τι σε βολευει? να πουμε Μπακακο?Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
Αυτό με το σύνταγμα πολύ μου τη δίνει, στημένα ραντευού![]()
τι σε βολευει? να πουμε Μπακακο?Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
Αυτό με το σύνταγμα πολύ μου τη δίνει, στημένα ραντευού![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
τι μλκς!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τι σε βολευει? να πουμε Μπακακο?![]()
![]()
![]()
![]()
τι σε βολευει? να πουμε Μπακακο?
Στις γειτονιές μας. Με άτομα που έχουμε κοινά ιδανικά και στόχους. Με πιάνεις νομίζω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Παίδες λύση μ αυτό το πολιτικό κατεστημένο δεν υπάρχει.
Απλά πράγματα, στα @@ τους των Γερμανών αν έχουμε εμείς εδώ 2 εκ. άνεργους.
Στα @@ τους και η αγορά μας αφού όλοι την Ασία κοιτάνε και το πρώην μπλογκ.
Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να κυβερνάει την χώρα με γνώμονα το καλό το δικός της.
Από το 1821 ως τα τώρα τέτοιον δε βρήκαμε.)
Και άντε τώρα πες εσύ ότι τον βρήκαμε λοιπόν τον τύπο και είναι δικός μας κιετς...
Σαν τι νομίζεις ότι θα γίνει σε αυτή την χώρα?
Έχετε πάρει χαμπάρι μάγκες ότι δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα?
Έχετε πάρει χαμπάρι ότι αν κοπούν οι εισαγωγές στα σκόρδα κίνας και τις πατάτες τουρκίας δεν θα έχουμε για μπακαλιάρο σκορδαλιά?
Μας έχουν μπλοκάρει απο όλες τις πλευρές και δεν μπορούμε ούτε να κλάσουμε.
Ακόμη και το αγελαδινό γάλα βρίσκεται σε ποσόστωση (δηλαδή μια μαλακία που υπέγραψε ο σημίτης πριν αρκετά χρόνια, το περισσότερο αγελαδινό να εισάγετε - αντισταθμιστικά για την ΠΟΠ της φέτας)
Ακόμη και στους σπόρους,τον κύριο όγκο παράγει εταιρία ισραηλινών συμφερόντων με terminator υβριδικά.με λίγα λόγια δεν αναπαράγονται οι σπόροι....δηλαδή δεν μπορείς να κρατήσεις για την επόμενη χρονιά απο την σοδειά σου...πρέπει να αγοράσεις!και αυτοί οι κύριοι διακινούν το 80%(!!!!) της παραγωγής. Βάλε με το νού σου τι θα γίνει αν αύριο σταματήσουν να πουλάνε έτσι γιατί γουστάρουνε....
Ήταν μελετημένο το σχέδιο...αλλά και ο έλληνας την πάτησε σαν κουτορνίθι..
'Εμαθε να πηγαίνει στο φεγγάρι,,,,αλλά ξέχασε να αρμέγει την κατσίκα...
ΥΣ= Παρόλο την κρίση,τα φουκαριάρικα τα πορτοκάλια σε πολλές περιοχές όπως στην άρτα π.χ περιμένουν ακόμη κάποιον να τα μαζέψει.Βρίσκονται κατάχαμα και δεν συμφέρει λέει ούτε τους μετανάστες να πληρώσεις για να τα σηκώσεις...
Τι θα φάει αυτή η χώρα ρε πστ μου....
PELITIΑρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
Ακόμη και στους σπόρους,τον κύριο όγκο παράγει εταιρία ισραηλινών συμφερόντων με terminator υβριδικά.με λίγα λόγια δεν αναπαράγονται οι σπόροι....δηλαδή δεν μπορείς να κρατήσεις για την επόμενη χρονιά απο την σοδειά σου...πρέπει να αγοράσεις!και αυτοί οι κύριοι διακινούν το 80%(!!!!) της παραγωγής. Βάλε με το νού σου τι θα γίνει αν αύριο σταματήσουν να πουλάνε έτσι γιατί γουστάρουνε....
![]()
ftiaxno.grΑρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
Μας έχουν μπλοκάρει απο όλες τις πλευρές και δεν μπορούμε ούτε να κλάσουμε.
Ήταν μελετημένο το σχέδιο...αλλά και ο έλληνας την πάτησε σαν κουτορνίθι..
'Εμαθε να πηγαίνει στο φεγγάρι,,,,αλλά ξέχασε να αρμέγει την κατσίκα...
για μενα αυτη ειναι πραγματικη επανασταση
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Τα λόγια μάγκες είναι περιττά.
Όποιος διαφωνεί-αγανακτεί-θυμώνει, όποιος θέλει να κοιτάει στα μάτια τα
παιδιά του, τους γονείς του, τη συνείδησή του, κατεβαίνει αύριο στην απεργία και αντιστέκεται.
Οι υπόλοιποι ας κάτσουν να κάνουν πλάκα με τον καπετάνιο και να σχεδιάζουν ταξιδάκια αναψυχής.
![]()
+1000....................![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
Αυτό με το σύνταγμα πολύ μου τη δίνει, στημένα ραντευού
SVX
τι σε βολευει? να πουμε Μπακακο?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
Στις γειτονιές μας. Με άτομα που έχουμε κοινά ιδανικά και στόχους. Με πιάνεις νομίζω![]()
ελπιζω να βρεις την γειτονια σου εδω: http://sineleusiperisteri.blogspot.com/
![]()
Τώρα με το βασικό της κλαδικής (σε δραχμές ή € δεν νομίζω να έχει και σημασία)
θα χρειαστούμε τέτοια site.
Αναρωτιέμαι μόνο είναι "ανταλλακτικά - βελτιώσεις" ή "Τεχνικά" ?
![]()
Ναι είναι μια καλή κίνηση αλλά σε μικρή κλίμακα.ήδη δεν μπορεί να διαθέσει πλέον σπόρους.
+ ότι τα υβρίδια καταλαμβάνουν το 85% της παραγωγής και μιλάμε για κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες τόνους που πρέπει να ταίσουν απο ζώα,μέχρι ανθρώπους
+1000..................................
ριξτε μια ματια και στον σπορο.
http://sporos.org/
Θησαυρός!!![]()
![]()
Κανένεας δεν τους ξέρει όλους αυτούς; Που μένουν κτλ κτλ κτλ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το 20χρονο wannabe Robocop με ΙQ γκνου που διατελει υπηρεσια στα ΜΑΤ και στα ΕΚΑΜ δε νομιζω να χαμπαρισει παντως... θα βαρεσει!
Ένα τέτοιο ψ*λοκοπανιδόπαιδο μας είχε κολλήσει για παρέες, μέσω γνωστού, μια φορά και τον έκανε πέρα όλη η συντροφιά όταν μάθαμε ίντά 'ναι και γιάντα ρωτά και ξαναρωτά επίμονα για τον τάδε και το δείνα.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έχεις δίκιο, αλλά πες το αυτό σε έναν ιδιωτικό υπάλληλο που αν απεργήσει σήμερα,Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Τα λόγια μάγκες είναι περιττά.
Όποιος διαφωνεί-αγανακτεί-θυμώνει, όποιος θέλει να κοιτάει στα μάτια τα
παιδιά του, τους γονείς του, τη συνείδησή του, κατεβαίνει αύριο στην απεργία και αντιστέκεται.
Οι υπόλοιποι ας κάτσουν να κάνουν πλάκα με τον καπετάνιο και να σχεδιάζουν ταξιδάκια αναψυχής.
![]()
αύριο θα ψάχνει για δουλειά.
Και μη μου αρχίσετε τα περί δικαιωμάτων του εργαζόμενου και περί επιθεώρησης εργασίας
και κουραφέξαλα.
Αυτά παλιά.
(δεν στη λέω προσωπικά, γενικά μιλάω φίλε μου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Έχεις δίκιο, αλλά πες το αυτό σε έναν ιδιωτικό υπάλληλο που αν απεργήσει σήμερα,
αύριο θα ψάχνει για δουλειά.
Και μη μου αρχίσετε τα περί δικαιωμάτων του εργαζόμενου και περί επιθεώρησης εργασίας
και κουραφέξαλα.
Αυτά παλιά.
(δεν στη λέω προσωπικά, γενικά μιλάω φίλε μου)
Ο άλλος πέθανε για έχουμε αυτά τα λίγα εμείς σήμερα...
Πιο παλιά...
Αλλά ίσως παλιά΄αυτά να ήταν φυσιολογικά, ενώ σήμερα...
Που να τρέχεις ε ?
![]()