Σελίδα 17 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?v=edUw4...re=uploademail

Αν μπορειτε να ακουσετε χωρις παρωπιδες καλως, αλλιως αρκεστειτε στο οτι ειναι ο Λαφαζανης του ΣΥΡΙΖΑ* και καλο υπνο, εχει ειδησεις στην τηλεοραση αλλωστε τωρα...

απο το 02:17 και μετα για τους βιαστικους

(*Τον οποιο ΣΥΡΙΖΑ, πρωτος εγω τον εχω χεσμενο....)
    Γιατί ρε Κώστα είχες αμφιβολίες ότι είναι αλήτες και ήθελες επιβεβαίωση???? ΑΛΗΤΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό, δογματικοί και ταγμένοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου. Όλα αυτά ακούγονται εδώ και πολύ καιρό, έχουν κυκλοφορήσει άπειρα βίντεο στον σωλήνα, αλλά στου κουφού την πόρτα.........

Κύριο μέλημα να στηριχτούν οι τράπεζες μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και συμπαρασύρει και τους Ευρωπαίους μεγαλομετόχους στην κατρακύλα.

"Και 'συ φάε σκατά λαέ" όπως πολύ εύστοχα χρόνια πριν έλεγε ο Χαρυ Κλυν.

Το έθεσε πολύ ωραία ο cpt σε άλλη κουβέντα

"Αυτό που συμβαίνει αυτη τη στιγμη στις πλάτες μας ειναι ενα UAT για το κατα ποσο μια χώρα μπορει να υποτιμηθει εντος ευρω ή εαν βγει πόσο αυτο θα επηρεάσει την ευρωζώνη. Ειναι ευκολο να το δοκιμάσεις σε μια μικρή και φτωχη χωρα."

κι εγώ συμπληρώνω ότι όλοι αυτοί τους οποίους βρίζουμε κλπ ήταν απλά οι εκτελεστές του εν λόγω πειράματος. Και να δεις τελικά αλώβητοι θα την καθαρίσουν................

Θα τινάξουν με στυλ τη σκόνη από τον κουρνιαχτό που λέρωσε το πέτο τους και θα φύγουν με κανονικό βηματισμό, ούτε καν τρέχοντας.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Δεν το πίστευα και είχα παρωπίδες αλλά τελικά το κλίμα άλλαξε άρδην ήδη υπέρ της Ελλάδας. Μόλις τώρα είδα διαφήμιση στήριξης της Ελλάδας από το Johnnie Walker με την προτροπή Keep Walking Greece και μουσική υπόκρουση το U'll never walk alone που τραγουδάνε και οι οπαδοί της Liverpool...Όλα αλλάζουν, από δω και πέρα δεν θα βαδίζουμε μόνοι μας, ο Johnnie Walker μας στηρίζει. Λουκά, Γιωργάκη, Αντώνη σας ευχαριστώ. Δε μεταδίδω άλλο, είμαι πολύ συγκινημένος...
    Μλκ μου νόμιζα ότι απλά κάνεις πλάκα :

http://www.dailymotion.com/video/xom...eece_lifestyle

Α...Μετά δήλωσε πως θα αποκαλύψει ποιος σκότωσε τον Κένεντυ, πού ζει ο Έλβις που όλοι τον έχουν για νεκρό, τί έγινε στο Ρόσγουελ το '47 και ποιός παγίδεψε το Ρότζερ Ράμπιτ.
    Σε καλό να μου βγει βρε Άουφεμπραχτ, σε καλό να μου βγει τόσο γέλιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δηλαδή ρε παιδιά τι ακριβώς πιστεύετε ότι είναι αυτές οι "καταραμένες" τράπεζες που δεν μας ενδιαφέρει και να πάνε στο πυρ το εξώτερο ???

Κατανοείτε ότι μέσα σε αυτές βρίσκονται ακουμπηγμένα σχεδόν 180 δις αποταμιεύσεις του Ελληνικού λαού...? Δεν είναι των εφοπλισταράδων, των βιομηχάνων και των λαμόγιων...Αυτοί τα περισσότερα τα έχουν έξω...Ο ιδρώτας του παππού και της γιαγιάς είναι...
    ή μήπως οι μετοχοί τους είναι ημίψηλα καπέλα με πούρα στο στόμα ? Εκατομμύρια μετοχών τους βρίσκονται στα χέρια απλού κοσμάκη που προσπάθησε να πάρει μια καλύτερη απόδοση στο εφ' άπαξ του...
    ή μήπως αν βάλουμε φωτιά και τις κάψουμε αυριο το πρωί με κάποιοον μαγικό τρόπο θα λειτουργήσει η χώρα ? Θέλουμε δεν θέλουμε όλο το σύστημα του εμπορίου που πάνω του ακουμπά η κοινωνία μας είναι δομημένο πάνω σε αυτές...

Μην ακούω λοιπόν πιασάρικες κραυγές ότι δήθεν "στο φούτσο μας" ή να τις "κλείσουμε τις ρημάδες αύριο το πρωί"... Εκτός αν ξέρετε τον τρόπο να επιβιώνετε στην λίθινη εποχή οπότε να μας τον πείτε και εμάς...
    Ε, να παραθέσω πάλι τις αποχρώσεις του γκρίζου του χυμαδόρ; Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα φίλε μου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δηλαδή ρε παιδιά τι ακριβώς πιστεύετε ότι είναι αυτές οι "καταραμένες" τράπεζες που δεν μας ενδιαφέρει και να πάνε στο πυρ το εξώτερο ???

Κατανοείτε ότι μέσα σε αυτές βρίσκονται ακουμπηγμένα σχεδόν 180 δις αποταμιεύσεις του Ελληνικού λαού...? Δεν είναι των εφοπλισταράδων, των βιομηχάνων και των λαμόγιων...Αυτοί τα περισσότερα τα έχουν έξω...Ο ιδρώτας του παππού και της γιαγιάς είναι...
    ή μήπως οι μετοχοί τους είναι ημίψηλα καπέλα με πούρα στο στόμα ? Εκατομμύρια μετοχών τους βρίσκονται στα χέρια απλού κοσμάκη που προσπάθησε να πάρει μια καλύτερη απόδοση στο εφ' άπαξ του...
    ή μήπως αν βάλουμε φωτιά και τις κάψουμε αυριο το πρωί με κάποιοον μαγικό τρόπο θα λειτουργήσει η χώρα ? Θέλουμε δεν θέλουμε όλο το σύστημα του εμπορίου που πάνω του ακουμπά η κοινωνία μας είναι δομημένο πάνω σε αυτές...

Μην ακούω λοιπόν πιασάρικες κραυγές ότι δήθεν "στο φούτσο μας" ή να τις "κλείσουμε τις ρημάδες αύριο το πρωί"... Εκτός αν ξέρετε τον τρόπο να επιβιώνετε στην λίθινη εποχή οπότε να μας τον πείτε και εμάς...

Η Ισλανδια σου λεει κατι ως χωρα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πολλά μου λέει και άδικα με τεστάρεις... ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με τα δικά μας...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Η Ισλανδια σου λεει κατι ως χωρα;
    Κατήργησε τις τράπεζες η Ισλανδία;;; Λειτουργεί χωρίς τράπεζες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αν θες τη γνωμη μου, ακουσε το...

Για τα υπολοιπα, χωρις παρεξηγηση, μου θυμιζεις λιγο (light) απο τακτικη Παπαδημου, Σαμαρα, Πανδρεου.... η ψηφιζετε ΝΑΙ η σας παιρνει ο διαολος... θελω να πω, το να αντιτιθεσαι με τις επiταγες και τις προσταγες του μνημονιου αλλα κυρια και κυριως με τους ορους που ζητουν ως ανταλλαγμα οι πιστωτες μας, δεν σημαινει οτι εκγρινεις τη μονιμοτητα 150.000 δημοσιων υπαλληλων, ουτε οτι ανηκεις στη ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ...

:
    Αυτό σημαίνει ότι και όταν τόσο καιρό απαιτούσαμε τα παραπάνω ή κάποια από αυτά από τους εθνοπατέρες που εξυπηρετούσαν πελατεία,
    τώρα θα πρέπει να συμπορευθούμε για να αντιταχθούμε στους όρους της "Ευρωπαϊκής Οικογένειας" που τυχαίνει να είμαστε μέλη τόσα χρόνια (για να μην πώ ότι είμαστε και τρελοί fun του τρόπου ζωής τους)?

Πολλά μου λέει και άδικα με τεστάρεις... ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με τα δικά μας...

Λες ε; Μπηπως και οι Ισλανδικες τραπεζες ηταν η χωματερη και το μεσο με το οποιο καποιοι δημιουργικοι τυποι καναν μπαλακι διαφορα προϊοντα του φιλελευθερου καπιταλισμου; Και οταν τελειωσε τα πανηγυρι το φεσι κληθηκε να το πληρωσει ο κοσμακης;

Δυστυχως δεν ειναι οι τραπεζες αυτο που περιγραφεις φιλε μου...

Κατήργησε τις τράπεζες η Ισλανδία;;; Λειτουργεί χωρίς τράπεζες;
    Γιατι, ειπε κανεις να καταργηθουν οι τραπεζες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αυτό σημαίνει ότι και όταν τόσο καιρό απαιτούσαμε τα παραπάνω ή κάποια από αυτά από τους εθνοπατέρες που εξυπηρετούσαν πελατεία,
    τώρα θα πρέπει να συμπορευθούμε για να αντιταχθούμε στους όρους της "Ευρωπαϊκής Οικογένειας" που τυχαίνει να είμαστε μέλη τόσα χρόνια (για να μην πώ ότι είμαστε και τρελοί fun του τρόπου ζωής τους)?
    Δεν σε επιασα αλλα τεσπα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Γιατι, ειπε κανεις να καταργηθουν οι τρπαζες;
    Άκυρο, κατάλαβα λάθος σε αυτό που έγραψες

...
    Κατανοείτε ότι μέσα σε αυτές βρίσκονται ακουμπηγμένα σχεδόν 180 δις αποταμιεύσεις του Ελληνικού λαού...? Δεν είναι των εφοπλισταράδων, των βιομηχάνων και των λαμόγιων...Αυτοί τα περισσότερα τα έχουν έξω...Ο ιδρώτας του παππού και της γιαγιάς είναι......
    Δηλαδή κατά μέσο όρο ο κάθε ένας από τα 10.000.000 έλληνες (τα λαμόγια τα έχεις βγάλει έξω, οπότε είμαστε καμιά 100.000 λιγότεροι) έχει 18.000€ στην τράπεζα.
    Δηλαδή μια μέση τετραμελή οικογένεια στο Περιστέρι, τη Νίκαια, τη Νέα Ιωνία, τα Σεπόλια, τη Δράμα, τη Ξάνθη, τις Σέρρες, την Χαλκίδα, τη Φλώρινα και όπου αλλού θέλεις, έχει καταθέσεις 72.000€ και όλα αυτά γίνονται για να διασωθούν οι κόποι του παππού και της γιαγιάς.....

Οι απλουστεύσεις είναι εύκολες για όποιον θέλει να χειριστεί την γλώσσα, αλλά παιδιά, μεταξύ μας είμαστε. Ας μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα με τέτοια αστεία επιχειρήματα. Ας τα αφήσουμε αυτά για τον Παπαδήμιο και τον Βενιχέσω.

κάποιος π@υστης έχει πάρει τα 70.000 τα δικά μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Δηλαδή κατά μέσο όρο ο κάθε ένας από τα 10.000.000 έλληνες (τα λαμόγια τα έχεις βγάλει έξω, οπότε είμαστε καμιά 100.000 λιγότεροι) έχει 18.000€ στην τράπεζα.
    Δηλαδή μια μέση τετραμελή οικογένεια στο Περιστέρι, τη Νίκαια, τη Νέα Ιωνία, τα Σεπόλια, τη Δράμα, τη Ξάνθη, τις Σέρρες, την Χαλκίδα, τη Φλώρινα και όπου αλλού θέλεις, έχει καταθέσεις 72.000€ και όλα αυτά γίνονται για να διασωθούν οι κόποι του παππού και της γιαγιάς.....

Οι απλουστεύσεις είναι εύκολες για όποιον θέλει να χειριστεί την γλώσσα, αλλά παιδιά μεταξύ μας είμαστε. Ας μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα με τέτοια αστεία επιχειρήματα. Ας τα αφήσουμε αυτά για τον Παπαδήμιο και τον Βενιχέσω.

κάποιος π@υστης έχει πάρει τα 70.000 τα δικά μου.
    Δηλαδή εάν δεν είναι της γιαγιάς και του παππού αλλά του γιατρού και του φαρμακοποιού?

Τώρα δηλαδή χωρίς να θέλω να κοντραριστώ με κανένα, υπερασπιζόμαστε:
    1.Την μονιμότητα στις ΔΕΚΟ
    2.Τους 150000 δημόσιους που θα πάνε σπίτι τους
    3.Την διατήρηση των επικουρικών συντάξεων στο ύψος τους.
    4. Τον ΚΒΣ.
    5. Το 10% των ειδικών μισθολογίων?
    Ρε Στέφανε, γιατί μπλέκεις τον ΚΒΣ με τις συντάξεις?
    Είπε κανείς ότι οι γ@μημένες διαρθρωτικές αλλαγές (μη χέσω) δεν έπρεπε να γίνουν?
    Δηλαδή για να γίνουν 5-6 ΣΩΣΤΕΣ και απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα, έπρεπε να τσακιστούν ΠΑΛΙ οι χαμηλόμισθοι, οι συνταξιούχοι και οι νέοι εργαζόμενοι?
    Η αύξηση του ΦΠΑ στην παραμεθόριο που θα καταστήσει ΑΚΟΜΑ περισσότερο μη ανταγωνιστικό το τουριστικό σου προϊόν, πιστεύεις ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση?
    Άκουσες πουθενά να γίνεται κάποια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αλλαγή για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής? Θα φυλακίζονται πχ οι επίορκοι εφοριακοί ή πιστεύεις ότι με το να εξισώσουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης θα λυθεί η μάστιγα της λαθρεμπορίας?

Είναι τόσα πολλά τα θέματα που πραγματικά δεν ξέρεις τί να πιστέψεις και τί να πρωτοπείς.

Δηλαδή εάν δεν είναι της γιαγιάς και του παππού αλλά του γιατρού και του φαρμακοποιού?
    Ακριβώς αυτό.
    Κανενός πολιτικού ο πατέρας δεν έχει χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο από μεγαλογιατρό. Όλοι στο Λαϊκό τις κάνουνε.....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF