς πλάκα τώρα), ή ακόμα και στη ΛΕΜΟΤ... Μετά βλέπουμε.
![]()
---
Bgale mia foto va dw tnv AT sou me tapsi va loiwsw ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re magkes min gelate ine sovaro to provlima
sto africa i kenouria pinakida mou klini tin tripa tis eksatmisis mia xara ti 8a kanoume
ke ego den exo nomimi pinakida ke prepi na tin alakso kapia stigmi ke tora 8a fao paketo...