Γιατί ρε Κώστα είχες αμφιβολίες ότι είναι αλήτες και ήθελες επιβεβαίωση???? ΑΛΗΤΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, δογματικοί και ταγμένοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου. Όλα αυτά ακούγονται εδώ και πολύ καιρό, έχουν κυκλοφορήσει άπειρα βίντεο στον σωλήνα, αλλά στου κουφού την πόρτα.........Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.youtube.com/watch?v=edUw4...re=uploademail
Αν μπορειτε να ακουσετε χωρις παρωπιδες καλως, αλλιως αρκεστειτε στο οτι ειναι ο Λαφαζανης του ΣΥΡΙΖΑ* και καλο υπνο, εχει ειδησεις στην τηλεοραση αλλωστε τωρα...
απο το 02:17 και μετα για τους βιαστικους
(*Τον οποιο ΣΥΡΙΖΑ, πρωτος εγω τον εχω χεσμενο....)![]()
Κύριο μέλημα να στηριχτούν οι τράπεζες μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και συμπαρασύρει και τους Ευρωπαίους μεγαλομετόχους στην κατρακύλα.
"Και 'συ φάε σκατά λαέ" όπως πολύ εύστοχα χρόνια πριν έλεγε ο Χαρυ Κλυν.
Το έθεσε πολύ ωραία ο cpt σε άλλη κουβέντα
"Αυτό που συμβαίνει αυτη τη στιγμη στις πλάτες μας ειναι ενα UAT για το κατα ποσο μια χώρα μπορει να υποτιμηθει εντος ευρω ή εαν βγει πόσο αυτο θα επηρεάσει την ευρωζώνη. Ειναι ευκολο να το δοκιμάσεις σε μια μικρή και φτωχη χωρα."
κι εγώ συμπληρώνω ότι όλοι αυτοί τους οποίους βρίζουμε κλπ ήταν απλά οι εκτελεστές του εν λόγω πειράματος. Και να δεις τελικά αλώβητοι θα την καθαρίσουν................
Θα τινάξουν με στυλ τη σκόνη από τον κουρνιαχτό που λέρωσε το πέτο τους και θα φύγουν με κανονικό βηματισμό, ούτε καν τρέχοντας.
![]()
![]()