Παντως το να εξισωνουμε η να προβαλουμε μονομερως τη κατασκευασμενη απο τα ΜΜΕ ιδεολογικη προκαλυψη που χρησιμοποιειται για αυτα τα 40-50 τσογλανακια - υπαλληλους, με τη βουληση 500000 κοσμου ειναι απαραδεκτο...
Κανεις δεν κατεβηκε εκει κατω ειδικα για να σπασει και να καψει τραπεζες... ασε που με 2-3 υποκαταστηματα λιγοτερα δεν καταρρεει κανενα τραπεζικο συστημα, οποτε τζαμπα συζηταμε... αλλα ειλικρινα, πιστευτε οτι το οραμα και το ονειρο την συντριπτικης πλειοψηφιας του κοσμου, αυτου του κοσμου που παει κατω ειρηνικα, ειναι να καταληθει και να εξαφανιστει το τραπεζικο συστημα;
Δεν νομιζω...
Οπως επισης πιστευω ακραδαντα, με τον τσαμπουκα και τη σιγουρια που ο Παπαδημος πιστευει οτι η νεα δανειακη συμβαση ειναι η μονη λυση, οτι υπαρχει τροπος να μην ξεπουληθει η χωρα και να μεταβουμε σε μια νεα εποχη οσο το δυνατον πιο ομαλα. Δεν λεω οτι θα ειναι ευκολο, ωστοσο τις καταστροφολογιες και το ερεβος που μου παρουσιαζουν στην περιπτωση που δεν θα συμμορφοθω με αυτο που μου επιβαλλουν το γραφω -οπως πρεπει αλλωστε σε καθε εκβιασμο- στα παπαρια μου!
![]()