Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Αλλαγη υγρου φρενων και εξαερωση..

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    τες πα αναλυουμε ενα θεμα που αν δεν σας το δειξω στην πραξη δεν προκειτε να το καταλαβετε
    τι θελω να πω! κατανοω οτι η νοοτροπια πολων ειναι "εμεις ξερουμε τα παντα και οι αλλοι τιποτα"
    φενεται αλλωστε στο οτι ενω εγω πουθενα δεν ειπα οτι εσεις ειστε λαθος εσεις χωρις να μου εχετε
    τεκμηριωσει τιποτα εννοειτε να μου λετε οτι εχω λαθος! και ξερετε καλυτερα εσεις πως συμπεριφερεται
    το μηχανακι μου στο φρεναρισμα απο εμενα τον ιδιο που το καβαλαω!!

ας το αφησουμε εδω λοιπον γιατι ακρη δεν θα βγει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    Αν ειναι για σενα τσαμπα ο κοπως τοτε ναι, για αυτους ειναι ο σωστος ο τροπος και αυτο δειχνουν... πως να το κανεις σωστα!

Ελπιζω στο επομενο σου μηνυμα να μην μας πεις οτι βαζεις βενζηνη απο το σωληνακι υπερχυλισης... γιατι αυτο πραγματικα θελω να το δω.

Οταν μιλαμε για εγκλωβισμένο αερα στην τρομπα φρενου.... για ποση ποσοτητα αερα νομιζεις οτι θα κρατησει αν δεν το κανεις γιατι εσυ θα μας κανεις να ξεχασουμε τα παντα...

Αν η δικια σου η τρομπα ειναι τετοια οπως στην φωτογραφια τοτε σιγουρα θα πολυ αερα βαρδαρη θα σηκωσεις

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7.2070x1.jpg 
Προβολές:	210 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	247283
    The difference between men and boys is the price of their toys.

starship crew member
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostRideR_636
    Αν ειναι για σενα τσαμπα ο κοπως τοτε ναι, για αυτους ειναι ο σωστος ο τροπος και αυτο δειχνουν... πως να το κανεις σωστα!

Ελπιζω στο επομενο σου μηνυμα να μην μας πεις οτι βαζεις βενζηνη απο το σωληνακι υπερχυλισης... γιατι αυτο πραγματικα θελω να το δω.

Οταν μιλαμε για εγκλωβισμένο αερα στην τρομπα φρενου.... για ποση ποσοτητα αερα νομιζεις οτι θα κρατησει αν δεν το κανεις γιατι εσυ θα μας κανεις να ξεχασουμε τα παντα...

Αν η δικια σου η τρομπα ειναι τετοια οπως στην φωτογραφια τοτε σιγουρα θα πολυ αερα βαρδαρη θα σηκωσεις
    ε τωρα σορυ κιολας αλλα λες μαλακιες!!
    τες πα εσεις καντετο με τον τροπο σας και εγω με τον δικο μου!! και οταν πατε τα μηχανακια
    σας για σερβις καθηστε πανω απο το κεφαλι του μαστορα και ζαλιστε του τα κακαλα δινοντας
    του οδηγιες πως να κανει τι μιας και εσεις ειστε πιο γαματοι μηχανακοι απο αυτον!

εγω σε αντιθεση με εσας δε θυμαμαι να ειρωνευτικα κανενα σας και κατα συνεπεια δεν μπορω να συζητησω αλλο μαζι σας καθως εχετε μαλλον πιο φτωχο μυαλο απο μενα!
    με το να ειρωνευεστε καποιον που δειχνει οτι εχει διαθεση να συζητησει τις διαφορες του, δεν
    δειχνετε ποσο "εξυπνοι" και "μαγκες" ειστε, αλλα ποσο πιο χαμηλο ειναι το επιπεδο σας!!

Φιλε μου οταν δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα και παρεξηγεις καταστασεις λογικο ειναι το θεμα να εχει αυτη την καταληξη, οταν δεν θες να ακουσεις και να καταλαβεις γνωμες αλλονων ετσι ειναι. Αλλα απο την στιγμή που δεν καταλαβαινεις ενταξη.

Δεν το παιζω μηχανικος αλλα αν ειναι να πηγαινουμε για service για να αλαξουμε λαδια στα φρενα, αλυσιδες λαστιχα λάδια φιλτρα κτλ... τοτε καηκαμε..
    μοτερ δεν ξερω να ανοιγω αλλα μπορω να στο δυαλυσω το μηχανακι σου και να στο δεσω αμα θες.

Αν δεν ελεγξω εγω τα φρενα μου πιο πολυ που θα μπω πιστα και θα τα ταλαιπωρησω πιο πολυ.. ποιος θα τα ελεγξει ενας που θα παει την βολτα του χαλαρα ?

Δεν ειπες οτι εχουμε αδικο αλλα δεν ειπες οτι εχουμε και δικιο... τα περνας ολα στο φλου και μας ζαλιζεις με ιδια πραγματα ξανα και ξανα. Δεν εχει ουσια να σου αναλυσει κανεις καμια εξαερωση γιατι ο δικο σου ο τροπος ειναι ο καλυτερος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostRideR_636

Δεν ειπες οτι εχουμε αδικο αλλα δεν ειπες οτι εχουμε και δικιο... τα περνας ολα στο φλου και μας ζαλιζεις με ιδια πραγματα ξανα και ξανα. Δεν εχει ουσια να σου αναλυσει κανεις καμια εξαερωση γιατι ο δικο σου ο τροπος ειναι ο καλυτερος!
    τες πα εσεις ξερετε καλυτερα!! αν αυτο ικανοποιει το εγω σας τοτε ναι εσεις ξερετε και εγω ειμαι αχρηστος!
    και μια μερα τα φρενα μου θα με σκοτωσουν στελνοντας στον αλλο κοσμο αλλον ενα ασχετο που τολμησε να παρει στο λαιμο του ενα παλικαρι που ζητησε μια γνωμη!!

Είδες παλι γραφεις οτι να ναι και λες οτι να ναι, σου ειπα εγω οτι κανεις λαθος ? Βρες μου που ειπα οτι κανεις λάθος και σε ποιο σημειο ειπα οτι εισαι αχρηστος ?

Το θεμα ειναι οτι ανερεις κάποια πραγματα, τα θεωρεις περιτα και δεν δεχεσαι το τιποτα περαν απο αυτο που ξερεις εσυ. με τα λεγομενα σου ολα ειναι μονοδρομος για σενα. Οπως τα ξες και τα εμαθες ειναι και ο σωστος τροπος τελεια και παυλα. Και μιας και ειναι τσαμπα κοπος θα στειλω mail στα παιδια της Galfer οτι τσαμπα μαλακιζονται υπαρχει πιο απλος και γρηγορος τροπος γεμιζουμε το ποτηρακι και κανουμε τις λοιπες διαδικασιες γιατι δεν προκειται να εγκλωβιστει αερας στην τρομπα επειδη το υγρο θα το παρασυρει κατω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ghostrider, αυξάνεις την διακύμανση στον μ.ο των μηνυμάτων σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Ghostrider, αυξάνεις την διακύμανση στον μ.ο των μηνυμάτων σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    υπαρχουν πληροφοριες στο ιντερνετ,γιου τιουμπ κλπ.και στη τελικη αν θελετε να πειραζετε τα μηχανακια σας παρτε κι ενα βιβλιο να δειτε πως το κανουν
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    ε τωρα σορυ κιολας αλλα λες μαλακιες!!
    Αυτό το "σόρυ" μας τα χάλασε λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές η προσπάθεια ήταν καλή ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    @motomike

α)Αν παγιδευτεί αέρας στη χύτευση του σώματος της τρόμπας είναι πολύ δύσκολο να βγει απ'την εξαέρωση των δαγκάνων.
    β)Το ότι σε κάποιες τρόμπες (ειδικά παλιότερες) δεν υπήρχε εξαέρωση στην τρόμπα είναι θέμα κόστους.
    γ)Ο αέρας πάει προς τα πάνω αλλά όταν τρομπάρεις με τη μανέτα πιέζεται προς τα κάτω,γι'αυτό άλλωστε βγαίνει απ'τις δαγκάνες.
    ΕΞΑΙΡΕΣΗ: αν παγιδευτεί αέρας στο σημείο της τρόμπας που'ναι ψηλότερα απ΄το έμβολο θα σου βγει η πίστη μέχρι να τον φέρεις κοντά στο έμβολο ώστε να τον σπρώξεις χαμηλά προς τις δαγκάνες.

Φίλε κάνε ό,τι καταλαβαίνεις αλλά είσαι λάθος:σ'όλα τα μηχανάκια επιδόσεων που εξ'ορισμού θες το κύκλωμα φρένων να'ναι σε άριστη κατάσταση υπάρχει εξαέρωση στην τρόμπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaspetrou
    @motomike

α)Αν παγιδευτεί αέρας στη χύτευση του σώματος της τρόμπας είναι πολύ δύσκολο να βγει απ'την εξαέρωση των δαγκάνων.
    β)Το ότι σε κάποιες τρόμπες (ειδικά παλιότερες) δεν υπήρχε εξαέρωση στην τρόμπα είναι θέμα κόστους.
    γ)Ο αέρας πάει προς τα πάνω αλλά όταν τρομπάρεις με τη μανέτα πιέζεται προς τα κάτω,γι'αυτό άλλωστε βγαίνει απ'τις δαγκάνες.
    ΕΞΑΙΡΕΣΗ: αν παγιδευτεί αέρας στο σημείο της τρόμπας που'ναι ψηλότερα απ΄το έμβολο θα σου βγει η πίστη μέχρι να τον φέρεις κοντά στο έμβολο ώστε να τον σπρώξεις χαμηλά προς τις δαγκάνες.

Φίλε κάνε ό,τι καταλαβαίνεις αλλά είσαι λάθος:σ'όλα τα μηχανάκια επιδόσεων που εξ'ορισμού θες το κύκλωμα φρένων να'ναι σε άριστη κατάσταση υπάρχει εξαέρωση στην τρόμπα.

Νέο μέλος
    παιδες ολα καλα δεν χρειαζεται να ερχοσαστε σε αντιπαραθεση..σημερα ρωτησα μηχανικο προμηθευτηκα και υγρο φρενων.αρχικα θα προσπαθησω να κανω εξαερωση μονος ωστε να μπορω να την καβαλησω.επειτα θα αναλαβει ο μηχανικος..
    o τολμών νικά

Νέο μέλος
    αποστολη ετεθη εις περας παιδια και δε χρειαστηκε να ανοιξω καθολου τον εξαερηστηρα της μανετας(αν και δοκιμασα ωστοσο ετρεξε απευθειας υγρο)..αφου εβαλα πρωτα υγρο στο δοχειο ανοιξα τους εξαερηστηρες απο τις δαγκανες...με τη βοηθεια της βαρυτητας αρχισε να τρεχει το υγρο απο μονο του..στη συνεχεια τους εκλεισα και χεκινησα πρωτα απο τη μια πλευρα εξαερισμο και επειτα στη δευτερη..ευχαριστω ολους σας!
    o τολμών νικά

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εξαέρωση/αλλαγη υγρών φρένων
    από PortisHead στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2019, 22:18
  2. Aftermarket καπάκι δοχείου υγρού φρένων - Ομαδική παραγγελία από Γερμανία
    από Nostra στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 123
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2008, 00:43
  3. Υγρά φρένων και συμβατότητα
    από mpiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 21:22
  4. ποια η διαφορα ακτινικων φρενων και συμβατων φρενων
    από GUZZISTA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 20:53
  5. Αλλαγή πίσω φωτιστικού και εξατμίσεις για Xt660x (περιέχει φώτο)
    από akfo7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2005, 13:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF