Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Eναρξη επαγγελματος Vol.IΙ

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: Eναρξη επαγγελματος Vol.IΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Καποιοι θα θυμαστε μια συζητηση που ειχα ανοιξει πιο παλια,για ενα βενζιναδικο συγκεκριμενα.
    Τα πραγματα οπως ξερουμε ολοι δεν πανε πολυ καλα,οποτε εκεινο το σχεδιο εμεινε στα χαρτια.
    Ψαχνω τωρα να δω εαν αξιζει κατι σε ψιλικατζιδικο/περιπτερο η σε πρακτορειο ΟΠΑΠ.
    Ειναι καποιος σε καποιον απο αυτους τους κλαδους?
    Πραγματικα δεν εχω ορεξη να διαβαζω τα γνωστα σχολια,αν εχετε κατι να πειτε για να βοηθησετε καλως,αλλιως προχωρηστε,γιατι τελευταια βλεπω οτι δε βγαινει καν χαβαλες,αλλα μονο κακια.
    Ευχαριστω πολυ.
    Τόσα χέρσα χωράφια έχει εκεί κάτω. Δε νομίζω ότι λείπουν και οι γεωπόνοι επίσης ούτε και η ενημέρωση για το τι έχει ζήτηση στην εγχώρια αγορά ούτε και οι απαιτήσεις εκλεκτών προϊόντων στις αγορές αναπτυσσόμενων χωρών - δες ποιες χώρες κοντά σε εμάς έχουν μεγάλη ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και θα καταλάβεις

Παράδειγμα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Re: Eναρξη επαγγελματος Vol.IΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Τόσα χέρσα χωράφια έχει εκεί κάτω. Δε νομίζω ότι λείπουν και οι γεωπόνοι επίσης ούτε και η ενημέρωση για το τι έχει ζήτηση στην εγχώρια αγορά ούτε και οι απαιτήσεις εκλεκτών προϊόντων στις αγορές αναπτυσσόμενων χωρών - δες ποιες χώρες κοντά σε εμάς έχουν μεγάλη ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και θα καταλάβεις

Παράδειγμα

το θεμα ειναι οτι ενας μονος του ανθρωπος σε επιπεδο βιοτεχνιας, πρεπει να κρατησει τοσο χαμηλα τις τιμες , που και 20 ωρες τη μερα να δουλευει , το μεροκαματο θα ειναι ελεεινο (κι αυτο σε ιδανικες συνθηκες που δε βρεθει καποιος μεσαζοντας να σε κανει το ποοτανακι του)

πολλα πραγματα δεν εχουμε ενω θα μπορουσαμε... στην Αμερικη πουλανε τα κολυβα (βρασμενο σταρι) σε κεσεδακια , σε καταστηματα υγιεινης διατροφης....

η παστα ελιας κυκλοφορει σε συσκευασια μουσταρδας (Squeezee) ...

μεχρι και οι τσουκνιδες πουλιουνται για φαγητα και πιτες.....

γλυκοπατατες που καλλιεργουν στην Ελλαδα?

πρεπει να βαλουμε το βουκολικο μας μυαλο να δουλεψει....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    SVX και vagtav

+οσα γουσταρει η καρδια σας

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Χιλιάδες τόνοι Κρητικά πορτακάλια πέφτουν και σαπίζουν γιατί δεν "αξίζει" οικονομικά να τα μαζέψει κανείς.
    Αλλά η μαρμελάδα πωλείται πανάκριβα, η πορτοκαλόφλουδα μαγειρικής επίσης, η πούλπα κάνει φοβερί λίπασμα κτλ κτλ κτλ.
    Αλλά...
    Αλλά!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Απλα το περιπτερο θα ειναι το μικροτερο ρισκο.
    εαν δεν παει καλα, η χασουρα θα ειναι σχετικα μικρη,για αυτο το εχω στο μυαλο μου.
    Το προπο απλα το εχω στο μυαλο μου γιατι εχω ακουσει οτι δουλευει σχετικα καλα,αλλα σιγουρα παει αλλου ο προυπολογισμος.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Για περίπτερο δεν θα στο συνιστούσα.
    Αφ' ενός κάτι έχει παιχτεί με τα τσιγάρα,με τα ποσοστά τους και είναι μη συμφέρουσα.
    Από την άλλη κοίτα πόσα περίπτερα στην Καλαμάτα κλείσανε τον τελευταίο χρόνο και σε σημεία καλά-εμπορικά.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    φιλε μου εκει χωραφια εχετε,νεος εισαι γτ δεν κοιτας για βιολογικες καλιεργιες?
    - αμπελι,φασολακια ,ζαρζαβατικα-
    εχουνε αρκετα καλα χρηματα αλλα και πολυ δουλεια..
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Χωράφια?
    Εκτροφή σαλιγκαριών.

Ψαξτο, εχει χρήμα.

Περα απο την πλακα.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της timman
    Συμφωνώ με τους περισσότερους από πάνω.
    Η μεταπώληση – εμπόριο για την Ελλάδα έχει πλέον πεθάνει. Ανακυκλώνονται τα εισερχόμενα χρήματα και βγαίνουν πάλι εκτός.
    Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν παράγουμε τίποτα. Πόσο μάλλον να εξάγουμε εγχώριο προϊόν. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και εργάζομαι σε μεγάλο κατάστημα εμπορίας ειδών θέρμανσης και κλιματισμού στη Πάτρα. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, {για το φίλο πιο πάνω, η σόμπες Pellet και τα λοιπά δεν έχουν και πολύ μέλλον. Μόδα είναι και θα περάσει. Ειδικά εάν τελικά από του χρόνου διατεθεί το βιοντίζελ στα 0,50€}. και σκέφτομαι να ασχοληθώ με καλλιέργειες προϊόντων που έχουν ζήτηση ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Σαλιγκάρια, αρωματικά φυτά, αλόη ιπποφαές κτλ. Τα σαλιγκάρια μάλλον θα τα ξεκινήσω το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχω φυτέψει 40 – 50 ρίζες ιπποφαές.
    Αυτά από μένα. Καλή τύχη ότι και αν κάνεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
    και σκέφτομαι να ασχοληθώ με καλλιέργειες προϊόντων που έχουν ζήτηση ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Σαλιγκάρια, αρωματικά φυτά, αλόη ιπποφαές κτλ. Τα σαλιγκάρια μάλλον θα τα ξεκινήσω το καλοκαίρι, ενώ ήδη έχω φυτέψει 40 – 50 ρίζες ιπποφαές.
    Αυτά από μένα. Καλή τύχη ότι και αν κάνεις.
    ναι αλλα κανενας δε λεει το αλλο....

πριν 10 χρονια ειχε 1 καλλιεργητη σαλιγκαριων στο Πολυκαστρο, 1 στο Ομορφοχωρι Λαρισας, κανα 2 στην Κρητη και 2 στην Πελοποννησο...

αν οι καλλιεργητες σαλιγκαριων γινουν απο 5 , 55 και αρχισουν ολοι να βαζουν ροδια , ιπποφαες κλπ .... εκει που αδιαπραγματευτα βγαιναν 3,5 ευρω το κιλο... μετα θα ερχεται ο εμπορος και θα σου λεει "- τα δινεις με 2μιση ευρω? ο αλλος συμφωνησε για 1,90 , αν δε θελεις , παω στον αλλο"

το ιδιο και με τα ροδια κλπ κλπ κλπ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ψαχτείτε πολύ πριν κάνετε κάτι, γιατί διαβάζω πολλές ανακρίβειες εδώ μέσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Δεν σκέφτεσαι κάτι πιο παραγωγικό ρε φιλαράκι;[...]
    Το λες στον άνθρωπο που για να ρωτήσει για επιδομα ανεργίας ανοιξε θρεντ εδω επειδη βαριόταν να πάει στον ΟΑΕΔ.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ναι αλλα κανενας δε λεει το αλλο....

πριν 10 χρονια ειχε 1 καλλιεργητη σαλιγκαριων στο Πολυκαστρο, 1 στο Ομορφοχωρι Λαρισας, κανα 2 στην Κρητη και 2 στην Πελοποννησο...

αν οι καλλιεργητες σαλιγκαριων γινουν απο 5 , 55 και αρχισουν ολοι να βαζουν ροδια , ιπποφαες κλπ .... εκει που αδιαπραγματευτα βγαιναν 3,5 ευρω το κιλο... μετα θα ερχεται ο εμπορος και θα σου λεει "- τα δινεις με 2μιση ευρω? ο αλλος συμφωνησε για 1,90 , αν δε θελεις , παω στον αλλο"

το ιδιο και με τα ροδια κλπ κλπ κλπ
    Αυτό λέγεται ανταγωνισμός. Αλλιώς θα υπάρχει μονοπώλιο.

Μετά θα έρθει κοινοτική οδηγία να εκτρέφεται το τάδε σαλιγκάρι στην Ελλάδα.

Ύστερα δε θα συμφέρει με 0.60 το κιλό και θα τα τρώνε οι καρακάξες.

Το όνειρο είναι στάνταρ πως εξελίσεται.

Στο τέλος έχει ΔΝΤ.

Σου φαινεται αστειο καπτεν?
    Μου φαινεται πολυ λογικο να ρωταω καποια πραματα που πιθανοτατα καποιοι τα ξερουν,απο το να παω στα τυφλα ψαχνοντας το οτιδηποτε,ειτε στον ΟΑΕΔ οπως λες ειτε γκουγλαροντας.
    Δε ζητησα συμβουλες για το πως να γινω πλουσιος.
    το εχετε παραγαμησει το θεμα,μαθετε να φερεστε και να μιλατε σαν ανθρωποι επιτελους.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Μου φαινεται πολυ λογικο να ρωταω καποια πραματα που πιθανοτατα καποιοι τα ξερουν,απο το να παω στα τυφλα ψαχνοντας το οτιδηποτε,ειτε στον ΟΑΕΔ οπως λες ειτε γκουγλαροντας.
    Δε ζητησα συμβουλες για το πως να γινω πλουσιος.
    αδερφε.... μεγαλη προσοχη σε "καλοθελητες" παντος ειδους που θα σου φουσκωσουν τα μυαλα με " επιδοτησεις χωρις να δωσεις φραγκο" "ΕΣΠΑ σιγουρα λεφτα" "θα τους τα παρουμε με τα ελαχιστα δικαιολογητικα" " εκπονουμε γαματες μελετες χωρις να κανετε εσεις τιποτα"

να ξερεις ...σε τετοιες εποχες ... πολλοι θελουν να "βοηθησουν"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eναρξη επαγγελματος
    από webassasin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 150
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2011, 00:24
  2. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:23