Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Eντάξει υποκλιθείτε μου, καρνάβαλος και χωρίς καμμία εικαστική παρέμβαση από πλευράς ιδιοκτήτη..
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπω, ΑΥΤΑ είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι έχω κι άλλο ένα με μια μικρήηηη όμως παρεμβασούλα...![]()
Τα έχω δει και τα δύο στο δρόμο, πρέπει να ομολογήσω πως το δεύτερο είναι κατά τι χειρότερο. Σταματημένο δίπλα μου στο φανάρι, άναψε πράσινο και ξέχασα να φύγω, έμεινα εκεί πετρωμένη να το κοιτάω (το χάλι), σαν το κεφάλι της Μέδουσας ένα πράμα....
ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!
Dura lex, sed lex.
Ε ναι ρε παιδιά, εδώ μιλάμε για μηχανάκι που βγαίνει στο δρόμο και παίρνει και το γκαράζ μαζί του..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!
Kαι το BMW, βέβαια, με τα κλουβούκια που θυμίζουν χειρολαβές/θέσεις ορθίων κετσ, δεν πάει πίσω.... ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ... :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε ναι ρε παιδιά, εδώ μιλάμε για μηχανάκι που βγαίνει στο δρόμο και παίρνει και το γκαράζ μαζί του..:rotflmao:
Για να μη μιλήσω για τη βαλίτσα, που εναλλακτικά χρησιμεύει ως καλάθι για κυνηγόσκυλο...![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Επειδή είναι αμαρτία να κατέβει η αγγελία και να μην το ξαναδούμε, ας μείνει στην αιωνιότητα...![]()
Καύσιμο:Οινόπνευμα
![]()
![]()
αυτο εμενα μ'αρεσει πιο πολυ απο τα υπολοιπα Bmw τα καινουρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
R1200 ST
(το εχω οδηγησει κιολας...![]()
)
το TT-Raid μια χαρα μουρη εχει για τη δουλεια που το βγαλαν..ετσι ηταν και το Dr Raid & το XR Baja ,που ειναι το παραξενο?
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αυτο εμενα μ'αρεσει πιο πολυ απο τα υπολοιπα Bmw τα καινουρια...
το TT-Raid μια χαρα μουρη εχει για τη δουλεια που το βγαλαν..ετσι ηταν και το Dr Raid & το XR Baja ,που ειναι το παραξενο?
και ποιος ειπε οτι κι εκεινα δεν ηταν κακασχημα? ειδικα το baja...
Άσχημο το Baja?Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
και ποιος ειπε οτι κι εκεινα δεν ηταν κακασχημα? ειδικα το baja...
![]()
Μπροστά στον προβολέα κονσερβοκούτι του XR,τουλάχιστον είχε προσωπικότητα...και διπλάσια απόδοση.
Υποκειμενικά αυτά τα θέματα βέβαια![]()
Πάντως απο όσους το έχουν δεί,είσαι νομίζω ο μοναδικός που δεν του αρέσει!