Καλησπερα παιδες! λοιπον θα ηθελα λιγο βοηθεια σε ενα προβλημα που μου εβγαλε το μηχανακι
Εχουμε και λεμε ενα βραδυ με αρκετο κρυο (1-2βαθμους) πηγα να βαλω μπροστα το μηχανακι αλλα δεν επαιρνε με τιποτα(η μηχανη ηταν κρια,1 ωρα περιπου ειχε κουνηθει βεβαια).δοκιμασα αρκετες φορες μιζα,μανιβελιες ακομα και σε κατιφορα αλλα τιποτα...τελοσπαντων το εσπρωξα μεχρι το σπιτι μου 2Km αποσταση και επειδη ηταν ολοσκοτεινος ο δρομος(2 τα ξημερωματα) αφησα το ενα φλας ανοιχτο μην με σκοτωσει κανα αυτοκινητο οποτε και τελειωνει η μπαταρια.την επομενη μερα μετα απο πολλες επαναληψεις πηρες μπρος το αφησα λιγο να δουλεψει ρελαντι και για κακη μου τυχη δεν μπορουσα να το κανω μια βολτα επειδη χιονιζε:/Τις επομενες 3 μερες δεν επαιρνε με τιποτα παλι.Την 4η πηρε αλλα παλι το αφησα ρελαντι για ενα 30λεπτο και δεν το εβγαλα παλι λογω καιρου...Τωρα εχει 1 βδομαδα που δεν παιρνει με τιποτα οτι και να κανω...Μενω βορεια προαστεια και οι θερμοκρασιες ειναι πολυ χαμηλες αυτες τις μερες.Θα ηθελα να ρωτησω ειναι λογικο??? Τι μπορει να φταιει??
Μηπως απο λασπη,χιονια κλπ θελει καθαρισμα καρμπυλατερ???
δεν ξερω και πολλα 17 χρονων ειμαι
Στελιος ευχαριστω για το χρονο σας μαγκες!
Σημειωσεις:
1)απο μπαταρια εχει μεινει οπως προειπα
2)στο μπουζι φτανει ρευμα εβαλα το χερι τραβηξα μανιβελλια και με χτυπισε
3)ο θορυβος ειναι πολυ κοντα στο να παρει αλλαα...
Χαρακτηριστικα:
Daytona sprinter
(δεν ξερω αν βοηθαει) ο κινητηρας ειναι καινουριος(110cc lifan) και εχει μολις 244km