ρε παλικαρια, γιατι ενω εχω απενεργοποιησει την ειδοποιηση μεσω e-mail για τα νεα σχολια στα
θρεντ που παρακολουθω, αυτο με γραφει κανονικα και μου γεμιζει τα εισερχομενα με 100 μειλ
ημερησιως??
ρε παλικαρια, γιατι ενω εχω απενεργοποιησει την ειδοποιηση μεσω e-mail για τα νεα σχολια στα
θρεντ που παρακολουθω, αυτο με γραφει κανονικα και μου γεμιζει τα εισερχομενα με 100 μειλ
ημερησιως??
εεεε σταματα να σπαμαρεις και εσυ οπου βρεθεις και οπου σταθεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ημερησιως??
![]()
σοβαρα τωρα: μπορει να ειναι ενα απο τα προβληματα που εχει το φορουμ μαζι με την αναζητηση
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
με λιγα λόγια θες να κάνεις ban το moto.gr απο το e-mail σουΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ημερησιως??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
βασικα οσο και να σπαμμαρω αν δεν πατησω "εγραφη στη συζητηση" e-mail δεν θα λαμβανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
εεεε σταματα να σπαμαρεις και εσυ οπου βρεθεις και οπου σταθεις...
![]()
θελω να μην μου γεμιζει το inbox απο e-mail του moto για νεα μυνηματα, εφ οσον την επιλογη αυτη την εχω απενεργοποιησει!Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
με λιγα λόγια θες να κάνεις ban το moto.gr απο το e-mail σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα θέματα στα οποία έχεις ήδη γραφτεί "συνδρομητής" τα έχεις διαγράψει από τον πίνακα ελέγχου σου;
οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τα θέματα στα οποία έχεις ήδη γραφτεί "συνδρομητής" τα έχεις διαγράψει από τον πίνακα ελέγχου σου;
Πρέπει να ακυρώσεις αυτές τις "συνδρομές", αλλιώς δε θα σταματήσουν να σου έρχονται emails.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
οχι
Αυτό που απενεργοποίησες είναι για να μην "εγγράφεσαι" αυτόματα.
Α, και πού 'σαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πρέπει να ακυρώσεις αυτές τις "συνδρομές", αλλιώς δε θα σταματήσουν να σου έρχονται emails.
Αυτό που απενεργοποίησες είναι για να μην "εγγράφεσαι" αυτόματα.
Όταν πας στο "Δείτε όλες τις συζητήσεις στις οποίες είστε συνδρομητές" να αλλάξεις το "Δείτε συζητήσεις από" σε "την αρχή των forums" για να δεις σε πόσες έχεις γραφτεί ηθελημένα ή άθελά σου.
![]()
δλδ η απενεροποιηση αυτη ειναι για να μην μου ερχονται μειλ απο καθε θρεντ που απανταω, ασχετα αν ειμαι εγγεγραμμενος η οχι!! μαλιστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Α, και πού 'σαι...
Όταν πας στο "Δείτε όλες τις συζητήσεις στις οποίες είστε συνδρομητές" να αλλάξεις το "Δείτε συζητήσεις από" σε "την αρχή των forums" για να δεις σε πόσες έχεις γραφτεί ηθελημένα ή άθελά σου.
![]()
απο τον λογαριασμο e-mail μπορω να κανω μπλοκαρισμα η θα εχω προβλημα?
Η ρύθμιση είναι για το αν θα εγγράφεσαι αυτόματα ή όχι. Όσο για το μπλοκάρισμα που λες, αν ξέρεις να ρυθμίζεις τα φίλτρα σωστά θα είσαι ΟΚ. Αν όχι μπορεί να μπλοκάρεις και emails που σε ενδιαφέρουν. ΜΗ μου ζητήσεις να σου πώς να ρυθμίσεις το πρόγραμμά σου. This case is considered closed.
Μια χαρά μπορείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
δλδ η απενεροποιηση αυτη ειναι για να μην μου ερχονται μειλ απο καθε θρεντ που απανταω, ασχετα αν ειμαι εγγεγραμμενος η οχι!! μαλιστα!
απο τον λογαριασμο e-mail μπορω να κανω μπλοκαρισμα η θα εχω προβλημα?
Sent from me using a computer.
δε γινετε να δηλωσεις ενα αλλο μαιλ που δε χρησιμιποιεις και να γεμιζει εκεινο?
δε νομιζω εφοσον εχω γραφτει με αυτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
δε γινετε να δηλωσεις ενα αλλο μαιλ που δε χρησιμιποιεις και να γεμιζει εκεινο?
πηγαινεις στο προφιλ σου και αλλαζεις το μειλ. και μετα αποστολη αλλαγων
Αν αλλάξει κάποιος/α email θα πρέπει μετά να το επιβεβαιώσει.
Σε περίπτωση που δεν το κάνει ο λογαριασμός του/της παραμένει απενεργοποιημένος.
Case closed.