Αύριο μπαίνει το pc με δυναμομέτρηση πριν και μετά...
Αναμείνατε...![]()
Αύριο μπαίνει το pc με δυναμομέτρηση πριν και μετά...
Αναμείνατε...![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τρελανε μας κι αλλο, αμα τυχει και συναντηθουμε μη τυχόν και μου το δωσεις βολτα οσο και να στο ζηταω![]()
![]()
![]()
H δικιά μου ,φοράει P.C.5 + Οpen DNA + 2 X Acrap.
Εχει γίνει ρύθμιση "χάρτη" & ΔυναμοΜέτρηση στο P.H.
Μιάς κ ο φίλος "peskandritsos" ,ετοιμάζεται για κάτι παρόμοιο ,επισυνάπτω την δυναμομέτρηση της δικιάς μου ,ωστε να μπορέσουμε να έχουμε -πιθανα- συγκριτικά αποτελέσματα.
σσ. Ελπίζω τα αποτελέσματά σου ,να είναι καλύτερα απο τα δικά μου.
Αντε να δοκιμάσουμε κ κανα καινουργιο "χάρτη".
![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
ΜΈ είπε ο μηχανικός να το μετρήσουμε αφού περπατήσει λίγα χιλιόμετρα για να μπορέσει να κάνει και κάποιες αυτορυθμίσεις μόνο του.(δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό)Αρχικά δημιουργήθηκε από El-Presidente
H δικιά μου ,φοράει P.C.5 + Οpen DNA + 2 X Acrap.
Εχει γίνει ρύθμιση "χάρτη" & ΔυναμοΜέτρηση στο P.H.
Μιάς κ ο φίλος "peskandritsos" ,ετοιμάζεται για κάτι παρόμοιο ,επισυνάπτω την δυναμομέτρηση της δικιάς μου ,ωστε να μπορέσουμε να έχουμε -πιθανα- συγκριτικά αποτελέσματα.
σσ. Ελπίζω τα αποτελέσματά σου ,να είναι καλύτερα απο τα δικά μου.
Αντε να δοκιμάσουμε κ κανα καινουργιο "χάρτη".![]()
![]()
Ο χάρτης είναι (δωρεάν) από την off the road όπου έγινε και η αγορά.
Όταν κάνω την δυναμομέτρηση θα την παραθέσω αλλά νομίζω ότι για να είναι και άμεσα συγκρίσιμες θα πρέπει να γίνουν στο ίδιο δυναμόμετρο.
Πάντως στο δρόμο εγώ κατάλαβα αρκετή διαφορά.![]()
![]()
Φοβάμαι ότι και στην κατανάλωση θα δω διαφορά.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τόσα χρήματα απλά για 2hp + και -1350rpm κάτω για την μέγιστη ροπή...
Δεν ξέρω πολλά μου φαίνονται...
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Βασικα δεν είναι μόνο 2άλογα παραπάνω αλλά 5+ αφού 41 πραγματικά βγάζουν τα μαμα τενερέ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσες δυναμομετρήσεις περιοδικών έχω δεί.
Επειδή μενδιαφέρει και μένα μια τέτοια βελτιωση αλλά με απασχολεί ιδιαίτερα η κατανάλωση, μπορείτε μελλοντικά να γράψετε τι καίνε παραπάνω όσοι έχετε βάλει PC κτλπ. ?
Και ακόμα πιο βασικά αυτό που νιώθω εγώ με την μικρή μου πείρα είναι ότι έχεις παραπάνω δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών που σημαίνει ότι θα βοηθάει πολύ σε μια προσπέραση οριακή και σε μεγάλο φόρτωμα.![]()
Σήμερα γιόμισα μπενζίνα και μηδένισα για να μετρήσω κατανάλωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
Επειδή μενδιαφέρει και μένα μια τέτοια βελτιωση αλλά με απασχολεί ιδιαίτερα η κατανάλωση, μπορείτε μελλοντικά να γράψετε τι καίνε παραπάνω όσοι έχετε βάλει PC κτλπ. ?
Στο επόμενο γέμισμα θα μάθετε όλοι...![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και ακόμα πιο βασικά αυτό που νιώθω εγώ με την μικρή μου πείρα είναι ότι έχεις παραπάνω δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών...
Καθώς επίσης ,και ότι νιώθεις το μοτέρ πιο "ζωντανό" και πιο δυνατό παντού ,κ' ανεβάζει κ πιο γρήγορα.
Οσο για την κατανάλωση ,μην νομίζετε οτι ανεβαινει ,αν δεν το "κυνηγήσεις".
Μην σας πω οτι -υπο τις ιδιες συνθηκες- κατεβαινει κιολας ,λογω πιο ευρυθμης λειτουργίας του μοτερ.
ΥΓ: Για αναφέρετε καταναλώσεις ,αλλά κ υπο ποιες συνθηκες ,για να μπορεσουμε να συγκρινουμε ,οσο αυτο ειναι δυνατον.
" the PouroDuro team "
Πάντως παιδιά το δικό μου μετρημένο 5 μήνες αφού το χα στις 19/4/2010 έδινε 46,8Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
Βασικα δεν είναι μόνο 2άλογα παραπάνω αλλά 5+ αφού 41 πραγματικά βγάζουν τα μαμα τενερέ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσες δυναμομετρήσεις περιοδικών έχω δεί.
και 5,8 kg.m στις 5531rpm χωρίς τίποτε απολύτως πιραγμένο, οπότε μάλλον για περίεργα μου τα λέτε...
![]()
αυτη μαλλον ειναι μετρηση στο στροφαλο και οχι στη ροδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Πάντως παιδιά το δικό μου μετρημένο 5 μήνες αφού το χα στις 19/4/2010 έδινε 46,8
και 5,8 kg.m στις 5531rpm χωρίς τίποτε απολύτως πιραγμένο, οπότε μάλλον για περίεργα μου τα λέτε...
Στη ρόδα φίλε, στην ρόδα. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η δυναμομέτρηση στον στρόφαλο απαιτεί μέτρηση με τον κινητήρα εκτός λυμένο και σε ειδική βάση και φυσικά γίνεται μόνο απο τα εργοστάσια παραγωγής.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
αυτη μαλλον ειναι μετρηση στο στροφαλο και οχι στη ροδα.
Είναι προφανές ότι δεν έλυσα την μηχανή μου για να μετρήσω την ιπποδύναμη στον στρόφαλο!!!
Γι' αυτό τελικά συγκρίσιμα είναι μόνο όταν γίνονται στο ίδιο μηχάνημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Στη ρόδα φίλε, στην ρόδα. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η δυναμομέτρηση στον στρόφαλο απαιτεί μέτρηση με τον κινητήρα εκτός λυμένο και σε ειδική βάση και φυσικά γίνεται μόνο απο τα εργοστάσια παραγωγής.
Είναι προφανές ότι δεν έλυσα την μηχανή μου για να μετρήσω την ιπποδύναμη στον στρόφαλο!!!
Κάποιος άλλος μου είχε πει ότι πραγματικούς ίππους βγάζει περίπου 39
Πάντως ,καμια δυναμομετρηση -παγκοσμίως- ΔΕΝ εχει δειξει ("μαμά") ,τόσο καλα αποτελέσματα.
2 τα τοινά:
1) Πέτυχες το καλύτερο μοτέρ 660 που εφτιαξε η Minarelli
2) Eχει σφάλμα μέτρησης το δυναμόμετρο (ή ο χειριστής του) που έκανες τη μέτρηση.
Σου εύχομαι να ειναι το (1) ,γιατι άμα το τσιγκλίσεις κ λιγο ακομα ,θα γινει πύραυλος.:rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ: Πέρα απ'την πλάκα ,πρεπει να κανονισουμε ενα meeting.
Mόνο με άμεση ,κ κατ'ιδιαν δοκιμή εκατέρωθεν ,και μάλιστα την ίδια στιγμή ,θα μπορουμε να εχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.![]()
" the PouroDuro team "
Στο πρώτο συμφωνώ. Φυσικά και μια δυναμομέτρηση είναι συγκρίσημη με μία άλλη όταν γίνεται στο ίδιο δυναμόμετρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γι' αυτό τελικά συγκρίσιμα είναι μόνο όταν γίνονται στο ίδιο μηχάνημα.
Κάποιος άλλος μου είχε πει ότι πραγματικούς ίππους βγάζει περίπου 39
Τώρα για το δεύτερο, ώπα ρε φίλε μήπως παρακατέβηκες? ¨
Κάτι ακόμα, το δυναμόμετρο που έκανα την μέτρηση φαίνεται στην εκτύπωση, τόσο το όνομα του μηχανικού όσο και ο τύπος του δυναμόμετρου. Και τα δύο είναι από τα γνωστά και καλά χαρτιά της αγοράς. Τα συμπεράσματα δικά σας...