Σελίδα 30 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12739

Φοβερό σημερινό άρθρο του Βαρουφάκη..
    Μπορείς να μου δικαιολογήσεις - αν θες βέβαια- το "φοβερό";

Και επιτέλους, κόφτε το protagon ρε παίδες, κόφτε το γαμώ το σπίτι μου
    Δηλαδή πρέπει κάθε φορά να επιβεβαιώνετε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό; Το ξέρουμε, δεν χρειάζεται επανάληψη

Αν θες εικόνα πραγματική, κατέβα σε καμιά πορεία, τα χει όλα: φτώχεια, βία, τρέξιμο, θέαμα, αναλυτές του κώλου, αναλυτές του πεζοδρομίου, ρομαντικούς, κάφρους, ήρωες...απ όλα έχει γαμώ την κοινωνία μου γαμώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Μπορείς να μου δικαιολογήσεις - αν θες βέβαια- το "φοβερό";

Και επιτέλους, κόφτε το protagon ρε παίδες, κόφτε το γαμώ το σπίτι μου
    Δηλαδή πρέπει κάθε φορά να επιβεβαιώνετε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό; Το ξέρουμε, δεν χρειάζεται επανάληψη

Αν θες εικόνα πραγματική, κατέβα σε καμιά πορεία, τα χει όλα: φτώχεια, βία, τρέξιμο, θέαμα, αναλυτές του κώλου, αναλυτές του πεζοδρομίου, ρομαντικούς, κάφρους, ήρωες...απ όλα έχει γαμώ την κοινωνία μου γαμώ
    Αγανάκτησες....

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Aν κανουν κακο η βλαψουν κανεναν μαθητη, ξεχαστε την Αθηνα οπως την ξερατε... για πιο ασχημο σεναριο που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι, στον πλατανο, δεν θα μεινει ουτε κρουνος πυροσβεστικης ορθιος...

http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...gagan-mathiti/

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αγανάκτησες....
    Ναι και είναι μεγάλο λάθος
    Γιατί αυτό που τρώμε στη μάπα δε λύνεται με συναισθηματισμούς, ευχές και κατάρες. Θέλει άλλες διαδικασίες, πιο λογικές.

Αλλά είναι ανθρώπινο που να πάρει ο διάολος
    Είναι ανθρώπινο να θες ν ανταποδόσεις χωρίς προειδοποίηση,

ακου εκεί protagon...
    και ποιος είναι ο βαρουφάκης ρε που τον τρώμε στη μάπα σα μαλάκες

ουρά έχει φάει στη μάπα;απόλυση; αρρώστια; πείνα; ειρωνίες απ τον κάθε τελευταίο που έχει μια καρέκλα; ξύλο έχει φάει ο κύριος;

Όποιος επικαλείται σαν πηγές τέτοια site μα την αλήθεια είτε είναι κρυφοπασόκος (αλλά πλέον κο κο κο) είτε είναι βαλτός. Άγνοια και δεν ξερω, δεν έχει πια

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

ακου εκεί protagon...

ουρά έχει φάει στη μάπα;απόλυση; αρρώστια; πείνα; ειρωνίες απ τον κάθε τελευταίο που έχει μια καρέκλα; ξύλο έχει φάει ο κύριος;
    o Βαρουφακης? Βιβλιοπωλης πολυτελειας ειναι , μαζι με τον Καζακη.... απλα κρατανε τα προσχηματα και δεν βγαζουν ματι σαν τον Μπουμπουκο και τον Βελοπουλο....

κι οταν θα γινει το ΜΠΑΜ, θα δεις οτι αυτοι θα "αυτοεξοριστουν" στο εξωτερικο και θα δινουν διαλεξεις σαν καλοι γυρολογοι " - Τι εφταιξε ..." κλπ

μου θυμιζει τους πινακες της αναγεννησης που 15 γιατροι μαζευονται γυρω απο τον αρρωστο περιμενοντας να πεθανει για να τον ανοιξουν, για να δουν αν ηταν τελικα κατι που ξερανε, η καποια αγνωστη, καινουρια αρρωστια....

ΣΤΑΔΙΑΛΑ .......
    Accipere quam facere praestat injuriam

Γιατί αυτό που τρώμε στη μάπα δε λύνεται με συναισθηματισμούς, ευχές και κατάρες. Θέλει άλλες διαδικασίες, πιο λογικές.

ακου εκεί protagon...

Όποιος επικαλείται σαν πηγές τέτοια site μα την αλήθεια είτε είναι κρυφοπασόκος (αλλά πλέον κο κο κο) είτε είναι βαλτός. Άγνοια και δεν ξερω, δεν έχει πια

1) Βασικά είναι ο μοναδικός,από ό,τι θυμάμαι,εκεί μέσα που αξίζει και επιβεβαιώθηκε στις προβλέψεις του..Επίσης το μόνο που δεν γράφει,2 χρόνια τώρα,είναι υπέρ των Μνημονίων,το αντίθετο κάνει, ούτε φυσικά υπέρ του ΠΑΣΟΚ..

2) Μάλλον δεν με ξέρεις από παλιά :rotflmao:

ΥΓ Κρυφοπασόκος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    o Βαρουφακης? Βιβλιοπωλης πολυτελειας ειναι , μαζι με τον Καζακη.... απλα κρατανε τα προσχηματα και δεν βγαζουν ματι σαν τον Μπουμπουκο και τον Βελοπουλο....

κι οταν θα γινει το ΜΠΑΜ, θα δεις οτι αυτοι θα "αυτοεξοριστουν" στο εξωτερικο και θα δινουν διαλεξεις σαν καλοι γυρολογοι " - Τι εφταιξε ..." κλπ

μου θυμιζει τους πινακες της αναγεννησης που 15 γιατροι μαζευονται γυρω απο τον αρρωστο περιμενοντας να πεθανει για να τον ανοιξουν, για να δουν αν ηταν τελικα κατι που ξερανε, η καποια αγνωστη, καινουρια αρρωστια....

ΣΤΑΔΙΑΛΑ .......
    Πολύ έχεις αγριέψει εσύ,μετά τους 300 θα φας και τους <<και καλά αντιμνημονιακούς βιβλιοπώλες>>

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

ακου εκεί protagon...

Και ο Μαρξ δεν ειχε υποστει τιποτα απ οσα αναφερεις αλλα ειδες τι εγινε με την παρτη του ε;

Βασικα ενα δικιο το εχεις, απο την αλλη βεβαια διαβασον μεν παταξον δε. Δεν υπερασπιζομαι ουτε Βαρουφακηδες ουτε Καζακηδες ουτε κανεναν, σε αυτο που επιμενω ωστοσο ειναι να μην αφοριζουμε αλλα ουτε και να δεχομαστε αμασητο τιποτα. Το συγκεκριμενο κειμενο δεν ειναι η πλεον τεχνοκρατικη θεωρηση των πραγματων (ευτυχως) και ουτε νομιζω οτι φυσσαει πριμα για να σηκωσει την παντιερα του ΠΑΣΟΚ. Απλα και λογικα πραγματα λεει, αλλα εχει μια αφελεια ανευ προηγουμενου... Ναι, φανταζει (και ειναι) εκ πρωτης εντελως ηλιθιο να δανεισεις σε μια χωρα περισσοτερα απ οσα χρωσταει με σκοπο να την ξαναχρεωσεις... το θεμα ειναι οτι εγω δεν το αποδιδω σε ηλιθιοτητα αλλα σε σκοπιμοτητα, ουτε πιστευω οτι οι δανειστες ειναι τοσο βλακες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Και ο Μαρξ δεν ειχε υποστει τιποτα απ οσα αναφερεις αλλα ειδες τι εγινε με την παρτη του ε;

Βασικα ενα δικιο το εχεις, απο την αλλη βεβαια διαβασον μεν παταξον δε. Δεν υπερασπιζομαι ουτε Βαρουφακηδες ουτε Καζακηδες ουτε κανεναν, σε αυτο που επιμενω ωστοσο ειναι να μην αφοριζουμε αλλα ουτε και να δεχομαστε αμασητο τιποτα. Το συγκεκριμενο κειμενο δεν ειναι η πλεον τεχνοκρατικη θεωρηση των πραγματων (ευτυχως) και ουτε νομιζω οτι φυσσαει πριμα για να σηκωσει την παντιερα του ΠΑΣΟΚ. Απλα και λογικα πραγματα λεει, αλλα εχει μια αφελεια ανευ προηγουμενου... Ναι, φανταζει (και ειναι) εκ πρωτης εντελως ηλιθιο να δανεισεις σε μια χωρα περισσοτερα απ οσα χρωσταει με σκοπο να την ξαναχρεωσεις... το θεμα ειναι οτι εγω δεν το αποδιδω σε ηλιθιοτητα αλλα σε σκοπιμοτητα, ουτε πιστευω οτι οι δανειστες ειναι τοσο βλακες...

etsi

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ποιος Μελισσανιδης και ποια Κομανεντσι;

Μιλαμε για την κωλοτουμπα του αιωνα!!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mdUExGdEMIo

Ποιος Μελισσανιδης και ποια Κομανεντσι;

Μιλαμε για την κωλοτουμπα του αιωνα!!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mdUExGdEMIo

e entαξει ρε φιλε και εσυ....ωχου....
    κατσε να δεις πως το λενε.....
    εε....α ναι....εε....μεχρι προσφατα ο καρατζαφερης προσπαθουσε γαι το καλο τηςχωρας....οπότε ήμουν στο πλευρό του....

τωρα ομως είδα μια λαθος προσεγγιση-στροφη στη σκεψη-βαλτε οτι θελετε εσεις, σε αντιθεση με τον σαμαρα που πολεμαει με νυχια και δοντια γαι την σωτηρια της χωρας....

η συνειδηση μου ΔΕΝ μου επετρεπε να μην αποδεχθω την προταση και να γινω μερος της ομαδος που μαχεται......

ποσο δινει στο betoto αυτο ρε να βγει σαν δηλωση σε λιγες ωρες??

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    e entαξει ρε φιλε και εσυ....ωχου....
    κατσε να δεις πως το λενε.....
    εε....α ναι....εε....μεχρι προσφατα ο καρατζαφερης προσπαθουσε γαι το καλο τηςχωρας....οπότε ήμουν στο πλευρό του....

τωρα ομως είδα μια λαθος προσεγγιση-στροφη στη σκεψη-βαλτε οτι θελετε εσεις, σε αντιθεση με τον σαμαρα που πολεμαει με νυχια και δοντια γαι την σωτηρια της χωρας....

η συνειδηση μου ΔΕΝ μου επετρεπε να μην αποδεχθω την προταση και να γινω μερος της ομαδος που μαχεται......

ποσο δινει στο betoto αυτο ρε να βγει σαν δηλωση σε λιγες ωρες??

molis eida eidisis......

re mlk....den to epaiza sto stoixima???
    auta akrivws eipan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Τωρα το ερωτημα ειναι:

Ρε λες να χωρισει και με την Μπουμπουκα

υ.γ ο Συγκεκριμενος πηρε οπλο και αυτοκτονησε και δεν θα εχει και δουλεια μετα.να δω που θα πουλαει βιβλια,ασε που πηρε στο λαιμο του και το αδερφακι του που ειναι τιμιο παιδι και κουμουνιστης.

http://www.youtube.com/watch?feature...QU8ROgE#t=196s
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ