Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: Αλλαγη υγρου φρενων και εξαερωση..

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Ο ΕΞΑΕΡΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΟΥΝ!!

αλλα εδω μεσα ειπαμε ο καθενας εχει την κωλοτρυπ... εεεεε τη γνωμη του

και ξεκιναω εγω με τη δικη μου γνωμη:

οταν εχεις πληρη απωλεια υγρων και θες να εξαερωσεις το συστημα, επειδη ο αερας εχει την
    ταση να κινειται προς τα πανω αμα ξεκινησεις απο την τρομπα δεν προκειτε να εξαερωσεις
    ποτε γιατι πολυ απλα ο αερας που υπαρχει στα σωληνακια και στις δαγκανες θα σπρωχνουν τα
    υγρα προς το δοχειο οταν αφηνεις την μανετα! αρα αντι να διωχνεις τον αερα θα τον τραβας
    προς τα πανω! γεμιζοντας ομως το συστημα με υγρα με τον τροπο που προανεφερα στο αρχικο
    μου ποστ σπρωχνεις τον αερα προς τις δαγκανες και τον διωχνεις αμεσως απο του εξαερωτηρες
    που υπαρχουν εκει εξαερονωντας ετσι ολοκληρο το συστημα!

ο εξαερωτηρας στην τρομπα (για οσες μοτοσυκλετες εχουν) στην ουσια βοηθαει να αλλαξεις υγρα
    χωρις ομως να αδειασεις εντελως το συστημα δλδ ανοιγεις εκει να αδειασει δοχειο και τρομπα,
    συμπληρωνεις, κλεινεις, και εξαερωνεις παλι απο κατω για να αλλαξει το υγρο και στα σωληνακια
    και δαγκανες!!
    αυτο ομως οταν εχεις ηδη υγρα στο συστημα σου! αμα ειναι ενταλως αδειο τοτε δεν παιζει καποιο ρολο η βαλβιδα της τρομπας!

για να ακουσω κι εσας τωρα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    Δεν ειπε κανεις να κανεις πληρη εξαερωση απο τη τρόμπα, είπαμε απο που ξεκιναμε.... εμεις παντως με σφυχτη κολοτρυπα ξεκιναμε απο πανω και μετα κατω... αφου στο δικο σου μηχανακι ο αερας ειναι παγιδευμενος μονο στα σοληνακια και στις δαγκανες τοτε σιγουρα στην τρομπα της μανετας εχεις κολλημενο αυτοκολλητακι του chuck norris

Φίλε petranc2 δες το παρακατω βιντεάκι μπας και βοηθηθεις

http://www.youtube.com/watch?v=AO9vv2K6w0E
    The difference between men and boys is the price of their toys.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ρε συ τι βλακειες καθεσαι και λες;

Ο εξαερωτηρας υπαρχει ακριβως γιατι εγκλωβιζεται αέρας στην τρομπα και δεν μπορει να διαφύγει αλλιως. Ουτε ανεβαινει στο ποτηρακι οπως υποστηριζεις απο μονος του αν η εξοδος στο ποτηρακι ειναι σε θεση τετοια που δεν βρισκεται στο πανω μερος αλλα στο πλαΪ...συνηθως εχουν τα σουπερσπορ μηχανάκια

σαφεστατα για να ανανεωσεις τελειως ή αντικαταστησεις ενα κυκλωμα θα το κανεις τρομπαροντας και απελευθερωνοντας απο κάτω...

Η σωστη διαδικασία ειναι 5-6 τρομπιες-εξαερωση στην μανετα, στην συνεχεια εξαερωνεις απο κατω και γεμιζεις το κυκλωμα και στο τέλος ξανα εξαερωνεις στην τρομπα για το τελειο της υπόθεσης. Δεν ειναι και καμιά επιστήμη.... απλα χρειαζεται μια βοήθεια και συστημα...
    Ban 'em all

starship crew member

σωστος stabak για να μην ξαναλεμε τα ιδια ,
    αυτο σημαινει οτι καποιοι εχουν την ιδια κ....α ???
    ας μας απαντησει ο ειδικος σ αυτο :rotflmao:
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

δλδ στα μηχανακια που ΔΕΝ υπαρχει εξαερωτηρας στην τρομπα, η εξαερωση του συστηματος
    ειναι εξ ορισμου αποτυχημενη ετσι???

starship crew member
    καλα ρε ουτε τον εαυτο σου δεν καταλαβαινεις???
    δεν ειπες να μην την πειραξει ???
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Ειναι θεμα σχεδιασμου τρομπας-δοχειου... τα μηχανακια που εχουν το δοχειο πανω απο την τρομπα ακριβώς ισχυει οτι λές. Οι τρομπες ομως που εχουν τετοιο σχεδιασμο που ο αερας μπορει να εγκλωβιστει σε χωρο υψηλοτερο απο την εξοδο του δοχειου ή μεσα στν τρομπα... ε εκει υπαρχει ο εξαερωτηρας....

γιατι επιμενεις δεν καταλαβαινω οτι ειναι αχρηστος
    Ban 'em all

δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος.. για ξαναδιαβασε τα γραφομενα μου! ειπα οτι βοηθαει οταν αλλαζεις
    υγρα χωρις να αδειασεις το συστημα!
    εγω δεν εχω δει καποιο μηχανακι που να ειναι η εξοδος του δοχειου πιο χαμηλα απο την τρομπα παντως...

και ερωτω.. το δικο μου μηχανακι που δεν εχει εξαερωτηρα στην τρομπα πως γινεται εξαερωση?
    λαθος την κανω?? και αν ειναι ετσι πως διαολο εχω φρενα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    καλα ρε ουτε τον εαυτο σου δεν καταλαβαινεις???
    δεν ειπες να μην την πειραξει ???
    ναι ειπα να μην την πειραξει, γιατι απλα δεν χρειαζεται να το κανει! για πες μου που αντικρουοντε τα λεγομενα μου ωστε να βγει το συμπερασμα
    οτι δεν καταλαβαινω τι λεω...

.....της μηχανης μου σαν μουγκριζει το μοτερ
    νιωθω στα συννεφα ωραιος καμικαζι
    200 δειχνει η βελονα στο κοντερ
    και μες στις φλεβες μου το αιμα παλι βραζει......

μετα απο αυτο εισαι ετοιμος για εξαερωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    ο τυχον αερας που εχει παγιδευτει στην τρομπα θα φυγει με το την αρχικη διαδικασια
    που του ειπα να κανει! να βαλει δλδ τα υγρα με ανοιχτους τους κατω εξαερωτηρες! αν δεν γινει
    αυτο τοτε θα φυγει με τις πρωτες πρεσαρισιες και θα παει προς το δοχειο! στην ουσια ο εξαερωτηρας
    στην τρομπα δεν εχει λογο υπαρξης!
    ρε συ μικε, θα μας τρελανεις; εδω το ειπες....
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostRideR_636
    .....της μηχανης μου σαν μουγκριζει το μοτερ
    νιωθω στα συννεφα ωραιος καμικαζι
    200 δειχνει η βελονα στο κοντερ
    και μες στις φλεβες μου το αιμα παλι βραζει......

μετα απο αυτο εισαι ετοιμος για εξαερωση
    οταν δεν εχεις τι να πεις για να τεκμηριωσεις τα λεγομενα σου φιλε πιανεσαι απο την πιο μικρη
    και ασημαντη μαλακια για να κανεις εντυπωση! για εξηγησε μου τωρα πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα...
    γιατι μαλλον ΔΕΝ ξερεις απο που προερχεται αυτο το τετραστιχο και πως συνδεεται με μενα
    και θα με ενδιεφερε να ακουσω τη γνωμη σου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ρε συ μικε, θα μας τρελανεις; εδω το ειπες....
    ακριβως! δεν θυμαμαι να το αναιρεσα πουθενα!
    ρε σεις μηπως σας διαφευγει οτι εγω μιλαω εχοντας σαν δεδομενο οτι εδω εχουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΟ συστημα??

οποτε το υγρο που θα μπει μεσα κατεβαινοντας προς τις δαγκανες θα παρασυρει και τον αερα??

1) Αφου δεν εχεις εξαερωτηρα στην τρομπα, κάντο οπως το κανεις δεν σου ειπε κανεις οτι το κανεις λαθος, αφου δεν εχεις εξαερωτηρα.... τελος... δεν εχεις..... προχορας στο επομενο βημα.
    2) Είπες οτι ο εξαερωτηρας στην τρομπα ειναι για τα ματια του κοσμου -> στην ουσια ο εξαερωτηρας στην τρομπα δεν εχει λογο υπαρξης!
    3) Εμείς ειπαμε οπως ειπε και ο stabak οτι ξεκιναμε απο την τρομπα γιατι εχει εκγλωβιστεί αέρας.
    4) Ναι και να μην πειραξεις τον πανω εξαερωτηρα μπορεις να φερεις σε αποτελεσμα το ολο σκηνικο και να εχεις φρενα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις και εκλωβισμενο αερα στην τρομπα 100%
    5)πιο πάνω ποσταρα ενα βιντεάκι.. τα παιδια της Galfer δηλαδη ειναι χαζοι και ξεκινανε απο την τρομπα της μανετας...
    6)δεν πιανομαι απο το τετραστιχο και απο τιποτα, αυτα τα αφηνω στο chuck Νοrris

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostRideR_636
    1) Αφου δεν εχεις εξαερωτηρα στην τρομπα, κάντο οπως το κανεις δεν σου ειπε κανεις οτι το κανεις λαθος, αφου δεν εχεις εξαερωτηρα.... τελος... δεν εχεις..... προχορας στο επομενο βημα.
    2) Είπες οτι ο εξαερωτηρας στην τρομπα ειναι για τα ματια του κοσμου -> στην ουσια ο εξαερωτηρας στην τρομπα δεν εχει λογο υπαρξης!
    3) Εμείς ειπαμε οπως ειπε και ο stabak οτι ξεκιναμε απο την τρομπα γιατι εχει εκγλωβιστεί αέρας.
    4) Ναι και να μην πειραξεις τον πανω εξαερωτηρα μπορεις να φερεις σε αποτελεσμα το ολο σκηνικο και να εχεις φρενα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις και εκλωβισμενο αερα στην τρομπα 100%
    5)πιο πάνω ποσταρα ενα βιντεάκι.. τα παιδια της Galfer δηλαδη ειναι χαζοι και ξεκινανε απο την τρομπα της μανετας...
    6)δεν πιανομαι απο το τετραστιχο και απο τιποτα, αυτα τα αφηνω στο chuck Νοrris
    2: ε ναι εφοσον ειναι δυνατον να φερεις αποτελεσμα μονο με τους κατω εξαερωτηρες δεν εχει λογο να υπαρχει! αλλα εφοσον υπαρχει δεν σημαινει οτι δεν βοηθαει σε ορισμενες περιπτωσεις!

4: οποτε επιβεβαιωνεις οτι στα μηχανακια που δεν εχουν εξαερωτηρα στην τρομπα η εξαερωση
    ειναι αποτυχημενη καθως εχουν μονιμα αερα παγιδευμενο!! αερας στην τρομπα σημαινει
    αυτοματα οτι η μανετα δεν πρεσαρει υγρα και εχει μια χαλαρη αισθηση! οποτε η δυναμη που
    ασκεις δεν φτανει κατω και αρα το μηχανακι δεν φραναρει!

5: δεν ειπα οτι ειναι χαζοι ουτε οτι το κανουν λαθος! και δεν ειπα πουθενα οτι ειναι λαθος αυτος
    ο τροπος αλλα τσαμπα κοπος!

6: τοτε γιατι το συνδεσες με το θεμα μας και το θεωρησες σχετικο με την ικανοτητα μου να κανω η οχι εξαερωση??

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εξαέρωση/αλλαγη υγρών φρένων
    από PortisHead στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2019, 22:18
  2. Aftermarket καπάκι δοχείου υγρού φρένων - Ομαδική παραγγελία από Γερμανία
    από Nostra στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 123
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2008, 00:43
  3. Υγρά φρένων και συμβατότητα
    από mpiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 21:22
  4. ποια η διαφορα ακτινικων φρενων και συμβατων φρενων
    από GUZZISTA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 20:53
  5. Αλλαγή πίσω φωτιστικού και εξατμίσεις για Xt660x (περιέχει φώτο)
    από akfo7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2005, 13:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF